Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula87 wrote:Dziewczyny zbieram opinie przed zakupem,jaki materac wybrałyście dla swoich maleństw?
Planowałam lateksowy po analizie wszystkich możliwych materacy, jednak będę mieć gryka-pianka-kokos. Jest dodawany gratis do łóżeczka, które kupuję. Gdybym takiej opcji nie miała brałabym lateks. -
guerretenshi wrote:Dziewczyny, ja chyba jestem jakims kosmicznym przypadkiem. Rozwala mnie bol okresowy tylko kiedy leze. Magnez zaczelam porzadnie dawkowac wczoraj. Ale dziwne jest to ze brzuch mi sie nie napina. Jest mieciusi a mlody sie uklada do snu. Przecie z tym bolem brzuch powinien twardniec a tu nic :o
Mnie w nocy jak bolał to tez nie był twardy. I jak wracałam np do toalety to przechodził ból... -
Fuksja90 wrote:Jeszcze nie kupiłam materaca i zastanawiam się nad lateksowym ale drogie są i muszę przemyśleć. Jedyny jakiego nie kupie to z gryką bo się naczytałam ,że w tym się robactwo lęgnie.
Jakie macie łóżeczka ? Szukam od paru dni i same jakieś beznadziejne wynajduję.
Mam upatrzone z firmy Klupś- Rene ecru. -
Fuksja90 wrote:Jeszcze nie kupiłam materaca i zastanawiam się nad lateksowym ale drogie są i muszę przemyśleć. Jedyny jakiego nie kupie to z gryką bo się naczytałam ,że w tym się robactwo lęgnie.
Jakie macie łóżeczka ? Szukam od paru dni i same jakieś beznadziejne wynajduję.
My nabyliśmy łóżeczko z późniejszą opcją tapczanika, żeby ten mebel jak najdłużej maluchowi posłużył, bodajże była to firma klupś, a zamawialiśmy z allegroDobrawa lubi tę wiadomość
-
Też mi się najbardziej podobaja białe łóżeczka, ale bawić się w malowanie chyba już nie bedę, zresztą szlifowanie to nie mój talent
Werix papierem ściernym to robiłaś? Ty złota rączka jesteś normalnie
I jak to pomalowałaś, napierw impregnat do drewna, a później farba?
W końcu zrobiłam pranie z tymi chusteczkami co polecałyście, efekt pranie białe chusteczka żółtaChyba zacznę ich żywać na stałe.
Strasznie mnie boli w krzyżu dzisiaj, chyba już nie dla mnie długie spacery, brzuch też cały twardy -
Madziula, szlifowałam papierem ściernym, a potem malowałam farbą do mebli i zabawek dziecięcych, dwie warstwy. Trochę się trzeba pobawić przy tym, najgorzej przy szczebelkach, ale efekt wart pracy
Zaraz zabieram się za jogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:29
Martusiazabka, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Ja kupuję łóżeczko turystyczne z regulowaną wysokością i dodatkowo piankowy materac bo ten z zestawu nie nadaje się na stałe. Zdecydowałam, że chcę takie łóżeczko bo zawsze mialam drewniane i obawiałam się rączek i nóżek między szczebelkami co się zdarzało jak chlopcy byli starsi i był ryk jak noga utknęła.Tym razem wybieram moim zdaniem opcję bezpieczniejszą i praktyczną, bo planujemy wyjazd na wakacje w przyszłym roku oraz planuje mlodego drzemki na balkonie w lecie robić a to łóżeczko ma kółka i jest lekkie wiec będziemy mogli łóżeczko swobodnie przestawiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:37
-
Madziula, lateks może być naturalny (z kauczukowca) albo syntetyczny, więc możecie rozejrzeć się za takim, w którym naturalnego lateksu jest najwięcej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 20:16
Madziula87 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny z małymi dziećmi - miałyście misia-szumisia? opis mnie przekonuje do zakpu, ale tanie to nie jest więc pytanie, czy dzieci rzeczywiście z tego korzystają?
i leżaczek-huśtawka - już kilka opinii słyszałam, że maluchy nie lubią huśtawek więc zgłupiałam, nie chcę kupować drogich a nieprzydatnych gadżetów -
odnośnie dzisiejszej afery po wpisie Elci..
ja już nie chcę wnikać kto jaki program ogląda, co sądzi o 500+, co sądzi o aborcji w różnych sytuacjach, ale....
Elcia, nawet jak się nie zgadzasz z czyimiś poglądami czy zdaniem to absolutnie nie masz żadnego prawa do takich komentarzy i nazywania kogoś głupim. Świadczy to niestety bardzo źle o Tobie
szczerze, cieszę się, że nie mam takich osób jak Ty w moim otoczeniu, chociaż może nie mam, bo zmieniłabym otoczenie... żenada
a moje zdanie na temat protestu - też mam prawo je wyrazić: nie jestem zwolenniczką aborcji, ale dotychczasowe prawo dopuszczało ją w przypadkach wg mnie uzasadnionych i też uważam, że zaostrzenie go w sposób pokazany w projekcie jest krzywdzące dla ludzi, którzy znajdą się w bardzo tragicznych sytuacjach życiowych i dodatkowo otrzymają cios od tzw. "prawa". Popieram ten protest i jeżeli z tego powodu jestem "głupia" dla niektórych, to niech Ci "niektórzy" może pomodlą się o rozum i empatię do czego tam chcą czy wierzą
Martusiazabka, Dotty84, cudek2, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedź w kwestii łóżeczka , podoba mi się jedno z ikei ale nie nia szuflady a sobie ubzdurałam ,że musi mieć.
Klupś ma fajne łóżeczka ale w większości białe a ja chciałam takie naturalne drewno no cóż chyba nic w końcu nie kupię ;p
Basia synek koleżanki ma szumisia i zasypia przy nim od ręki.Jeżeli nie chcesz wydawać tyle kasy kup http://whisbear.pl/sklep/kategoria/whisbird-szumiacy-ptaszek-1 tańszy a efekt ten sam