Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż bym chciała takie zdjęcie 3D
Niestety miałam już kilka prób u 2 różnych lekarzy przy okazji "normalnego" usg i nigdy im nie wychodziło
A trochę szkoda mi kasy, żeby specjalnie iść. Jeszcze paręnaście tygodni i będzie 3D live 24h
polkosia, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Witam przy porannej zbożowej kawce z mlekiem
dopadła mnie ochota na gruszki więc otworzyłam słoik który dostałam od Mamy. Lubię takie domowe przetwory bo są pyszne i dokładnie wiem co jem, i że do brzuszka trafiają same dobrocie
Oglądam sobie śpiworki, podziwiam każdą uzdolnioną kobitkę bo ja niestety do takich twórczych rzeczy mam dwie lewe ręce
https://www.facebook.com/Mama.BuBu.handmade/photos/?tab=album&album_id=1619127645019167&hc_location=ufi
-
Polkosia wlasnie nie wiem. Bo chyba je mam (xD) ale wprowadzilam zmiany w diecie i normalnie sie zalatwiam. A skora peka w okolicach warg sromowych przy wejsciu do pochwy
Ogolnie to doberek. Mlody juz skacze i sie wierci. Co gorsza - silne ma i raczki i nozki wiec juz za cholere nie wiem jak lezy. Mam nadzieje ze dzis bedzie chlodniej bo marzy mi sie dlugi spacer po parku (i cmentarzu w jednym, ale ma swoj urok kiedy jesien nadchodzi). Jutro mam w planie rzucic sie na lumpki bo od czerwca nie zagladalam a szkoda mi kasy na ubrania z sieciowek na dwa miesiace. -
Witajcie dziewczyny. Po wczorajszej załamce dziś wstałam o dziwo w dobrym humorze. Poleciałam rano do sklepu po pieczywo i zaopatrzyłam się w chudy twaróg. Jestem po pierwszym "dietetycznym" posiłku.
Najbardziej przeraża mnie to jedzenie co 2-3 godziny. Dla mnie to jakiś kosmos- dotąd spożywałam 3 max 4 posiłki w ciągu dnia a teraz wychodzi na 6 ;/
miłego dnia dla was!
-
guerretenshi - nie mam pojęcia co można z tym zrobić. Nigdy o czymś takim nie słyszałam i zastanawiam się od czego to może być? Może to od depilacji? Może jakiś dobry olej naturalny i nawilżać? Możesz też spróbować aloes: ja go stosuję na wszelkiego rodzaju podrażnienia i potrafi zdziałać cuda.
Ja jem co 2-3h od kilku lat i naprawdę jest to dla mnie teraz ratunek, bo gdybym jadła trzy duże posiłki, to po każdym byłoby mi niedobrze. A tak podjadam sobie na lekko i tylko czasami zdarza mi się poszaleć (oczywiście wtedy jest mi ciężko i mam mdłości).
Dzisiaj robię zupę, ale nie wiem jaką... Może ogórkową? Zobaczę, co ciekawego jest w sklepie.
-
Emilkazozz doskonale Cię rozumiem. Dla mnie jedzenie co 2-3 godz.jest uciążliwe,ale jakoś daję radę. Także też na pewno sobie poradzisz.Ja nastawiam budzik żeby nie zapominać
I tak samo do pomiaru cukru, bo czasami ciężko upilnować tej godziny
Ogólnie jest duuuzo różnych fajnych przepisów żeby urozmaicać sobie jedzonko, więc w gruncie rzeczy wyjdzie nam to na dobre. Poza tym ku pocieszeniu ja póki co schudłam 0,7kg choć jestem cały czas najedzonatakże głowa do góry
damy radę już tak niewiele nam zostało
))
Witamy się w 3 trym.guerretenshi, cudek2, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz, Iva79 lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Guerretenshi, a robiłaś jakiś posiew? Może to od bakterii jakiejś? A jeśli nie, to polecam zwykły Alantan dla niemowląt, powinien od razu przynieść Ci ulgę.
Ja dzisiaj jadę z Klementynką na kapuśniak do mamy
Emilka, w pierwszej ciąży prawie cały czas byłam na diecie cukrzycowej, bo bałam się za dużo przytyć i nie było w ogóle źleNo, a przytyłam tylko 6 kg, więc są zalety tej diety
Będzie dobrze! Jak jeszcze w domu masz dobre cukry, to nie zamartwiaj się na zapas.
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Będziemy się motywować po porodzie do ćwiczeń i wszystkie wrócimy do formy!
W kupie siła ;p
Ja dzisiaj na obiad ryż z soczewicą i pomidorami. Ktoś tu kiedyś wrzucał przepisz na pastę z soczewicy i ogórków kiszonych. To nie Ty, Baranosia? Też bym chętnie ją zrobiła.
Plan na dziś: depilacja, sklep, sprzątanie, przygotowanie listy rzeczy, które trzeba ugotować i zamrozić przed porodem, wyprasowanie bodziaków malucha. Zegar tyka, już tylko 2,5 miesiąca!Iva79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej:) Przyszla i moja kolej i siedze dzisiaj na badaniu krzywej cukrowej. Tak jak przypuszczalam, samo wypicie glukozy znioslam dobrze, bo ja uwielbiam wszystko co słodkie
Za to po 10 min zaczęło mi się jakieś kołatanie serca i zrobiło mi się niedobrze. Teraz siedze i czytam "W Paryxu dzieci nie grymasza"
-
Tak Werix to ja
Ja robiłam tak, że gotowałam szklankę soczewicy w osolonej wodzie do miękkości, prażyłam na suchej patelni garść- dwie słonecznika, dodawałam tarkowanego ogórka kiszonego, sporo posiekanej pietruszki i doprawiałam do smaku pieprzem.
Czasem gdy soczewica mi się nie rozgotowała traktowałam ją blenderem razem ze słonecznikiem, ale teraz wolę chwilę dłużej pogotować soczewicę i nie rozdrabniam ani jej ani słonecznika.Werix lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane;)
A jakie macie zalecenia w tej diecie oprócz tego żeby jeść co 3 godziny? Chętnie skorzystam, bo u mnie już 11 kg na plusie:(
polkosia, Baranosia cudne macie zdjęcia dzieciaczków! Ślicznie Wam zapozowaly
!
Szczęśliwa czekam na Twoja wizytę i zdjęcie kruszynki;) Juz zaraz 12 tydz! Pięknie
!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Właśnie skończyłam prasować rozmiar 62.
O wiele wygodniej się go prasuje od 56 szybko mi poszło
Miłego dnia!3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno