Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale cudny Stasiu
!! Słodkie zdjęcie
piękna pamiątka będzie
Kushina lubi tę wiadomość
-
Ja zapytałam mojej poloznej co wziąć do szpitala dla dziecka. Powiedziała: ręcznik z kapturkiem, niedrapki, czapeczki, pieluszki tetrowe, smoczek, pampersy i chusteczki nawilżone.
Ubranek i rożka nie kazała brać bo i tak ubierają w szpitalne. -
polkosia, wszystkiego najlepszego dla córeczki, śliczna dziewczynka
Kushina, cudny ten Twój Stasiucudowna pamiątka
wanienkę mam kupioną ze stelażem, co jak co ale o kręgosłup trzeba dbać
u mnie położna mówiła, że dla dziecka wystarczy krem i chusteczki, a potem tylko ubranka na wyjście. Pieluszek dostaje się na 2-3 dni, więc ewentualnie trzeba będzie swoje donieść jeśli się pobyt przedłuży. Tak więc co szpital to inne zwyczajeCo do golenia u nas nie trzeba, ewentualnie można potencjalne miejsce nacięcia krocza, bo gdyby trzeba było naciąć to wygolą jeśli nie jest zrobione.
Zostało mi 60 dni do terminu porodu. Jak ten czas uciekaJuż za 2 miesiące część z nas będzie tulić swoje maleństwa
Aż nie mogę w to uwierzyć, że już tak niewiele
Werix, Kushina, polkosia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja 11.10 urodziłam moją córeczkę Alę, jest wcześniakiem, ma arytmię jest w inkubatorze, jest taka maleńka a jednocześnie taka dzielna. Właśnie czekamy na konsultacje kardiologiczna, trzymajcie za Nas kciuki.
Martusiazabka, Nulka lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:O Cudek z nieba mi spadasz kochana!
Zdradzisz co dokładnie u niego kupowałaś? Wpadły mi w oko kocyki i poduszki minky, rożki i pościel też ma spoko
Błhaha !
Jakbym Ci spadła z nieba, to... zostałaby z Ciebie mokra plama biorąc pod uwagę moje obecne gabaryty:)
Brałam rożek ten z ♡, kocyk, grzechotke na rączkę i gryzak. Wszystko ok. Szybko przyszło.
-
Azor, a co się stało, że tak nagle? Niemniej jednak gratuluję, życzę dużo siły i zdrowia dla córeczki. Trzymam kciuki za was!
Dziewczyny co się stało z naszą listą w google sheets? Wszystkie dane zniknęły, na liście widnieją tylko 3 ciężarówki i aniołkowe mamy. Co jest? -
Dziękujemy za życzenia i komplementy
Ja byłam do 6 czy 7 r.ż. taka tleniona
A loki po tacie
Azor, zdrówka dla Was!
Dotty, a właśnie kilka dni temu spotkałam się z jakimiś badaniami, że zgaga a porost włosów są związaneNo u mnie w każdym razie się to potwierdziło, czy zabobon czy nie
Teraz też mam zgagę 20h na dobę - zobaczymy
Cudek, o rety, to już poważnie... To dbaj o siebie i daj znać. Ja jeszcze stoję na jednej nodze, ledwo, ale stoję.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do ręcznika - biorę taki z kapturkiem, bo na Żelaznej kąpią co 3 dzień o ile dobrze pamiętam. Pieluch miałam 10, ale Marcin dowoził, bo szły jak woda. Tyle, że ja aż tydzień w szpitalu byłam.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn