Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:To już głupia jestem całkowicie...
No nic kupię rożek, pościel do łóżeczka i śpiworek i będę testować
Nie przyda się to dam siostrze albo sprzedam.
Poszukaj pełno tego jest.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Brak mi słów do takiej koleżanki. Mi żadna tak nie powiedziała. Ale bym sie wściekła
mi na początku nie do końca podobało sie imię, które moja siostra wybrała dla swojej córeczki ale w życiu bym jej tego nie powiedziała. To jej dziecko i jej decyzja. Nie cierpię takich wszystkowiedzacych w koło.
Dagn_, Martusiazabka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ja to sobie wymyśliłam że fajnie by było wybrać imię które ma ładne znaczenie i dobrego patrona.
No nic zobaczymy jeszcze jest czas
No mnie jedna dziewczyna powiedziała że Zośka do damskie narządy płciowe i że będą się z niej śmiać w szkoleDagn_ lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Kaczorek wrote:Baranosia ja kupiłam 2 te spiworki jeden z rękawkiem drugi bez na ciuchach po parę złotych.
Nie przyda się to dam siostrze albo sprzedam.
Poszukaj pełno tego jest.
-
Ja staram się same unisexy kupować bo moja siostra tez jest w ciąży ale wczesnej i nie wie co będzie miała
Właśnie ostatnio taki biało seledynowy kupiłam ten śpiwór przyda się i dla chłopca3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Dagn, oni nie mają żadnych imion wybranych. Ale jak widać uważa, że ma prawo wyśmiewać propozycje cudzych imion. Zresztą sama się o nie zapytała. Ja nawet nic o imionach nie wspominałam.
Ludzie są okropni. Ja mam tak, że jeśli nawet nie podoba mi się imię czyjegoś dziecka, to nie wyśmiewam a i tak powiem, że ładne. Tak jest taktowniej, poza tym imię ma się podobać rodzicom a nie całej społeczności polskiej.Dagn_, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie zadowolenia z imienia tez nie bylo,w sczegolnosci u mojej mamy,ale powiedzialam jej,ze mam to szczescie,ze moge sobie wybrac imie dla wlasnego dziecka,a jej nic do tego.W ogole po reakcjach widze,ze nikomu sie nie dogodzi,tym co maja do powiedzenia niech sami sobie zrobia dziecko i niech sobie nazywaja jak chca i jak im sie podoba.
Dagn_, Martusiazabka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Jak urodził się u nas w rodzinie Jasiek to chodziłam i mówiłam o matko jak oni mogli tak nazwać dziecko toć to imię dla starego dziadka. Nie minął rok i mam w brzuchu Antka
tak więc w kwestii imion już się nie wypowiadam hehe
Martusiazabka, polkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Witam się w 24tc.
Nadia bardzo ładne imię i chociaż mam taką ciocię Rosjankę nie uważam ,że to imię przypisane jest do tego kraju.
U mnie ciężko z wyborem imienia było , mąż chciał żeby to było Błażej a później Kornel a ja Nikodem albo Leon. Nie chciał się zgodzić na moje propozycje aż wymyśliłam na niego sposób a mianowicie jest fanem żużla i tak mu wspominałam ,że nasze dziecko może mieć takie imię jak jeden z jego ulubionych żużlowców i po paru dniach wrócił z pracy i mówi ok zgadzam się na Leona. Decyzja zapadła będzie LeośDagn_, Szczęśliwa Mamusia, Olcia..89, Koska 88, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Fuksja90 wrote:Witam się w 24tc.
Nadia bardzo ładne imię i chociaż mam taką ciocię Rosjankę nie uważam ,że to imię przypisane jest do tego kraju.
U mnie ciężko z wyborem imienia było , mąż chciał żeby to było Błażej a później Kornel a ja Nikodem albo Leon. Nie chciał się zgodzić na moje propozycje aż wymyśliłam na niego sposób a mianowicie jest fanem żużla i tak mu wspominałam ,że nasze dziecko może mieć takie imię jak jeden z jego ulubionych żużlowców i po paru dniach wrócił z pracy i mówi ok zgadzam się na Leona. Decyzja zapadła będzie LeośFuksja90 lubi tę wiadomość
-
Siemanko
Ja też na euthyroxie
aktualnie 100 , to mnie pocieszyłyście bo też się obawiałam, że Wigilia będzie postna a tak no nic zjem a potem się będę martwić
Grzybów i tak nie lubię a w pierogach chyba są pieczarki? Bo nie wiem.
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Jak ja kocham nienormalne imiona! Marzę o Syriuszu, Aidanie albo Geralcie... ale mojego nie da się przekonać. Mu podoba się Leon.
Nie da się dogodzić nikomu, a ja w sumie mam gdzieś czyjeś opinie. Ja bardzo chciałabym mieć nienormalne imię. A dziecku może się nie podobać zarówno zwykły Jan jak i 'wydumany' Eryk (chociaż dla mnie to ostatnie jest cudowne!)Dagn_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heh, dobre z tym Batmanem
aż parsknęłam śmiechem w pracy
A mnie się Zosia kojarzy tylko z XIII księgą Pana Tadeusza, gdzie bodajże Olbrychski czytał "ach Zosiu, ach Zosieńko... "aczkolwiek nie ma to wcale negatywnego wydźwięku.
A tak na serio to moja ciocia jest Zosia. Ja wierzę że imię przypisuje nam pewne cechy charakteru. Dlatego imiona zawsze kojarzą mi się z jakąś konkretną osobą. Właśnie ze względu odrzucaliśmy wiele imion dla naszego synka. I córce tez nigdy nie dałabym na imię Zosiaale bez obrazy, to moje indywidualne uprzedzenia. Jeśli ma być taka jak moja ciotka to ja podziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 09:54
Dagn_ lubi tę wiadomość