Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny powiedzcie mi proszę czy to jest normalne ze mam dość duzo prxezroczystego sluzu (rano jak się podcieram jest go mnóstwo) dziwi mnie to bo nic takiego nie kojarzę z pierwszej ciazy . (ogólnie wszystko jest inne bole krzyza nacisk na krocze) kurcze boje się ze młody za wcześnie się tak pcha czasem az krzykne jak dobije glowka do dołu
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Okciakowa ja miałam szczawiany wapnia w moczu. Kazano mi dużo pić wody + polecono herbatę z pokrzywy i suszoną żurawinę do jedzenia. Szybko udało mi się pozbyć tego ustrojstwa
Mnie brzuch swędzi bardzo często rozstępów nie mam ale mam chyba jakieś potówki - choć położna twierdzi że to normalne krostki związane ze zmianami hormonalnymi które mnie swędząOkciakowa, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina, skoro wodnisty to na pewno nie czop
Pod koniec ciąży zwiększa się ilość śluzu także głowa do góry, wydaje mi się, że nic się nie dzieje
Jak Cię mimo wszystko to niepokoi to powiedz o tym lekarce na wizycie
baranosia, dziękuję Ci. Zjadłam jajko ugotowane i postaram się pić więcej tej wody bo ostatnio faktycznie.. przeszłam na same herbaty. Też słyszałam, że potówki to norma ale u mnie to ewidentnie rozstępy
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Czy planujemy zamieszkanie w Polsce?
Raczej nierealne,dzieci ich edukacja,np moja 13 latka nie poradzilaby sobue z jezykiem polskim,mialaby duze braki,jej polski nie jest bogaty,choc czyta po polsku ksiazki,polska historia..na wszedzie luki
Choc mi sie marzy domek z ogrodem w Polsce,nawet taki wakacyjny
Wiesz ja tesknie za krajem,no i jednak w zadnym innym jezyku nie bede sie wyrazac tak swobodnie jak po polsku.
Nastepna sprawa to moj partner,oj ciezko by mu bylo...
Jendym slowem nierealne,ok malo realne.
A wy Nita?
Pytam,choc nie wydaje mi sie zeby u was to bylo bardziej realme,chocby przez wzglad na twojego meza.Wszyscy w domu -
Ja mam w cholerę śluzu, zalewa mnie. Raz żółtawy, raz przeźroczysty, miałam posiew i nic nie wyszło
Taka nasza uroda widocznie
I faktycznie z rana mam go więcej, głównie przy podcieraniu, bo potem jak chodzę to już leci na wkładkę.
Milky, ja to potrafiłam pół nocy nie spać i czytać o tych wszystkich chorobach, dramat... Ale jakoś mi przeszło.Martusiazabka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobra przygotowałam torbę dla małego ale jakaś taka mała mi się wydaje
Błagam powiedzcie co macie oprócz tego co mam ja:
ręcznik
Kocyk
Rożek
Pieluszki tetrowe + flanelowe
Body krótki rękaw 3szt
Pajace 3szt
Body długi rękaw + spodenki (jeden zestaw w ramach eksperymentu)
Czapeczki, skarpetki (nie wiem po co), niedrapki (choć chyba nie będę ich stosować)
Pampersy
Chusteczki nawilżane
Krem do pupy
Krem do twarzy na wyjścieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:20
-
Szczawiany w moczu mozna latwo wyplukac. Z tym ze zwroc owage na to co jesz. Szczaw, szpinak na pewno maja duzo szczawianow. Szczawiany odkladaja sie potem jako piasek lub kamyczki. Ogolnie duuuzo tzeba pic i poczytaj co tam jeszcze ma duzo szawianow.
Mieszkanie za granica nie jest latwe. Tym bardIej jesli nie ma sie nikogo tutaj. Moja cala rodzina w Pl. I raczej nikt sie tu nie wybiera.Dobrawa, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze gaziki i sól fizjologiczną do przecierania oczu czy zakroplenia do nosa, bo jak mnie nie przyjmą na Żelazną, to nie wiem czy w innym szpitalu będą. Tak to chyba ten sam zestaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:27
baranosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny