Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zależy jeszcze co. Mój ukochany nie zrobi nawet ziemniaków z jajkiem więc jeśli mam wybierać między codzienną pizzą a czymś mrożonym, wolę mieć coś na zapas
Czy wasze maluszki też mniej się ruszają? Mam wrażenie, że mój ma już coraz mniej miejsca i nie chce mu się rozpychać.
P.s. podobno jak się pomnoży długość kości udowej razy 7, to uzyska się wzrost dziecka. Ciekawe, czy to prawda... -
Werix mój też nic nie zrobi
Na szczęście on jada w pracy, a ja mam nadzieję jakoś znajdę chwilę na przygotowanie czegoś. I nie ukrywam będę liczyć trochę na mamę mieszkającą 300m ode mnie
Najbardziej boję się tego że mąż od marca może trochę później wyjedzie na pół rokubędzie co prawda wracał na niektóre weekendy ale to strasznie mało
Perl lubi tę wiadomość
-
Typowy weekend na belly czyli cichy. Wszystkie cieszymy sie weekendem, czyli wyjazdy, gary, zakupy, sprzatanie.
Moj mlody nie rusza sie mniej. Ja to mam wrazenie ze on wcale nie spi. Tak mnie bombarduje caly czas ze zaczela mi wczoraj pekac skora na brzuchumarze juz o porodzie albo zeby chociaz brzuch juz zjechal na dol. Do tego zrobilo sie o wiele wiecej sluzu. Wolalabym ciaze jak chomik, 3 tygodnie i mlode :p
-
Mój właśnie wydaje się spokojny. Ma takie swoje okresy większej aktywności ale w większości siedzi cicho. Na USG wszystko było ok, więc taka chyba jego uroda.
Mi za to dokuczają żebra. Mam nadzieję, że za trzy, cztery tygodnie brzuch opadnie i ból minie.
Na mamę mogę trochę liczyć, ale wolę być zabezpieczona. Ona pracuje i nie wiadomo, ile czasu będzie miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 16:33
-
jak ogladalam program porodowka, to tam bylo ze szyjka ma 2 cm rozwarcia, ale szyjka jest wciaz na 1,5 cm dluga. musi sie calkiem zgladzic i dosc do pelnego rozwarcia. nie wiem do konca jak jedno wspolpracuje z drugim, ale jakos to dziala