X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po staremu. Pozdrawiamy!
    Miłego, spokojnego weekendu!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/95ac3981440f.jpg

Madziula87, Werix, Izieth lubią tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przesuwamy godzinę w zegarku - do tyłu! Tak tylko przypominam, bo gadacie o sokowirówkach od wczoraj :P

Isia86, Dagn_, Iva79, Dotty84, Dobrawa, Martusiazabka lubią tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka braterska miłość <3

U mnie w domu dzisiaj magia, światła tylko w łazience i lodówce nie ma, woda też w kratkę, raz jest raz nie ma, czujnik ruchu na przedpokoju włącza się kiedy chce :D

A tak w ogólę, od dwóch dni coś pobolewają mnie piersi, czy to jakieś przygotowania :)

tb738ribfs156aj0.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie wygląda na miłość....czy tak zostanie okaże się jak wrócę z Borim do domu;)

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymek na pewno otoczy brata troską i miłością :)

cudek2 lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko poskładane! :) Kolejne rzeczy wyprane :) czekamy na wózek, ale się cieszę, jak przygotowania idą pełną parą :)

Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami :)

Madziula87, Iva79, Izieth, Dobrawa, polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spaaaaać! Boże, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! Oczy same się zamykają, a tu trzeba trochę posprzątać, poodkurzać, no i dzisiaj na bogato, zamówiłam zakupy z Tesco do domu - niedługo przywiozą.
    Chyba sobie zaraz twarz zimną wodą opłuczę. Może się nieco obudzę :/

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chiara wrote:

Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami :)

Ja toże, a jak nie zjem pizzy raz na miesiąc to chodzę chora :D

Elektrownia dzisiaj chyba nam zapewnia romantyczny wieczór przy świecach, prądu brak,robibsię ciemno,szkoda tylko,że człowiek dostał zakaz na przytulanki ;)

Nita może kawy jeśli możesz i lubisz,ja też bym się napisał,ale i wody w kranie brak haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 17:02

tb738ribfs156aj0.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy, życie bez cheeska(burgerka), pizzy bądź innego grzeszka raz na jakiś czas to tragedia :P
    Właśnie siostra mi wysłała zdjęcie kremowki, no franca jedna :P ohhh gdybym tam bylaaaaa...

Dagn_, cudek2, chiara lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula87 wrote:
    Szymek na pewno otoczy brata troską i miłością :)
    Albo.... mu przywali ;)

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek :)
    A czemu wody nie macie? :D

Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówki ;) Tak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.

Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupami :)

MoBo, cudek2 lubią tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleeee nie piszcie nic o pizzy, fuj fuj fuj, nie cierpię!!! Na samą myśl o pizzy mnie mdli. Nigdy nie byłam fanką, ale w ciąży to już szczególnie mnie odrzuca. Właśnie przed chwilą pół pizzy wywaliłam i więcej nie zamawiam, o nie! Już wolę sobie zupkę chińską zrobić, niż pizzę jeść :P

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudek na pewno nie na dzień dobry :D

Nita bo awaria prądu jest w bloku to pompa wody nie pobiera. Nie prowokuj tym sokiem z mandarynek,przyznaj się z kartonu,wyciskarki czy sokowirówki? ;) To kierowca i od razu kolację mógł przygotować jak taki chętny :P

Nita, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha sok z mandarynek z kartonu :D Ale napisane jest, że nie z koncentratu. Wierzę im :P

Madziula87 lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Madziula87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To najważniejsze :P

Nita lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • Krakuska Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita wrote:
    Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek :)
    A czemu wody nie macie? :D

Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówki ;) Tak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.

Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupami :)

Nita, ja też zamawiam często z Tesco i zauważyłam, ze dostawcy sa zawsze mega sympatyczni, uśmiechnięci i pytają gdzie postawić zakupy :) ostatnio wlasnie napisałam do Tesco wiadomość z prośba o pochwalenie ich :D kilka razy ostatnio zamówiłam z Piotra i Pawła i tam niestety dostawcy sa mrukami i nawet nie pytali gdzie wnieść zakupy, tylko wyparowywali z nimi do mieszkania i stawiali najbliżej drzwi. I to mnie skłoniło, zeby napisać pochwale Tesco ;)

Nita lubi tę wiadomość

mjvyanli3sn49jip.png
    relgs65ghndjbduu.png

Beta hcg:
    13.02 - 248
    16.02 - 872
    22.02 - 6184
  • chiara Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też często zamawiam z Tesco, polecam. Oszczędność czasu i sił, bo wnosić nie trzeba. A jak ktoś ma tak jak ja że musi leżeć to rozwiązanie super :)

• Nita Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam doświadczenia w zakupach spożywczych online. To był dopiero mój drugi raz. Zamawiam jak już muszę. Wolę iść do sklepu i pomacać, no ale wtedy też więcej pieniędzy się straci :P

Wiecie na co mam ochotę? Na jakieś dobre trufle w czekoladzie. Mmmm :)

cudek2 lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tesco w dostawie też jest spoko, ale Alma i PiP wygrywają. Szkoda, że Alma jednak upadła... Ostatnio robiłam też zakupy we Frisco i super :) Było absolutnie wszystko (bo Tesco często ma jakieś zamiany), a na dodatek świeże i przywieźli o 7 prosto na śniadanko świeże pieczywo :)

Pizzę jemy 2-3x w tygodniu :D Nie możemy bez niej żyć. Słodycze falami, nieraz tydzień nic, a nieraz cała czekolada na raz ;) Nie dajmy się zwariować :P Niestety Colę Zero piję codziennie, bo jestem uzależniona, ale tłumaczę sobie, że lepsze to niż fajki czy coś jeszcze gorszego :P

Madziula87 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli zachwalacie Tesco on line?
    A jak to jest ze świeżością warzyw owoców oczy mięsa. Widać, że wybierają czy wciepuja co jest? I jak to z płatnością? To kwota, którą się pojawia na koniec to orientacyjna czy dokładnie tyle daje się dostawcy? I jak to jest z tymi cenami dostawy? Bo tak różne się wyświetlają w różne dni i godziny.

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
‹‹ 876 877 878 879 880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ