Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka braterska miłość
U mnie w domu dzisiaj magia, światła tylko w łazience i lodówce nie ma, woda też w kratkę, raz jest raz nie ma, czujnik ruchu na przedpokoju włącza się kiedy chce
A tak w ogólę, od dwóch dni coś pobolewają mnie piersi, czy to jakieś przygotowania -
Łóżeczko poskładane!
Kolejne rzeczy wyprane
czekamy na wózek, ale się cieszę, jak przygotowania idą pełną parą
Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami
Madziula87, Iva79, Izieth, Dobrawa, polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Spaaaaać! Boże, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! Oczy same się zamykają, a tu trzeba trochę posprzątać, poodkurzać, no i dzisiaj na bogato, zamówiłam zakupy z Tesco do domu - niedługo przywiozą.
Chyba sobie zaraz twarz zimną wodą opłuczę. Może się nieco obudzę -
chiara wrote:
Jeśli chodzi o zdrowe żywienie to jestem na to nastawiona na codzien jednak lubię czasami zgrzeszyc i zjeść jakiegoś fast fooda, napić się coli, napchac się słodyczami
Ja toże, a jak nie zjem pizzy raz na miesiąc to chodzę chora
Elektrownia dzisiaj chyba nam zapewnia romantyczny wieczór przy świecach, prądu brak,robibsię ciemno,szkoda tylko,że człowiek dostał zakaz na przytulanki
Nita może kawy jeśli możesz i lubisz,ja też bym się napisał,ale i wody w kranie brak haha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 17:02
-
No co wy, życie bez cheeska(burgerka), pizzy bądź innego grzeszka raz na jakiś czas to tragedia
Właśnie siostra mi wysłała zdjęcie kremowki, no franca jednaohhh gdybym tam bylaaaaa...
Dagn_, cudek2, chiara lubią tę wiadomość
-
Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek
A czemu wody nie macie?
Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówkiTak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.
Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupamiMoBo, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Bleeee nie piszcie nic o pizzy, fuj fuj fuj, nie cierpię!!! Na samą myśl o pizzy mnie mdli. Nigdy nie byłam fanką, ale w ciąży to już szczególnie mnie odrzuca. Właśnie przed chwilą pół pizzy wywaliłam i więcej nie zamawiam, o nie! Już wolę sobie zupkę chińską zrobić, niż pizzę jeść
-
Cudek na pewno nie na dzień dobry
Nita bo awaria prądu jest w bloku to pompa wody nie pobiera. Nie prowokuj tym sokiem z mandarynek,przyznaj się z kartonu,wyciskarki czy sokowirówki?To kierowca i od razu kolację mógł przygotować jak taki chętny
Nita, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nita wrote:Madziula, ja kawy czarnej nie piję, zaraz mi serce kołacze, jak już to cappuccino, ale mam chęć na coś zimnego. Piję sok z mandarynek
A czemu wody nie macie?
Moje zakupy Tescowe już przyszły. Fajny pan kierowca, otworzyłam mu na dole drzwi, zobaczył, że w ciąży jestem, wziął mi wszystko wniósł na górę i jeszcze chciał wypakować do lodówkiTak sobie myślę, że na ich stronie napiszę pochwałę o kierowcy.
Na szczęście mąż dziś wieczorem wraca, więc już nie będę musiała męczyć się z zakupami
Nita, ja też zamawiam często z Tesco i zauważyłam, ze dostawcy sa zawsze mega sympatyczni, uśmiechnięci i pytają gdzie postawić zakupyostatnio wlasnie napisałam do Tesco wiadomość z prośba o pochwalenie ich
kilka razy ostatnio zamówiłam z Piotra i Pawła i tam niestety dostawcy sa mrukami i nawet nie pytali gdzie wnieść zakupy, tylko wyparowywali z nimi do mieszkania i stawiali najbliżej drzwi. I to mnie skłoniło, zeby napisać pochwale Tesco
Nita lubi tę wiadomość
-
Nie mam doświadczenia w zakupach spożywczych online. To był dopiero mój drugi raz. Zamawiam jak już muszę. Wolę iść do sklepu i pomacać, no ale wtedy też więcej pieniędzy się straci
Wiecie na co mam ochotę? Na jakieś dobre trufle w czekoladzie. Mmmmcudek2 lubi tę wiadomość
-
U nas Tesco w dostawie też jest spoko, ale Alma i PiP wygrywają. Szkoda, że Alma jednak upadła... Ostatnio robiłam też zakupy we Frisco i super
Było absolutnie wszystko (bo Tesco często ma jakieś zamiany), a na dodatek świeże i przywieźli o 7 prosto na śniadanko świeże pieczywo
Pizzę jemy 2-3x w tygodniuNie możemy bez niej żyć. Słodycze falami, nieraz tydzień nic, a nieraz cała czekolada na raz
Nie dajmy się zwariować
Niestety Colę Zero piję codziennie, bo jestem uzależniona, ale tłumaczę sobie, że lepsze to niż fajki czy coś jeszcze gorszego
Madziula87 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Czyli zachwalacie Tesco on line?
A jak to jest ze świeżością warzyw owoców oczy mięsa. Widać, że wybierają czy wciepuja co jest? I jak to z płatnością? To kwota, którą się pojawia na koniec to orientacyjna czy dokładnie tyle daje się dostawcy? I jak to jest z tymi cenami dostawy? Bo tak różne się wyświetlają w różne dni i godziny.