Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pizza 2-3 razy w tygodniu? Czyli co 2 dni
Cola codziennie? Jezu, ja bym rozstroju żołądka dostała po takim jedzeniu. Też czasem sobie zamówimy jakieś fast foody na wynos, ale rzadko, może raz na półtora miesiąca. Jakbym ja tak jadła to bym dobiła do 100 kg!A od nadmiaru Coli zaraz mnie wysypuje w pryszczach.
Cudek, ja dziś zamawiałam filety z kurczaka i rzucili mi pierwsze lepsze, dość małe. Ale nie narzekam, bo nie oczekuję, że będą mi jakieś specjalnie piękne wybierać z lodówki, skoro im się śpieszy. Ja płaciłam za dostawę 4.50 funtów. Nie wiem jak to w Polsce wygląda. Ceny za dowóz się różniły w zależności od zamawianej godziny dostawy. No i płacisz online, kartą.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Cudak jeśli chodzi o cenę dostawy to jest różna w zależności od godziny i dnia tygodnia, u mnie jest w przedziale 5,00-12,00 zł. Nie narzekam na świeżość warzyw i owoców, mięsa nigdy w markecie nie kupuje więc i w Tesco nie zamawiam. Płacisz online - kwotę orientacyjna, a po dostawie ściągają tą kwotę, na którą były zakupy. Wynika to z faktu, że czasami czegoś nie ma i jest zamiennik, artykułów na wagę nie jesteś w stanie dokładnie zważyć. Lub kartą przy dostawie, ja zawsze tą opcję biorę.
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Boje sie,dzis sporo chodzilam ,no i poczulam cos ze mnie leci,nie duzo ,ale wiecie tak jak sie ma okres,czasami czuje sie ta wilgoc na podpasce,jak tam zajzalam wkladka mokra jest. Jesli to wody ,to co? Jak dlugo mozna chodzic z wyciekajacymi ?Wszyscy w domu -
Ze mnie też ostatnio strasznie cieknie. Ale sprawdzałam juz wielokrotnie papierkami- to śluz. Jest go mega dużo,taki nawet lekko zółtawy. I też zauważyłam że to jak trochę pochodzę. Albo wystarczy ze postoje trochę w kuchni. Zmywam, czy obiad robię, albo za sprzątanie się trochę wezmę... I zaraz mokro. A jak leżę to spokój jest. Tylko ile można leżeć?!
czasem już człowieka szlag trafia. Dziś na przykład pojechaliśmy odebrać leżaczek bujaczek. Bo ktoś sprzedawał w atrakcyjnej cenie. A potem byliśmy u mojej mamy na obiedzie. I tam nie robiłam kompletnie nic. Z tym ze siedziałam zamiast leżeć. Wystarczyło. Wkładka cała mokra. Wróciliśmy do domu to od razu prysznic. I leżę...
Werix lubi tę wiadomość
-
Cudek, ja zamawiam mięso w tesco i jak do tej pory wszystko ok
warzywka super, gorzej z pieczywem
też płacę przy dostawie
minusem jest, że dopiero jak dostawa przyjedzie to dowiadujesz się o zamiennikach lub brakach...szkoda, bo wolałabym wcześniej wiedzieć...
cudek2 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, czytałam ,że kilka z Was zdecydował się na wózek Anex Sport i chciałam zapytać czy zastanawiałyście się też nad Anex Cross ?? czy może Anex sport jest lepszy z jakiegoś powodu? szukałam w internecie ale wychodzi na to że różnią się chyba tylko wyglądem, ale może ktoś wie coś wiecej;)A i jak z porodem bo jestem cikawa boicie się czy raczej nie możecie się doczekać? i chciałam jeszcze zapytać czy jest tu ktoś z cc na życzenie?Jeśli o tym gdzieś pisałyście a ja przeoczyłam to przepraszam ale jest juz prawie 1000 stron forum i mogłam pominąć
[/url]
-
Ja w sumie mam mieszane uczucia odnośnie porodu. Jest w tym trochę strachu, ale i ekscytacja. Spieszyć mi się nie spieszy. Jestem cierpliwa, wiem że mały potrzebuje jeszcze trochę czasu i ja też: żeby zdążyć się przeprowadzić, żeby przygotować krocze i siebie, fizycznie i mentalnie. Zoatało mi 33 dni do TP, a od 30stu skupiam 90% swojej uwagi na porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 10:12
MoBo lubi tę wiadomość
-
Kurcze te wózki są śliczne i nie umiem wybrać,ale chyba zdecydujemy się na Cross ale jeszcze trzeba kolor wybrać mhhh
chyba pozostanę przy klasycznym szarym:) Co do porodu to mi się śni ostatnio często,ale ja wciąż się waham czy nie umówić się na cc bo boję się ,że coś pójdzie nie tak nie tyle o siebie co o malutką
Ostatnio u nas w szpitalu kazali rodzić dziewczynie dziecko z ułożenia pośladkowego i dziecko ma bioderka całkowicie do rehabilitacji, a koleżance nie wyjęli łożyska i musiała mieć zabieg szok, a dzidzia wymęczona bo rodziła bardzo długo:( zazdroszczę dziewczynom w Warszawie macie tyle szpitali do wyboru a w Białymstoku raptem dwa i to tylko jeden ma dobrą neonatologię więc tylko on wchodzi dla mnie w grę...ehh a może lepiej się nie nastawiać na najgorsze i myśleć pozytywnie... z kolei moje przyjaciółki wszystkie po cc zachwalają i ja już sama nie wiem....chcę jak najlepiej dla malutkiej macie jakieś przemyślenia?
[/url]
-
Hej Szęśliwa:*** Muszę chyba porozmawiać z moim lekarzem i wymusić na nim ,że nie pozwolą na przedłużanie porodu jeśli nie będzie mi szło za dobrze i zrobią wtedy cc i dopytam o możliwe powikłania po cc dla dziecka bo chyba nie ma zbyt wiele:/ Przez całą ciąże na każdym etapie staram się niczego nie przeoczyć bo w styczniu tego roku też poroniłam i pewnie dlatego tak bardzo się boję ....a Ty już czujesz ruchy dzieciaczka?
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
[/url]