Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz też odradzał, a poza tym mam znajomą, która zaliczyła glebę w 8 czy 9 miesiącu i dziecko urodziło się upośledzone...
Od tamtej pory nie dotykam roweru w ciąży. Z córką było OK, okaz zdrowia, a przez ten upadek uszkodziło się coś i zaraz urodziła niepełnosprawną...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja wracam po wizycie i u Małego wszystko gra waży sobie 730g i leży poprzecznie kopiąc mnie po bokach.
U mnie niestety gorzej potwierdziła się nieszczęsna rwa kulszowa i do tego jakaś infekcja na którą dostałam pomarańczowe globulki jak powiedziała ginka żeby mi się nie znudził kolor śluzu teraz po nich będzie inny.cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
Nie miałam pojęcia. W internecie piszą o nie przesilania sie, nie trzęsieniu na rowerze i o upadkach. Ale 500 M po asfalcie w tempie spaceru kobiety 50+ w żaden sposób nie narusza tych zasad ale juz więcej nie wsiadam
Fuksja o której ty ta wizytę miałaśfajnie, ze u Malego wszystko ok gorzej z reszta.
-
Hej.
Tak, Polkosia, 4 wychodzą i chyba coś jeszcze, bo grzebie rączka bardzo głęboko, a może mu po prostu tak promieniuje.
Biedaczek jest.
Ja dalej bol glowy i całego kręgosłupa. Ft4 zjechaly mi bardzo,dziś podniosłam dawkę, bo nie daje rady. Mam nadzieję; że te objawy mina.
Spokojnego dnia! -
Ja jeżdżę na rowerze cały czas. W pierwszym trymestrze robiłam długie wycieczki, ale teraz wsiadam tylko przejechać się do rodziców albo do sklepu. Daleko nie mam. No ryzyko upadku jest zawsze, nawet jak ktoś tylko idzie. Mi na rowerze jest lżej o wiele, bo nie boli mnie spojenie łonowe. Jeżdżę po asfalcie.
Co do depilacji laserowej, ja też chętnie bym z niej skorzystała. Od kiedy jestem w ciąży mega szybko rosną mi włosy, a najgorzej jest z brodą. Miałam zawsze kilka włosków na niej, ale po wyrwaniu dawały mi spokój na 2 tygodnie albo i dłużej. A teraz? Rosną NON STOP i jest ich więcej! Czasem nawet nie zauważę, że z nimi łażę i potem narzeczony się ze mnie śmieje. W drugiej kolejności najszybciej rosną łonowe. Jakoś na nogach i na głowie nie zauważyłam różnicy. Eh, dobrze, że rodzimy w okresie jesienno-zimowym, to nie musimy się martwić o to na co dzień
Pisałam wcześniej o klinie do łóżeczka. Ktoś może się wypowiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 08:48
-
Dzień doberek! Właśnie jestem na glukozie . Było mi bardzo niedobrze po pobraniu na czczo- prawie zwymiotowalam jeszcze zanim wypiłam glukozę. Ale 2 kubki zimnej wody pomogły i już jestem po pysznym "drinku" i czekam. A dziewczyna przede mną zwymiotowła bida wszystko i będzie musiała powtórzyć pewnie.
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem drugi raz w ciągu 3 dni na glukozie....w poniedziałek zrobił się skrzep w próbce po 2h i dziś muszę powtarzać badanie.... mi tyko słabo się zrobiło...oby dziś lżej poszło....Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Hej kochane;)!
Cudek śliczny brzusio, wspolczuje tych ząbków!
Kaczorek pochwal się kocykiem! Ja kupiłam wloczke- babcia chce na drutach zrobić kocyk:)
Ja na razie walczę z sowamiprzez ten upał nic mi się nie chciało
Mnie rozkłada choroba:/ tracę głos i do tego ucho mnie pobolewa:(
Baranosia smacznego!
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Witamy sie w 30 tc, a w raz z nim wróciły złe mdłości.
Mam okropnego doła. W sumie to wrócę jeszcze do łóżka pospać. Później przestawię biurko do drugiego pokoju i skręcę meble dla małego. Trzeba sobie jakoś poprawić humor.Werix lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pierzecie ubranka na programach dla dzieci? Śledzę teraz instrukcję pralki i ten program BabyProtect zużywa aż 82l wody gdzie pozostałe zużywają max 65l i to samo z energią 2kWh a pozostałe max 1.35
Nie chcę żebyście zrozumiały mnie źle nie chodzi o sknerstwo wody i prądu ale czy ten program jest naprawdę dobry i czy warto na nim prać dziecięce ubranka
-
Ja 30 tc. za dwa dni, ale mdłości już mi wróciły ok. 2 tygodni temu. W sumie pojawiają się, jak za dużo zjem. Np. teraz... Zjadłam owsiankę i zdycham, bo nie mogę jej strawić. Może popróbuję się poruszać. Na razie siedzę i robię zakupy (koszule nocne do karmienia, pieluchy tetrowe). zastanawiam się, kiedy zacząć kompletować apteczkę, bo nie chcę, żeby leki mi się przeterminowały. Poczekam do końca września/ początku października i faktycznie skorzystam z tej apteki gemini, bo można odebrać u mnie w mieście i są całkiem niezłe ceny.
Ja po prostu piorę w 60 lub 40 st. z dodatkowym płukaniem. Nie wiem, jaką masz pralkę, u mnie można dorzucić funkcję eco i wtedy zużywa mniej wody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 09:27