Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam niedzielnie brzuszki
Cudek super sweterek i brzunio;) Co do żeber ti mialam nadzieję, że mnie ominie tym razem bo we wcześniejszych ciążach wcześniej mi dokuczało, ale niestety dopadło mnie dziś ehhh. Koszmarna noc i dzień też do bez bólowych nie należy. Muszę sobie jakąś pozycję znaleźć wygodną bo oszaleję.
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Gosia dziś też rozrabia, jak pijany zająć w kapuście
ale to dobrze, bo ostatnie dwa dni miała jakieś spokojniejsze, więc już się denerwowałam, a teraz to zdrowo dokazuje
))
a ja odkąd jestem na diecie cukrzycowej nie mam zgagiale to jeszcze nie wszystko! i nie tyje!!!
chociaż tyle dobrego z tego wszystkiego
hehe
Iva79 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
U mnie od trzech tyg.czyli od momentu wprowadzenia diety waga zatrzymała się na +9,5kg
także staram się nie narzekać i szukać pozytywnych stron cukrzycy ciazowej...
Iva79 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
-
Daniel też ostatnio spokojniejszy. W czwartek wizyta, dowiem się co tam u niego słychać. Pogoda taka, że nie chce się wstawać z łóżka. No ale cóż, już październik
zostało mi dokładnie 60 dni do daty porodu!
W tym miesiącu muszę skompletować całą wyprawkę i spakuję torby do szpitala. Będę spokojniejsza, wiedząc że wszystko mam. Niby jeszcze do porodu daleko, ale jak o nim myślę już powoli łapie mnie ekscytacja i poddenerwowanie.Madziula87 lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Mąż mi zdjął wczoraj firanki, dziś je popiorę, a jutro przyjdzie mama i je poprasuje i powiesi
czyli na mokro - na moje to działa i nie muszę prasować
ale wiem, że nie ze wszystkimi tak się da...
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
-
Isia86 wrote:co do firanek, to ja stosuje patent wieszania ich od razu po wyciągnięciu z pralki
-
Isia86 wrote:co do firanek, to ja stosuje patent wieszania ich od razu po wyciągnięciu z pralki
zaoszczedza duzo czasu
Isia86 lubi tę wiadomość