Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kushina, na Solidarności sklep Wózki i Świat dziecka czy jakoś tak w Parku Handlowym Targówek
Co do pomocy - szczęście w nieszczęściu, że mąż na bezrobociu do 1.12Zmienia pracę, więc ten najgorszy czas będzie. A w grudniu to już mogę rodzić. Byle do tego grudnia donosić...
Werix, Kushina lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Guerrentenshi, ja też się czuję już jak czołg. Szczególnie po całym dniu. W ogóle mam wrażenie że brzuch mi strasznie urósł od wczoraj o.o wiem, że to niemożliwe i pewnie dopiero teraz to zauważyłam, ale nie mogę wyjść z podziwu. Jeszcze mały jakby ciśnie mi na coś w środku tak, że szyjka strasznie mnie kłuje. Ale żadnych skurczy nie mam.
Sis, MoBo lubią tę wiadomość
-
A, zapomniałam napisać, że Matylda już 1,2 kg waży
Chociaż widziałam, że u niektórych z Was ponad 2 już! Ale ten czas leci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:09
cudek2, guerretenshi, Isia86, Werix, RedLady lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Polkosia, Ty się do kolejki nie wpychaj, rodzisz ostatnia a nie pierwsza
a na serio- to leż, zostaw wszystko i leż, mąż sobie poradzi a dla Ciebie i Klementynki lepiej żebyś leżała w domu niż w szpitalu. Ja juz tez się nauczyłam grzecznie leżeć i jest zdecydowanie lepiej, a jak tylko coś więcej porobie to skurcze wracają, także nie ma co świrować, tylko plackiem czekać do grudnia
cudek2, Werix, polkosia, MoBo lubią tę wiadomość
-
Werix, ja odkrywam roznice jak sie kochamy z moim. I coraz mniej mi sie chce, bo brzuch przeszkadza, tak boli, tak nie mozna i mi sie odechciewa. Do tego znajduje coraz wiecej rozstepow. No coz. Trzeba sie nauczyc z nimi zyc i je mocno pokochac..
-
Pokłosia odpoczywaj.
Mi szyjka skróciła sie do 2,3 cm ale o rozwarciu Ginka nic nie mówiła. Od wczorajszej nocy nie moge znaleźć sobie miejsca bo mnie brzuch i plecy bolą. Nie wiem jak ja prześpie te noc
Dzisiaj a raczej wczoraj nasza 5 rocznica ślubu. Obejrzeliśmy wspominkowo płytę ze ślubu i wesela. Ale sie usmialismy
Przepraszam, ze mało sie udzielam ale przeprowadzka mnie wykańcza. -
Baranosia, ja już dokładnie nie pamiętam jak mi to w pierwszej ciąży gin tłumaczył, ale są dwa rozwarcia, wewnętrzne i zewnętrzne czy jakoś tak. To nie jest to właściwe do porodu, ale oznacza, że szyjka ma chęć się dalej skracać i rozwierać.
Oj, staram się, ale jednak przy rocznym dziecku jest to nie lada wyczyn...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyDoberek! Dawno się tu na forum nie odzywałam, jakoś chyba częściej na facebook'u, ale co jakiś czas Was podczytuję
U nas wszystko powoli do przodu, Amelia wzięła się za rozciąganie w brzucha. Ciekawa jestem ile waży bo wizytę miałam już tak dawno
Wyprawka już prawie gotowa, czeka nas jeszcze jedna wyprawa do Olsztyna i będzie komplet.
Polikosia wykorzystuj tam męża ile się da, a ty leż i odpoczywaj
Baranosiu gratulecje Pani MagisterWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:23
baranosia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę wyprawki
mi jeszcze kilka rzeczy zostało. Część czekam na dostawę, część jeszcze muszę zamówić. Ale do połowy października powinnam się wyrobić.
Wczoraj pochodziliśny po ikei, kurcze ile tam fajnych dodatków. I do pokoju malucha i do domu... Nic tylko wydawać kasę. Tylko skąd ją brać ;p może jakieś prezenty świąteczne tam kupię? Muszę pomyśleć nad tym, bo z małym nie będzie tyle czasu na przemyślenia. Co można kupić dorosłym braciom?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:45
-
baranosia wrote:Dziewczyny tak poza tematem. Mama w grudniu ma 50te urodziny i szukam pomysłów na prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 12:45
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)