Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Werix, aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam o tym krwawieniu, dobrze że wszystko pod kontrolą
3700 to już słuszna waga, może jednak to pomyłka
Baranosia, to nieciekawie, myślałam że taśmy Ci choć trochę pomogą... Trzymaj się.
Olcia..89 wrote:Miłego dnia mamusie:)! Bez żadnych bolow,zaparć i rozwolnien!
Ja rozwolnienie na jeden dzień chętnie przyjmę
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Perl, trzymaj się :* już niedługo Cię pewnie wypuszczą i będziesz mogła być blisko Alicji
Werix, Ty też się trzymaj :* a waga słuszna, faktycznie wydaje się nierealnamoże faktycznie miało być 2700
Ja dzisiaj też wizytuję, kontrola szyjki, oby nic się nie pogorszyło od stanu sprzed tygodnia. Wczoraj miałam jakieś dziwne bóle, więc aż się boję co się okaże... Ta końcówka jest bardziej stresująca niż początekEhhh
-
Werix trzymaj się
a ta waga niewiarygodna
Baransia ja ostatnio spotkałam kumpele z podstawówki i ona do mnie "a Tobie sie córeczka urodziła nie?" jak powiedziałam że jeszcze nie to ze zdziwieniem patrzyla gdzie mam brzucha mi się on taki duży wydaje...
-
Dziewczyny, ale napędzacie strachu ostatnio! spojrzmy prawdzie w oczy, nasze ciąże powoli dobiegają końca. Werix, trzymaj się dzielnie :* jeszcze tydzien i teoretycznie ciąża donoszona, więc luz. Ale oczywiście trzymamy kciuki, żebyś dotrwała do 40 tc
Werix lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:Największy koszmar to badania dopochwowe. Położna się ze mną nie cackała a ja nie mogłam się rozluźnić bo kupę mi się strasznie chciało Masakra!
Werix- ja się tu przy tych całych Twoich przeżyciach szpitalnych zaraz posikam! Rany. Przez te Twoje teksty będziesz mi się kojarzyła wyłączenie z ... KUPĄ
Co do lozyska- 24 października pytałam- to był 35 tydz- stopień 2, więc jeszcze ok. A ty masz już stopień dojrzałości 3?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:59
-
Oj, ja marzę o jeszcze 3 tygodniach. Dobrze że nie rodziłam wczoraj, bo położna była taka niesympatyczna i zobojętniała... nawet nie odpowiadała na pytania narzeczonego. Udawała że go nie słyszy. Nie mówiąc o tym jak mnie badała. Zero wyczucia. Normalnie jak krowę! Brrr...
Ja łożysko mam bez zwapnień, ale widziałam na forum że niektóre laski nawet kilka tygodni chodzą z przejrzałym, więc skoro u Ciebie Mobo trochę się starzeje, to nie ma co się przejmować. Dociągnie do końca.
Cudek, Ty się nie śmiej bo od tych skurczy złapało mnie rozwolnienie i uwierz mi, że nie było łatwo się powstrzymać z czyjąś ręką w pochwie!a jakbym ją obsrała, to by dopiero było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:04
cudek2, Izieth, Martusiazabka, MoBo, RedLady, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Jejku, szczęście w nieszczęściu z tym krwawieniem,że to tylko nadżerka! i ja też trzymam kciuki:* będzie dobrze już kończysz 36 tydzień nie ma innej opcji!!;)a dzieciak gigant normalnie, ale ile urósł od ostatniego usg?? a taką położną to tylko obsrać!
Werix, Isia86 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Cudek lekarz mi nie wspomnial o zadnym stopniu
wiec nie wiem, a ja z braku wiedzy na ten temat nawet nie pytalam.
Powiedzial 'malo, nie ma sie czym martwic' ale same wiecie jak to jest
Mam wizyte za dwa tygodnie to sie dopytam bo w tych internetach to tylko bzdury. -
Werix wrote:
Cudek, Ty się nie śmiej bo od tych skurczy złapało mnie rozwolnienie i uwierz mi, że nie było łatwo się powstrzymać z czyjąś ręką w pochwie!a jakbym ją obsrała, to by dopiero było...
Werix - haha! Przepraszam Cie bardzo, ale nie mogę się powstrzymać! Hihih domyślam się, że było ciężko, ale jak była taka wredna i niedelikatna..., to ja bym nie miała jakiś zahamowań
Trzymam kciuki za Wasze maleństwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:13
Krakuska, Werix lubią tę wiadomość
-
Werix wrote:Cudek, Ty się nie śmiej bo od tych skurczy złapało mnie rozwolnienie i uwierz mi, że nie było łatwo się powstrzymać z czyjąś ręką w pochwie!
a jakbym ją obsrała, to by dopiero było...
Jak taka franca z niej była, to może zasłużenie :p karmaMoBo, cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
Matko, Werix, rzeczywiście lepiej ze to nie ona odbierała poród
Ale już się dzieje... Rozwarcie, skurcze i czop odszedł... Teraz to już tylko wypatrywać akcji na całegobrrr... Przeraża mnie to wszystko :-o
Trzymam kciuki żeby udało Ci się jeszcze trochę wytrzymać!
Ale aż się dziwię że nie dali ci sterydów na wszelki wypadek
-
Cudek, Krakuska, ją to pal licho! Ale wstydziłam się przy narzeczonym
pośladki musiałam ściskać przez 2h więc rada na przyszłość: toaleta przed porodówką obowiązkowo!
P.S. dziewczyny które jeszcze nie spakowały toreb do szpitala: naprawdę warto to zrobić! Ja mam spakowaną od kilku tygodni, ale nie znacie dnia ani godziny! A mi to zaoszczędziło naprawdę dużo stresu. Jak tylko zobaczyłam krew, siup w ubrania, narzeczony torby w łapkę i jazda: 10 min i w szpitalu. Nie muszę na miejscu prosić się o podpaski ani podkłady: te dają tylko na poporodowej. Nie umieram z głodu i mogę się od razu umyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:36
MoBo, cudek2, baranosia, Isia86, Iva79 lubią tę wiadomość