Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Guerretenshi, dzięki za wsparcie
staram się nie panikować, bo z natury jestem dobrej myśli, ale jak mnie dziś rano zgięło w pół to trochę się wystraszyłam. Zobaczymy, mam nadzieję, że jutro rano już mnie boleć nie będzie. Śpię normalnie, tak jak zawsze, poduszka między nogami, najczęściej na lewym boku. Może te więzadła mi nie wytrzymują i stąd ten ból, bo w dodatku dużo przytyłam w krótkim czasie.
-
Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból w dole kręgosłupa? Nie przemęczam się, wykonuje normalne czynności dnia codziennego: spacer, zakupy, sprzątanie, wizyta u lekarza, zrobienie obiadu więc absolutnie nie forsuje się ale tak popołudniami leże bo ten ból pleców daje o sobie znać. Byłam u ortopedy by zasięgnąc informacji jak sobie pomóc to powiedział, że takie są uroki ciąży, że przy wadzie postawy kręgosłup się odzywa a nie ma żadnych humanitarnych badań dotyczących zażywania środków przeciwbólowych w ciąży i ich wpływu na dziecko. Znacie jakieś domowe sposoby?
-
Matylda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2e66ba1ca2.jpgWerix, kwiatuszek12345, Dagn_, Kaczorek, Martusiazabka, RedLady, emilkazozz, cudek2, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Basia79, Polarisa90, Flauta, MoBo, Izieth, Kushina, Iva79, guerretenshi, Olcia..89, RybusiaB, Kokardka44, Nel@, Nulka, Madziula87 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Matylda jest piękna
Czy to normalne że jak dziecko kopie to odczuwam to jako kłucia takie sekundowe jak nerwoból?
Jest takie jedno miejsce że jak tam kopnie to właśnie tak boli nie ciągnięcie tylko kłucie
polkosia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Tak, PR z y pierwszym obciążeniu na czczo miałam podwyższony wynik. Mierzyłam glukometrem. Na czczo - wynik prawie taki sam jak z pobrania. w sumie wyniki między glukometrem a pobraniem są prawie identyczne - czyli glukometr mam dobry.
Skąd więc taka rozbieżność? Do wczoraj miałam wszystko ok- mierzyłam od 19.08 codziennie cukier i nie przekraczał normy a dziś nagle taki skok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:09
-
Emilka, nie mam pojęcia... Wygląda na to, że jednak mocno obciążająca jest ta glukoza... Może w domu jesz w miarę lekkostrawnie i o niskim IG i tak Ci nie podnosi cukru... A piłaś chociaż odrobinę wody czy nic a nic? Mi pozwolili kubek na godzinę i wypiłam, bo to mnie od rzygania uratowało. Czułam się okropnie, cały dzień rozbity potem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 20:48
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie Ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ac155c7c76f.jpgPolarisa90, polkosia, Izieth, Kushina, Iva79, Werix, palma, cudek2, RedLady, guerretenshi, Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Isia86, MoBo, Dagn_, RybusiaB, Flauta, Okciakowa, Kokardka44, Nulka, Madziula87 lubią tę wiadomość
-
Super te Wasze szkraby:) mój nieśmiały i tylko jajkami potrafi świecić :p
Ja mam wizytę w 32 tyg. i minie wtedy 4 tyg. od poprzedniej wizyty. Nic na razie mi nie mówiła, że mam częściej przychodzić, ale może od 32 tyg. każe przychodzić co 2.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Ja z Klementynką chodziłam co 2 tygodnie w 1 i 3 trymestrze. Teraz co 4-5 do prowadzącego chodzę, a na własną rękę co drugie 4-5, więc w sumie co 2 tygodnie
Baranosia, kawał chłopaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 21:48
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn