Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie kupiłam na allegro kombinezonik H&M. Udało mi się wylicytować nowy za 76 pln, więc jestem zadowolona, bo chodzą po 130
Ładny, granatowy z możliwością zrobienia śpiworka. Jupi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 12:17
Izieth lubi tę wiadomość
-
Ja na pewno nie będę kupować kombinezonu 56. Jak dziecko urodzi się większe i założy się coś pod spód to 56 może być za mały lub na styk. Wolę kupić 62 i nawet jak na początku dziecko będzie się w nim topić to starczy na dłużej
RybusiaB, Martusiazabka, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Rybusia, kombinezon 62 będzie lepszy. I tak od razu po porodzie nie wyjdziesz na spacer. Wyjdziesz może po tygodniu, dwóch a nawet trzech. Do tego czasu maluch jeszcze podrośnie a poza tym, będzie miał jeszcze ubranka pod spodem.
RybusiaB, Martusiazabka, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, tez się bardziej skłaniałam ku 62 ale teraz się upewniłam, że wybór będzie słuszny.
Jejciu ja już chce grudzień, doczekać się nie mogę. I ta niepewność kiedy się urodzi, termin mam na 21.12 a boje się, że przenoszę i urodzę w Święta. -
Hej dziewczyny, temat glukozy wciąż gorący to i ja się podzielę.
Właśnie wróciłam od mojego endokrynologa, który jest również diabetologiem i przy okazji wizyty zerknął na moje wyniki glukozy:
na czczo:70
po 1 godz:140
po 2 godz:118
Stwierdził, że ślizgam sie po granicy, bo wynik po godzinie jest dość wysoki, ale mam nie panikować tylko odpuścić sobie torciki, ciasteczka i słodzone napoje. Niby cukrzycy nie ma, ale lepiej uważać (ginekolog powiedział, że wyniki są ok) -
Flauta, to dobre wyniki
Nie przejmuj się.
Ja zdecydowanie odradzam 62 kombinezon. Noworodki są naprawdę maleńkieAle kupujcie co tam uważacie. Po prostu wiem po Klementynce, że 62 to dobre było na 3 m.ż. gdzieś. Zbyt duży kombinezon też nie jest dobry, bo ciepło będzie uciekać.
Dagn_ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:
Ja zdecydowanie odradzam 62 kombinezon. Noworodki są naprawdę maleńkieAle kupujcie co tam uważacie. Po prostu wiem po Klementynce, że 62 to dobre było na 3 m.ż. gdzieś. Zbyt duży kombinezon też nie jest dobry, bo ciepło będzie uciekać.
-
guerretenshi wrote:Doberek
dzis o 10 mam usg i w koncu dostane wszystkie wyniki. Prosze o kciukasy zeby wciaz byl siusiak :p
Wgl snilo mi sie ze urodzilam wg terminu om 6.11 :o to bylby 36+6. A ja ubrankowo nie jestem przygotowana na taka kruszynke. Dalej sie martwie o to ubezpieczenie po ciazy. Spytam dzis gin czy ma jakis pomysl, jak nie to przejde sie do przychodni. Ale pewnie mnie odesla w inne miejsce. Trza bylo robic slub w tym roku a nie zostawiac na przyszly. Ale bedzie motywacja zeby wrocic do formy po ciazy :pno chyba, że w gre wchodzi tylko cywilny
My tak zrobilismy przynajmniej koscielny był z chrzcinami a później weselicho, bo cywilny był cichy i skromny
Co do imienia Leon brat mojego dziadka ma tak na imię i jest przecudownym człowiekiem
Na weselu znajomi pytali się jakie imię wybraliśmy i Marcelina bardzo im sie podobałaJak ja sie ciesze, że tym razem nikt nie grymasi jak słyszy imię
No i witam w III trymestrzeZaczynamy wielkie odliczania - 90dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 13:57
Izieth, Martusiazabka, cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Kobietki potrzebuję inspiracji
w sobotę robimy sobie z mężem sesję ciążową w plenerze i potrzebuję gadżetów. Mam już wydrukowaną girlandę z imieniem małej, zdjęcia usg i to w sumie wszystko. Macie jakieś pomysły?
-
Sylwia polecam tę fotograf w celu inspiracji , choć ja jestem zdania że im mniej gadżetów tym efekt naturalniejszy i lepszy.
Rzuć okiem na sesje jesienne, piękne światło i kolory
http://agawphotography.blogspot.com/search/label/fotografia%20ci%C4%85%C5%BCowa3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
http://agawphotography.blogspot.com/2014/10/sesja-ciazowa-w-plenerze.html
O te mam na myśli pięknie i bez zbędnych udziwnień!3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno