X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po staremu. Pozdrawiamy!
    Miłego, spokojnego weekendu!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/95ac3981440f.jpg

Madziula87, Werix, Izieth lubią tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przesuwamy godzinę w zegarku - do tyłu! Tak tylko przypominam, bo gadacie o sokowirówkach od wczoraj :P

Isia86, Dagn_, Iva79, Dotty84, Dobrawa, Martusiazabka lubią tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka braterska miłość <3

U mnie w domu dzisiaj magia, światła tylko w łazience i lodówce nie ma, woda też w kratkę, raz jest raz nie ma, czujnik ruchu na przedpokoju włącza się kiedy chce :D

A tak w ogólę, od dwóch dni coś pobolewają mnie piersi, czy to jakieś przygotowania :)

tb738ribfs156aj0.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie wygląda na miłość....czy tak zostanie okaże się jak wrócę z Borim do domu;)

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymek na pewno otoczy brata troską i miłością :)

cudek2 lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko poskładane! :) Kolejne rzeczy wyprane :) czekamy na wózek, ale się cieszę, jak przygotowania idą pełną parą :)

Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami :)

Madziula87, Iva79, Izieth, Dobrawa, polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spaaaaać! Boże, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! Oczy same się zamykają, a tu trzeba trochę posprzątać, poodkurzać, no i dzisiaj na bogato, zamówiłam zakupy z Tesco do domu - niedługo przywiozą.
    Chyba sobie zaraz twarz zimną wodą opłuczę. Może się nieco obudzę :/

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chiara wrote:

Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami :)

Ja toże, a jak nie zjem pizzy raz na miesiąc to chodzę chora :D

Elektrownia dzisiaj chyba nam zapewnia romantyczny wieczór przy świecach, prądu brak,robibsię ciemno,szkoda tylko,że człowiek dostał zakaz na przytulanki ;)

Nita może kawy jeśli możesz i lubisz,ja też bym się napisał,ale i wody w kranie brak haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 17:02

tb738ribfs156aj0.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy, życie bez cheeska(burgerka), pizzy bądź innego grzeszka raz na jakiś czas to tragedia :P
    Właśnie siostra mi wysłała zdjęcie kremowki, no franca jedna :P ohhh gdybym tam bylaaaaa...

Dagn_, cudek2, chiara lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula87 wrote:
    Szymek na pewno otoczy brata troską i miłością :)
    Albo.... mu przywali ;)

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek :)
    A czemu wody nie macie? :D

Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówki ;) Tak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.

Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupami :)

MoBo, cudek2 lubią tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleeee nie piszcie nic o pizzy, fuj fuj fuj, nie cierpię!!! Na samą myśl o pizzy mnie mdli. Nigdy nie byłam fanką, ale w ciąży to już szczególnie mnie odrzuca. Właśnie przed chwilą pół pizzy wywaliłam i więcej nie zamawiam, o nie! Już wolę sobie zupkę chińską zrobić, niż pizzę jeść :P

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudek na pewno nie na dzień dobry :D

Nita bo awaria prądu jest w bloku to pompa wody nie pobiera. Nie prowokuj tym sokiem z mandarynek,przyznaj się z kartonu,wyciskarki czy sokowirówki? ;) To kierowca i od razu kolację mógł przygotować jak taki chętny :P

Nita, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha sok z mandarynek z kartonu :D Ale napisane jest, że nie z koncentratu. Wierzę im :P

Madziula87 lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To najważniejsze :P

Nita lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • Krakuska Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita wrote:
    Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek :)
    A czemu wody nie macie? :D

Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówki ;) Tak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.

Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupami :)

Nita, ja też zamawiam często z Tesco i zauważyłam, ze dostawcy sa zawsze mega sympatyczni, uśmiechnięci i pytają gdzie postawić zakupy :) ostatnio wlasnie napisałam do Tesco wiadomość z prośba o pochwalenie ich :D kilka razy ostatnio zamówiłam z Piotra i Pawła i tam niestety dostawcy sa mrukami i nawet nie pytali gdzie wnieść zakupy, tylko wyparowywali z nimi do mieszkania i stawiali najbliżej drzwi. I to mnie skłoniło, zeby napisać pochwale Tesco ;)

Nita lubi tę wiadomość

mjvyanli3sn49jip.png
    relgs65ghndjbduu.png

Beta hcg:
    13.02 - 248
    16.02 - 872
    22.02 - 6184
  • chiara Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też często zamawiam z Tesco, polecam. Oszczędność czasu i sił, bo wnosić nie trzeba. A jak ktoś ma tak jak ja że musi leżeć to rozwiązanie super :)

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam doświadczenia w zakupach spożywczych online. To był dopiero mój drugi raz. Zamawiam jak już muszę. Wolę iść do sklepu i pomacać, no ale wtedy też więcej pieniędzy się straci :P

Wiecie na co mam ochotę? Na jakieś dobre trufle w czekoladzie. Mmmm :)

cudek2 lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tesco w dostawie też jest spoko, ale Alma i PiP wygrywają. Szkoda, że Alma jednak upadła... Ostatnio robiłam też zakupy we Frisco i super :) Było absolutnie wszystko (bo Tesco często ma jakieś zamiany), a na dodatek świeże i przywieźli o 7 prosto na śniadanko świeże pieczywo :)

Pizzę jemy 2-3x w tygodniu :D Nie możemy bez niej żyć. Słodycze falami, nieraz tydzień nic, a nieraz cała czekolada na raz ;) Nie dajmy się zwariować :P Niestety Colę Zero piję codziennie, bo jestem uzależniona, ale tłumaczę sobie, że lepsze to niż fajki czy coś jeszcze gorszego :P

Madziula87 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli zachwalacie Tesco on line?
    A jak to jest ze świeżością warzyw owoców oczy mięsa. Widać, że wybierają czy wciepuja co jest? I jak to z płatnością? To kwota, którą się pojawia na koniec to orientacyjna czy dokładnie tyle daje się dostawcy? I jak to jest z tymi cenami dostawy? Bo tak różne się wyświetlają w różne dni i godziny.

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
‹‹ 876 877 878 879 880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ