Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudek, trzymam kciuki! Oby wszystko poszło po Twojej myśli.
Do mnie przyjechał teściu pomóc kłaść podłogę i przywiózł tyle rzeczy, że zaraz oszaleję. Najchętniej połowę wywiozłabym do domu dziecka. W kwestii ubranek i zabawek jestem minimalistką i mam już dosyć ich ciągłego wpychania nam na siłę tysiąca grzechotek, gryzaczków i kombinezonów. Potem będę miała cały zawalony dom. Grrr!cudek2 lubi tę wiadomość
-
Cudek, powodzenia
Ale pewnie jeszcze w dwupaku wrócisz
Baranosia, u mnie wymiary brzuszka przez całą ciążę były o kilka tygodni większe, też się naczytałam i panikowałam, a okazało się, że urodziła się z brzuszkiem mniejszym
Izieth, ja to jestem #cebuladeals jak to mówi mój mążŁowca promocji. Mogę wrzucać za każdym razem, jak coś będę miała
cudek2, Olcia..89, Isia86, Angela B-D lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cudek trzymam kciuki
Uważajcie z tymi obrączkami i innymi, ja nie noszę od początku ciąży bo się boję. Koleżanka miała taką akcję ,że nagle patrzy i coś ją gniecie na palcu a on już siny, chcę ściągnąć obrączkę i się nie da. Zadzwoniła na pogotowie a oni jej mówią żeby szybko szukała ślusarza i on ją dopiero uratował.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Z tematu wyprzedaży- dziś są promocje na Aliexpress, tylko chyba cały dzień trzeba na obejrzenie przynajmniej jednego działu, no i trzeba się naczekac na dostawę.
Tez mi się wydaje ze z tą torbą to taki podświadomy strach, ze jak spakuje to znaczy ze juz, a przecież psychicznie nie jestem jeszcze przygotowana na "juz" -
Po roku używania mojej "nowej" pralki Eco Bubble odkryłam mega funkcję ODŚWIEŻANIE ubrań. Szkoda, że tak późno!!! Nie musiałabym prać tych wszystkich rzeczy Klementynki drugi raz... Jakie to zajebiste! Wkładam przeleżałe ubrania na 30 min i mam jak nówki świeże i pachnące
baranosia, Dagn_ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyWitajcie
Upiekłam sernik na imieniny męża i odpoczywam. Potem jedziemy całą rodzinką na obiadMeksykańskie znów
trzeba się nawychodzić do knajp, bo potem, nim młody skończy 4 miesiące i będzie można mu dać jakąś papkę w słoiczku, to minie trochę czasu
Ale, ale, laskiu Was, widzę, niezłe frykasy się szykują. Smaczności ^^
Ja biżuterii nie zdejmuję w ogóle, nawet na noczresztą jak mi się przybrało dwa lata temu, to obrączka i zaręczynowy są i tak niezdejmowalne. Już pytałam gin, nie muszę iść tego rozcinać. 5 lat temu też nie zdejmowałam, to teraz też mnie nikt nie zmusi.
Mam brzuch tak nisko, jak na tych wszystkich rysunkach o dnie macicy jest 32tc. Widocznie dziecko jest usłuchane i zamiast do OM odlicza do terminu cięcia
Cudek, powodzenia tamaczkolwiek upominam Cię, że mówiłaś o 13 listopada, ewentualnie 23, a nie 11.
Ogólnie za tydzień jest pełnia, więc ekhm... nie żebym była przesądna jakoś bardzo, ale uważajmy na siebie
Pogodne uśmiechy dla każdej z Was na ten miły piątekbaranosia, Nita, Krakuska, cudek2 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Właśnie dużo osób ostatnio mówi o tym Aliexpress ale ja to się na tym za groma nie znam
najważniejsze, że można płacić przelewem złotówkowym -tylko najpierw załóż sobie login i konto (ceny są w $ ale do przelewu przelicza na PLN)
masz link -dziewczyna opowiada jak korzystać
https://www.youtube.com/watch?v=yUAmxW6PrV0
baranosia lubi tę wiadomość
-
Jestem toczącym się potworem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fb764e4cc81.jpgDagn_, Koska 88, cudek2, Basia79, Nita, Krakuska, RedLady, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Iva79, chiara, Olcia..89, polkosia, Nulka, Martusiazabka, Dee, Isia86, Kokardka44, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane. Wracamy jeszcze z Borim w brzuchu. Szpital ma tylko 20 łóżek, więc nie ma obserwacji u nich, tylko albo rodzisz albo do domu. Zajął się mną bardzo fajny lekarz. Zatroskany, delikatny i bardzo dokładny. Zrobił usg. Bori 2816. Przepływy ok. Serduszko 141
Główka bardzo nisko, styka się z szyjka i blizna. Blizna cienka. Spojenie bolesne. Strasznie ruchliwy. Szyjka bez rozwarcia. Bóle i to twardnienie przez to że odbija się głową i uderza w te miejsca... powiedział że to może dzień, może 5... ze jak te skurcze regularne to grzać podobnie jak wody odejda co jest prawdopodobne. Jeśli przez weekend ok to w poniedziałek kontrola
Boją się o tą blizne szczególnie. Ale każdy dzień do przodu cenny. Więc mam lezec plackiem.... Ciężko będzie ale może się wyciszy chociaż na kilka dni
.. mówi że fajnie dla niego jak ok tyg wytrzymamy razem. Na bóle nospa, mg i paracetamol. Także walizy wracają do domu na razie. I oby jeszcze kilka dni postały. Dziękuję za pozytywne myśli ♡Werix, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, MoBo, Martusiazabka, Dee, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Baranosia jakim potworem? Wcale nie jesteś aż tak duża, zero opuchlizny
no i pazurki zrobione. Ech, tylko ja chodzę jak ten dziad, paznokcie są w tragicznym stanie
Cudek, super że wszystko ok, niech Bori posiedzi jeszcze troszkę w brzuszku. Dbaj o siebie i odpoczywaj.
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Cudek, jeszcze dwa dni i jestes po "bezpiecznej" stronie 37 tygodnia
dacie radę!
Nita, ja paznokci nigdy nie maluję, mają brzydki kształt, są małe, okrągłe i płytkiedziad roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 13:11
cudek2 lubi tę wiadomość