Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
zrobiłam dzisiaj glukozę i wynik wyszedł :
Glukoza na czczo 81 mg/dl
Glukoza po 1h 136 mg/dl
Glukoza po 2h 119 mg/dl
Bardzo się ciesze bo wynik wyszedł nawet lepszy jak w pierwszej ciążyIsia86, Izieth, cudek2, Kaczorek, emilkazozz, kalina123, Werix, Iva79, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
My po wizycie kontrolnej. Z małym wszystko dobrze. Szyjka długa, zamknięta. Dłuższą chwilę szukał serduszka, ale w końcu znalazł. Bije jak dzwon. Poprostu Antoś odwrócił się główką w dół. To dobrze, bo gdyby dalej był tyłkiem na świat to tylko cesarka. Powiedział też doktor ze mam duży brzuch
cokolwiek to znaczy
bo ważył mnie i osiągnęłam właśnie wagę sprzed ciąży. Ech... Aż poszłam sobie na loda
Dagn_, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Martusiazabka wrote:Poprostu Antoś odwrócił się główką w dół. To dobrze, bo gdyby dalej był tyłkiem na świat to tylko cesarka.
polkosia lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Nita a co ci się w tych ciuszkach z lidla nie podoba? Bo u nas będą w poniedziałek i nie wiem czy jechać.
MoBo lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Ja dziś po raz kolejny kupiłam w szmateksie ubranka firmy George- normalnie uwielbiam jakość tych ubrań
Zresztą przez wiele lat pracowałam w tym sklepie, który sprzedaje George, to była moja pierwsza praca w UK i tam też poznałam mojego męża
ach wspomnienia
A George też wysyła do Polski. Dawniej nie mieli tej opcji, teraz można zamówić online z wysyłką. -
Kochane, jakie Wasi Panowie maja obowiazki w domu? Bo ja sie zastanawiam czy naprawde jestem taka suka wymagajac czegokolwiek? I robia to sami z siebie bo wiedza ze trzeba/chca, czy tez wojna i strzelaja fochy jak male dzieci??
Bo ja juz wymiekam i po prostu nie mam pomyslu jak temu baranowi wytlumaczyc kwestie "obowiazkow"... -
Mój mąż codziennie wstawia zmywanie i "zbiera śmieci", czyli resztki po jedzeniu, jak Tyśka coś narozwala etc. No, a potem je wynosi
To by było na tyle
Za to dużo opiekuje się córką, więc mam chwilę wytchnienia.
Ja jednak na glukozę jadę w przyszłym tygodniu, bo nie chciało mi się dzisiaj...
Co do ułożenia dziecka, to nie ma się co nastawiać, że jak w 26 czy 30 tc będzie główką, to tak zostanieMoja Klementynka na 34 tc postanowiła odwrocić się dupką do dołu i tak została na całe dwa tygodnie. Czego ja nie robiłam, żeby się odwróciła...
Ale w końcu się udało, chociaż stres był wielki...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
mój oprócz wynoszenia śmieci i odkurzania to sprząta łazienkę. Ja np. ścieram kurze, a on w tym czasie łazienkę ogarnia. Czasami też kurze ścierał, jak ja chodziłam do pracy, a on był w domu. Okna też ze mną mył. Choć jemu czasami trzeba przypomnieć o jego obowiązkach (oprócz wynoszenia śmieci)
bo rzadko się zdarza, żeby sam z siebie miał natchnienie na sprzątanie
hehe
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Mój robi wszystko. Gotuje, sprząta, prasuje, zmywa gary. Nigdy nie marudzi. Najbardziej lubi gotować i bardzo dobrze mu to wychodzi. Jak on gotuje to ja zmywam, jak ja gotuję to on zmywa. W sprzątaniu nie jest tak dokładny jak ja, ale nieważne, liczą się chęci, że sam bez narzekania bierze odkurzacz czy myje łazienkę. Jedyne co mnie wkurza to jego zmywanie naczyń, bo nie myje spodów talerzy i garnków, więc często muszę poprawiać po nim, no ale... I tak jest złoty, spokojny facet. Tak został wychowany w domu, żeby pomagać. Wiem, że przy dziecku też będzie wszystko robić. Moja mama go uwielbia
cudek2, MoBo lubią tę wiadomość
-
Mój obecnie nie robi nic, bo umówiliśmy się, że skoro ja siedzę w domu, to się nim zajmę, a on ma skupić się na budowie domu. Wcześniej natomiast mieliśmy podział obowiązków, o który BARDZO DŁUGO walczyłam i też były częste kłótnie. W końcu na kartce spisałam, co ja będę robić i co on, powiesiłam na lodówce i koniec wymigiwania się. Oczywiście nie zawsze wszystko robił, do tego rzecz jasna niedokładnie, ale pomagał. Nie miał wyjścia. Oboje pracowaliśmy, więc nie wyobrażam sobie, żebym tylko ja zajmowała się domem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 07:32