Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mmie Chodakowska nie przejdzie bo mam spora skolioze i cwiczac z nia robilam sobie krzyde ;/ ale Mel B byla zacna.
Mialam noc ledwo przespana... co do wozka mamy latina coto baby i mysle ze sie nie zawiode na nim
Robie liste prezentow i dzis jade wydac troche pieniedzg zeby poprawic sobie humor :p -
guerretenshi wrote:U mmie Chodakowska nie przejdzie bo mam spora skolioze i cwiczac z nia robilam sobie krzyde ;/ ale Mel B byla zacna.
Mialam noc ledwo przespana... co do wozka mamy latina coto baby i mysle ze sie nie zawiode na nim
Robie liste prezentow i dzis jade wydac troche pieniedzg zeby poprawic sobie humor :pNawet jest program dla ciężarnych
-
Werix wrote:Dziewczyny które mają już bobaski: czy jeśli w ciąży dziecko było mało ruchliwe lub wręcz przeciwnie to po urodzeniu pozostawało takie? W sensie, czy to świadczyło w jakiś sposób o ich temperamencie?
) a dzieckiem był i jest przekichanym
Umie sie soba zając jest niepłaczliwy, a np. kuzynka była mega spokojna w ciązy dziecko tez za to po porodzie... ciągle płacz i robienie sobie z mamy smoczka... Małą tez mi daję popalić (chyba przebiła brata ale po 5 latach moge nie pamiętac wszystkiego
) i zobaczymy co to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 10:26
-
Czesc i czolem!
heheh Werix tez mi to po glowie chodziloa Twoje sie wierci raczej czy nie?
bo moja to se raczej z tych co daja o sobie znac
baranosia lez ile wlezie! o dzieki za sciage z tym zdjeciem to podpatrze co mam jeszcze kupic
Nie uwierzycie ale poszlo pranie i wszystkie ciuszki z pierwszej rozmiarowki wlasnie dosychaja na lini
Pragne zauwazyc, ze z letka przegielam bo nagle wyszlo ze mam 22 bodyZrobie zdjecie jak bedzie poprasowane. Oby to przynajmniej raz wszystko ubrala to bedzie dobrze.
Moj mi szafeczki przykrecil w sobote wiec jestem mega happy, pokoik w koncu zaczyna przypominac dziecinny - choc daleka jeszcze droga, ale zapowiada sie fajnie patrztaaaa
Jak dokoncze dziela to wstawie, ale to jeszcze pooootrwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 10:26
Isia86, baranosia, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Werix, Dotty84, Izieth, Olcia..89, polkosia, cudek2, Dee lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Maciej dawał popalić (a mną hormony telepały
) a dzieckiem był i jest przekichanym
Umie sie soba zając jest niepłaczliwy, a np. kuzynka była mega spokojna w ciązy dziecko tez za to po porodzie... ciągle płacz i robienie sobie z mamy smoczka... Małą tez mi daję popalić (chyba przebiła brata ale po 5 latach moge nie pamiętac wszystkiego
) i zobaczymy co to będzie
przekichanym czy przekOchanym? bo to akurat jest roznicaDee lubi tę wiadomość
-
MoBo mi Maciej jednej nocy potrafił załatwić 6 kompletów więc przynajmniej będziesz rzadziej prała
ja mam chyba z 18 pajacy
MoBo, polkosia lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:przekichanym czy przekOchanym? bo to akurat jest roznica
Przekochanym
MoBo lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:Dziewczyny które mają już bobaski: czy jeśli w ciąży dziecko było mało ruchliwe lub wręcz przeciwnie to po urodzeniu pozostawało takie? W sensie, czy to świadczyło w jakiś sposób o ich temperamencie?
U mnie odwrotnie jak u nulki
W brzuchu spokój i po porodzie syn też był spokojnyMoBo lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:U mnie odwrotnie jak u nulki
W brzuchu spokój i po porodzie syn też był spokojnyJa cos czuję że nam mała dla odmiany da popalić
-
No to nie ma co się nastawiać. Mój jest raczej spokojny. Na razie tylko 2 razy obudził mnie w nocy, nawet jak włączę mu nuzykę to jakoś specjalnie nie szaleje, a jak jestem na budowie i jest straszny hałas, to nawet nie drgnie.
Mobo, super pokoik. Ja na mój jeszcze sobie poczekam. O ile w ogóle doczekam przed porodemale jak już patrzy się na takie mebelki to się ma takie poczucie, że to już tak blisko...
MoBo lubi tę wiadomość
-
Hania była bardzo spokojna w brzuszku, po urodzeniu w sumie też nie należała do najbardziej pobudzonych - mało płakała, raczej spokojnie obserwowała...Za to teraz wulkan energiiAle już za miesiąc kończy 2 latka
Werix lubi tę wiadomość
-
Śliczny pokoik
my już ściany mamy czekamy na łóżeczko, które będzie dopiero w pierwszym tygodniu listopada.
Dzięki za odpowiedz w sprawie wózków
Jeśli chodzi o pieluchy z wycięciem to póki co nie mam pojęcia, która firma ma dopiero będę szukać. Jeśli nie znajdę zostanę przy tym co mam. Właśnie kończę kompletować wsad do łóżeczka i za pościel wyszło mi 220zlMoBo lubi tę wiadomość