Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
!
Polkosia bardzo się ciesze,ze sie troszkę uspokoilas:) Teraz czekamy na kolejną wizytę
Guerretenshi widzisz jak się komunikująten kop to też taki buziak dla taty
Ja wczoraj cały dzień szydelkowalam;) po raz pierwszy:P na początku myślałam, że się poddam ale dałam radetaka Sowa mi wyszła;)
Robiła któraś z Was kocyk na szydełku? Czy to za dużo roboty? Spodobał mi się jeden na internecie i się zastanawiam czy można samemu zrobić coś podobnego
guerretenshi, emilkazozz, polkosia, Werix, Krakuska, Izieth, Isia86, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ech, szydełka, włóczki... Ja nawet nie wiem jak to się robi. Nigdy nie ciągnęło mnie w "tę" stronę. Za to bardzo lubię pisać, mam sporą wyobraźnię, często śnią mi się książkowe opowieści. No cóż, może kiedyś wydam jakąś książkę, ale znając moje zamiłowania, pewnie byłby to thriller kryminalny, bo taką tematykę najbardziej lubię
Ja się budzę z małżem o 5.30 i też już ciemno na dworze. Oj zimą ciężko będzie wstawać przy małym dziecku i ciemnicy za oknem
Polkosia, mój ważył 550 g dokładnie 12 sierpnia. Teraz pewnie już około 1kg i jest coraz ciężej. Kręgosłup mi siadł kilka dni temu. Już przed ciążą miałam z nim problemy a teraz martwię się co będzie jak dojdę do +30 tygodnia ciąży. Używałyście może pasa ciążowego? Pomógł wam przy bólu pleców? -
Izieth idź teraz, nie odkładaj
Jeśli by coś miało być nie tak tfu tfu to lepiej wiedzieć jak najszybciej
piękna sówka
Ja w ogóle nie mam ciągot w tą stronę, nawet nie wiem czy bym umiała bo nigdy nie próbowałam nic szyc, dziergaćOlcia..89, Izieth lubią tę wiadomość
-
Olcia..89 wrote:Robiła któraś z Was kocyk na szydełku? Czy to za dużo roboty? Spodobał mi się jeden na internecie i się zastanawiam czy można samemu zrobić coś podobnego
Sowa pierwsza klasa
Ja robiłam kocyk, bardzo prosto i nie dużo roboty o ile masz grube szydełko i grubą włóczkę ( jak będzie cienkie szydełko będzie twardy a jak grube i cienka włóczka wyjdzie ażurowy.)
Do kocyka zdecydowanie bardziej polecam druty i splot tzw ryżowy.
Prosty efektowny i nie widać na nim pomyłek ani nierównego naciągnięcia włóczki.
Cos takiego wychodzi
Werix, Olcia..89, Izieth, Iva79, emilkazozz lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kurcze, ja to w domu w ogóle się nie nudzę. Wręcz mam czasu za mało!
Nita, może ćwiczonka jakieś? Ja ćwiczę jogę i też na SR pokazywali nam ćwiczenia dla ciężarnych, głównie na kręgosłup. To naprawdę pomaga.
Ja też uwielbiam pisać, ale fantastykę. Piszę już 2gi tom, a w pierwszym muszę wprowadzić korekty (tylko to akurat najmniej przyjemna część pisania i coś nie spieszy mi się do tego :p)Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja, zapomniałam wziąć śniadania do pracy ech
u mnie wczoraj jak na boku leżałam obrywałam z lewej i prawej, chyba się cała wyprostowuje i obrywam tu i tu,
zauważyłam, że czasem mam takie drżenie w brzuchu jakby takie ruchy jakby zimno było macie coś takiego? aż się przestraszyłam, a jeszcze jak rano koło 5 się budzę to się mimowolnie rozciągam i mam nad macicą takie jakby skurcze wypychające na dół nie wiem czy to od rozciągania czy o co chodzi ... ;/Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
Dagn witaj
Polkosia mi tez często bardziej napina sie prawa strona brzucha.
Werix polecam sie jako czytelnikuwielbiam fantastykę i juz trochę tego w życiu przeczytałam. W jakim stylu/o czym piszesz piszesz? Czy tylko osadzasz akcje w dawnych czasach? Czy masz bohaterów typu krasnoludy/elfy czy w stworzonym przez ciebie świecie jest magia?
-
nick nieaktualny
-
Witamy Dagn
!!
Kurcze same tutaj talenty mamy;)
Kaczorek śliczny kocyk:) kurcze nie robiłam nigdy na drutach, za to moja babcia jest mistrzyniączyli polecasz do kocyka bardziej druty;)?? Zrobiłam sobie zrzut ekranu z Twoją wiadomością żebym wiedziała co i jak;) jak skończę 10 sowek (chcem zrobić girlande) to wezmę się za druty:P może akurat coś z tego wyjdzie:P dziękuję za podpowiedź kaczorku
;*!
emilkazozz lubi tę wiadomość
-
Dagn czesc
Kurcze dziewczyny, jakie talenty tu mamy,szydelkowanie,pisanie powiesci,no no
Co do twardnienia brzucha,tez mam wrazenie,ze mi sie zdaza,ale mi twardnieje tak od pepka w dol,nie panikuje do momentu,az nie zaczynyna mnie bolec,czasami mam wrazenie,ze to moj skarb sie tak rozpycha,ale nie wiem czy dobrze mysle. W ogole tak coreczka dokazuje,ze jak sprzeda kopniaka to mnie czasami z bolu prostuje -
Bardziej Martin chociaż więcej łóżka, miłości i magii
ja też uwielbiam czytać fantasy. Teraz akurat canavan czytam aczkolwiek jak dla mnie bez szału. Czekam aż w mojej biblotece oddadzą pomnik cesarzowej achai, żeby się do niego dobrać
Dobra, muszę się trochę porozciągać. Ostatnio oglądałam filmiki z siostryani i kobitka tam nagrywa całą swoją ciążę i poród. Mówiła właśnie że żałuje że nie poświęciła więcej czasu ćwiczeniom relaksacyjnym, bo ciężko było jej się rozluźnić, za to mięśbie ma bardzo silne bo uprawiała sporty ekstrenalne. Więc dziewczyny, rozluźniać się!Dagn_, Iva79, Nita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dagn jak zrobilas sok ? Bo ja mam sokowirowke. I chetnie do mojego jablko - merchew dodalabym banana. I zastanawiam sie czy po prostu wlac do miski sok, wrzucic banana i blenderem czy moze istnieje inny sposob.
Baranosiu, ja nie zamierzam rezygnowac z cytrusow. Oczywiscie nie kilogramami. Ale od 2 mandarynek czy pomaranczy nic sie nie stanie. Do tego teraz pomarancze sa cudownie slodkie -
nick nieaktualny
-
Ja mam podobno talent do grania na nerwach
Żadnych więcej u mnie jak na razie nie stwierdzono
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę, piękne sówki i kocykiI książki piszecie - zazdroszczę talentu
Olcia..89, Madziula87, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)