Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Polarisa, wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. wyslij mi w pw link do fejsa
mogę również poprosić o wysłanie zaproszenia do przyjaciółek bo tu na telefonie nie widzę niestety jak mogłabym sama Ci je wysłać. Chciałabym dołączyć do grupy na fb
-
Sea wrote:mogę również poprosić o wysłanie zaproszenia do przyjaciółek bo tu na telefonie nie widzę niestety jak mogłabym sama Ci je wysłać. Chciałabym dołączyć do grupy na fb
zwracam honor, bo widzę, że zaproszenie już zostało mi wysłane 29 sierpnia a ja teraz je znalazłam i zatwierdziłam. Przepraszam, za mętlik) fb założyłam tylko i wyłącznie by śledzić nowinki dla mamy, dziecka, i naszego forum najlepszych prezentów świątecznych więc cieszę się, że będę mogła dołączyć
np. chętnie czytam te wpisy jako źródło rzetelnej wiedzy od mamy-ginekologa: https://www.facebook.com/mamaginekolog/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
-
Ja na 95, pomimo, że na metkach 40
Jak sama bawełna, to się nie niszczy. Tylko takie delikatne jak sukienki czy dzianina wrzucam na 40.
Właśnie rok temu mój gin mówił, że normy się zmieniły i na czczo jest do 90-kilka, 180 i 153 po 2h, ale nie byłam pewna. Glukometrem miałam rano 83. Zaraz sprawdzę znówKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia. Właśnie nie miałam gdzie umyć rąk - ale już trudno - co ma być to będzie. Zauważyłam że jak wcześniej umyje ręce w ciepłej wodzie to krew lepiej wypływa i wynik jest wtedy dużo niższy niż jak krew nie chce płynąć i muszę "wycisnąć"
polkosia lubi tę wiadomość
-
Co.do glukozy, to mam tu screena z jakiejś strony co właśnie przegladalam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cf4e23df6cf.png
Flauta wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie czy któraś kupowała leginsy ciążowe na allegro i może coś polecić?Flauta, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od dwóch dni rano jak wstaję mam silne bóle w pachwinach oraz promieniujące jakby w plecy. W nocy tak mi się nie dzieje, tylko rano, jak jeszcze idę na drzemkę i później wstanę. Boję się, że to jakiś zastój moczu lub nerki. Zadzwoniłam do mojej przychodni, lekarka oddzwoniła wczoraj i powiedziała, że to normalne w ciąży i mam wziąć paracetamol.
Dziś znowu wstałam i wręcz doczołgałam się do ubikacji, cała w bólach. Nie wiem co robić? Dzwonić na pogotowie czy nie panikować..... -
Emilka, o, to chyba to
Tak jakoś pamiętałam te nowe normy. Przy 2 pobraniu miałam 190, a po umyciu rąk 106
Zobaczymy. Koło 15-16 wyniki, a u Ciebie?
emilkazozz lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn