Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Perl, trzymam za Was kciuki
Na tym etapie na pewno będzie dobrze
AniaKami, gratulacjeTeraz masz swojego osobistego aniołka, który dopilnuje, żeby wszystko zakończyło się szczęśliwie
Trzymam kciuki i odzywaj się czasami
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witajcie
AniaKami gratulacje :* pamiętamy o Was ciągle, trzymam kciuki żeby teraz wszystko się udało i zakończyło szczęśliwie :*
Ja już odliczanie dni do 10.11 i mogę rodzićmała 1,5 tyg temu ważyła 2250 więc mam nadzieję że dobije chociaz do 2800
Tak wszystko ok tylko już bym chciała utulic malutką
Miłego dnia
cudek2, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Olcia, ja biorę Clexane i wiem tylko tyle, że mam odstawić tuż przed porodem. Acard jakoś teraz odstawiam, ale Clexane na pewno później. Wolę brać jak najdłużej, mimo że cały czas stresują mnie te igły
Olcia..89 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
AniaKami, cudowna wiadomość, trzymamy kciuki za szczęśliwą ciążę :*
Mnie od kilku dni w nocy dopada mnie zgaga-morderca, jakiej w życiu nie miałam. Przez całą ciążę był spokój, teraz w nocy nie da się wytrzymać bez Rennie. Treść żołądka czuję praktycznie w gardle, prawie w ustach. Takie tam poranne narzekanie ciężarnej -
Olcia..89 wrote:
Dziewczyny czy któraś z Was biorę CLEXANE? Do którego tyg macie je brać?
Ja biorę do końcai jeszcze do 6 tyg po porodzie, ze względu na ryzyko zakrzepicy (tak mi lekarz zalecił), ale wiem że różni lekarze różne opinie
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Olcia mi lekarz mowil ze jeszcze przez 2 tygodnie po porodzie mam brac clexane.
A co do wkluwania sie to nadal kluje sie w bok brzucha ale juz ostatkami sil bo skora bardzo napieta i coraz trudniej, raz sprobowalam w udo ale taki bol...ze wole na sile chyba naciagac ta skore z boczkow.
A Wy gdzie sie klujecie?
Rozpisalam sie i ucielo mi posta
Wiec w skrocie chociaz:
AniaKami bardzo cieszy mnie ta wiadomosc, zycze Ci spokoju ducha na nastepne miesiace i utulenia swojego malenstwa dopiero w lipcu
Perl gratulacje! Jak na wczesniaka to 8 pkt to duzow szkole rodzenia mowili ze 8-10 to dobre punkty dla dzieci urodzonych w terminie bo nieraz zabieraja punkt chociazby za to ze wolniej dziecko nabiera koloru wiec 8 w przypadku Twojego malenstwa to bardzo duzo! Na pewno da sobie rade!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:10
-
AniaKami, gratuluję :* Tym razem już będzie dobrze, wasz synek z góry tego dopilnuje. Dużo sił i pozytywnej energii!
Ufff 34 tydzień skończonyTa zmieniająca się cyferka chyba mnie teraz bardziej cieszy niż na początku ciąży
Plan minimum jeszcze 3 tygodnie, ale dogadałam się z małą, że rodzimy za 5 tygodni
A ja dla odmiany nie będę narzekać, od paru dni śpi mi się o wiele lepiej. Szybciej zasypiam i tylko 1 pobudka w nocy, gdzie od 2-3 miesięcy normą było zasypianie 2h i do tego ze 3 pobudki w nocy. Szkoda, że się na zapas nie da wyspać
Krakuska, Werix, Iva79 lubią tę wiadomość
-
U mnie 33tc skończony, jeszcze 4 i mogę rodzić
Strasznie mi dziś niedobrze,wcisnęłam śniadanie na siłę, synek tez coś narzeka na żołądek i jeść nie chce.
Ach no i zrobiłam zakupy w gemini. 3 stówki dobrze wydaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:36
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
AniaKami gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
będzie dobrze!
Ja wmawiam Małemu że nie ma porodu dopóki się nie przeprowadzimy, więc jeszcze sporo czasu. Minimum 3 tygodnie:) w czwartek wizytka, zobaczymy jak maluch urósł, ale mam wrażenie, że sporo bo pod koniec dnia jak jestem najedzona mam wrażenie że jego pupa rozerwie mi żebra! A 11.11 ciąża donoszona. Szok.
Współczuję zgag. Miałam tylko raz i coś obrzydliwego. Mi dokucza tylko spojenie i te żebra znowu. Mały coraz częściej w nie trafia. Poza tym jest ok. -
Przypomniało mi się że mam koleżankę po fizjoterapii. Szybki telefon i jest dla mnie nadzieja. Mąż właśnie lata i szuka taśm kinesiology taping ona będzie jutro w moim mieście na grobach bliskich i by mnie pokleiła być może to coś da!
Krakuska, Werix lubią tę wiadomość
-
Olcia 89 ja też biorę Clexane i właśnie pytałam ostatnio lekarza kiedy planuje mi go odstawić bo ja oczywiście bardzo się tego boję chociaż wygrzebałam książki z farmakologii ze studiów i doczytałam ze nawet po serii 10 zastrzyków efekty działania utrzymują się do 30 dni więc będę chyba codziennie to sobie czytała bo lekarz mówi ,że spróbujemy odstawić ok 36 tygodnia o ile przepływy będą ok:/ a jak u Ciebie??Kiedy masz odstawiać? masz zdiagnozowany jakiś zespół czy dostałaś profilaktycznie?
[/url]