Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
callas wrote:Witajcie !
Jeśli można to chciałam dołączyć do Was Na razie po malutku, bez przesadnej radości... Termin wypada mi na ok 25.12 z OM. Dziś idę na wizytę na 9 ale raczej bez usg. Bedzie tylko konsultacja bo jak większość jestem po niezłych przejściach więc kolejna ciąża to już nie takie hop siup U mnie to dopiero 3t3d licząc od om ale trzy testy wyszły pozytywne już 2t6d od @. Beta w równym 3 tyg wykazała 50,92.Po wizycie u gina idę powtórzyć betę zobaczymy jaki będzie przyrost no i mam nadzieję że wszystko będzie jak w najlepszym porządku
Witaj callas. Trzymam kciuki za wizyte.
Madziula, musisz myslec pozytywnie!
A tak w ogole to dzien dobry wszystkim! Czas sie zbierac do roboty Milego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:28
...więc teraz serca mam dwa... -
baranosia wrote:Znalazłam dziś fajną stronkę, która obrazowo pokazała mi różnicę między długością ciąży od OM i od owulacji.
Wg OM jestem w 6tyg
Wg owulacji 3tyg 3dz
http://dziecko.haczewski.pl/
Fajna ta stronka
Magdziula nie jestem ekspertem różnie jeszcze może być. Nie będę Ci pisać, że wszystko będzie dobrze, bo tak naprawdę nie wiadomo w takiej sytuacji. Trzymaj się, życzę spokoju i dzielności!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:44
-
cudek2 wrote:Co to się dzieje ;(
A mnie boli podbrzusze... niby od cc minęło 14 miesięcy, jedni, że bardzo mało, inni, że spoko, ale jakoś kiepsko się czuje...cudek2 lubi tę wiadomość
-
madziula500 wrote:Jak myślicie czy jest możliwość ze bhcg będzie jeszcze rosło i czy jest szansa że zobaczę niedługo bijące serduszko?
-
madziula500 wrote:Jak myślicie czy jest możliwość ze bhcg będzie jeszcze rosło i czy jest szansa że zobaczę niedługo bijące serduszko?
Kochana musisz myśleć pozytywnie dużo leżeć , bierzesz luteine ?? Ja myślę że jeszcze może być dobrze tym bardziej ze lekarze każą walczyć wiec walcz bo warto
-
Madziulla ja w pierwszej ciąży też miałam takie krwawienia jakbym okres miała i udało mi się donosić,bet nawet wtedy nie robiłam (a tak wogóle co to były za czasy,człowiek był taki nieświadomy tych wszystkich komplikacji..)
Zawsze trzeba mieć nadzieję,ja też większość dnia staram się leżeć,bo mam plamienia,tylko synka muszę ze szkoły odbierać autkiem szybko.
M@linko widzę,że 6 dni ci tylko zostało,to pewnie już wytrzymasz,nie?
Jak myślisz,mi wczoraj gin powiedziała,że te plamienia mogą być także od Clexane,mi się wydaje,że chciała mnie pocieszyć -
Dzień dobry dziewczyny,
Wstałam już dawno, ale zobaczyłam plamienia i szybko wróciłam do pozycji leżącej. Niby nie dużo, ale już dwa razy to przechodziłam
Lekarz kazał mi przyjść na 1-sza wizytę 19.04, czyli 2 tygodnie po terminie miesiączki. Odliczam dni.
W pierwszej ciąży też miałam krwiaka, ale był usytuowany w taki sposób, że nie zagrazał. Niestety przestało bić. Teraz modlę się o cud i żebym nie musiała przechodzić tego samego po raz 3. Rozumiem doskonale Wasze zmartwienia, niepokój przy każdym ukluciu czy bólu. Ale nie możemy się poddawać Bądźmy dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:34
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualnyWitam was moje Kochane.
Wybaczcie mi, że ostatnio nic nie piszę ale przesypiam całe dni praktycznie..
Dzisiaj u mnie lepiej więc postanowiłam wrócić na ile będę mogła.
Witam nowe osoby Widzę, że jest nas coraz więcej-bardzo mnie to cieszy.
Zaraz spróbuje poprawić listę tylko napiszcie kogo mam dopisać i na kiedy bo nie mogę tego znaleźć ;/
Madziula, nie wolno się poddawać, zawsze jest nadzieja! Tym bardziej, że beta wzrasta. Bierz tabletki i odpoczywaj.
Palma, ja brałam vit-mama plus ale ostatnio nie mogłam ich znaleźć w aptece i kupiłam vita-miner prenatal. Lekarka mi już powiedziała, że mam zostać przy jednych, zwłaszcza, że się dobrze po nich czuje ale jednak wolałabym tamte i teraz nie wiem co zrobić..
dora, plamienia na takim etapie ciąży mogą się zdarzać i nie jest to nic złego. Niemniej jednak, każde plamienie powinnaś skonsultować z lekarzem.
U mnie całe szczęście plamienia przeszły (tfu, tfu).
Piękne zdjęcia usg. Nie martwcie się, że widzicie tylko pęcherzyki, ja byłam w 4t6d bodajże pierwszy raz i lekarka mi powiedziała, że pęcherzyk 7mm jest za mały na ten tc, trochę mnie to zmartwiło a dwa tygodnie później już piękne serduszko Mogło dojść później do zapłodnienia i tyle
Jak tam u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:42