Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia dokladnie. Nasz odpadał juz po samym motaniu, czasem jak plakal to to robilismy 5 i 90 pprocent powodzenia bylo. Babcie byly lekko przerazone, ze dziecko jak mumia leży
Ale on w ogole bardzo spokojny i grzeczny, zobacze jak z małą pojdzie!polkosia lubi tę wiadomość
-
Jak jeździłam do Alicji do kliniki do Rzeszowa to zawoziłam jej odciagniete mleczko. Niestety na weekendzie skończyły mi się te woreczki (ja miałam z canpolu) a w żadnej dyzurujacej aptece w Rzeszowie nie mieli woreczków na pokarm. I położna z oddziału tez mi wtedy poleciła jałowe pojemniki na mocz. Nie miałam innego wyjścia jak kupić je i w nich dowodzić małej mleko. Potem spróbowałam jeszcze kupić te woreczki w dyzurujacej aptece w moim mieście, nie mieli, ale za to mieli specjalne pojemniki na pokarm z canpolu. I tak naprawdę niewiele się one różnią od tych na mocz. Kupiłam wtedy te pojemniki i teraz w domu ich używam. Nie wyobrażam sobie teraz bawić się w domu z workami.
-
Jej
Od pierwszej juz nie śpiędobrze, że chociaz Wy się wysypiacie
!
Super ten filmik tego.doktora o tych 5 sposobach uspokajaniamyślę że na pewno się przyda:)!
Spijcie słodko kochane -
U mnie były pochwały na temat spania a dzisiaj klapa
Coś tam zasnęłam, ale obudziłam się na siku i synek zaczął harce w brzuchu. Pomyślałam, że pewnie głodny. Zazwyczaj jak coś zjem to się uspokaja. Zjadłam dwa jabłka, Monte i wypiłam szklankę soku. Nic. Nadal harce. Teraz siedzę na łóżku i bujam się w lewo i prawo, żeby go uśpić. Jeszcze nie wyszedł na ten świat, a już taki rozpieszczony jest...
Dobranoc!
Edit: zasnął... UffWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 05:15
Olcia..89, baranosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej tez juz nie spie od 5:00. Nie wiem co robic, bo nie chce wstawac, zeby nie budzic meza, zasnąć juz nie zasne, zjeść tez nic nie moge, bo musze isc powtorzyc badanie krwi. Bylam wczoraj na pobraniu, ale zadzwonili, ze jedna fiolka byla felerna i musze przyjechac jeszcze raz. Ehh. Chyba umre z glodu zanim tam dojade:P
-
nick nieaktualnyZieeew, dzień dobry
Po 5 żeśmy się z Erykiem przebudzili i już się nie udało zasnąć.
Guerretenshi, to szkoda, że mi się nie udałoMoże w następnym śnie mi pójdzie lepiej.
A naleśniki z dżemem to sama bym zjadła
Dobrego dniaguerretenshi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. I u mnie noc kiepska. Zasnęłam szybko, jakoś kolo 23. O 1 pobudka i koniec spania. Myślałam że wyjdę z siebie. W końcu włączyłam telewizor i jakoś usnęłam. Obudziłam się jakiś czas później żeby go wyłączyć. Teraz znowu oczy jak 5zl i leżę tak już dobre pół godziny. Tylko ja się pytam po co??? Ech...
W sumie też bym zjadła naleśnikiguerretenshi podzielisz się?
-
Haha, ale zgranie, ja tez dziś robię naleśniki! z serem
Cholera, tak jak kilka dni temu pożegnałam zgagę, teraz wrocila ze zdwojoną siłą. Nie wiem co jest, już prawie 38 tc, myślałam ze brzuch już powinien się obniżyć ;/ nie sikam tez częściej, tylko raz w nocy. Zapytam jutro gin o co chodzi. -
Ja znów wstałam jeść. Płatki na ciepłym mleku smakują jak pokarm bogów kiedy człowiek głodny. Zjadłam michę wielkości wiaderka
Idę dalej spać. U nas ciemno jeszcze, dopiero 7 rano. Sztorm Angus nas nawiedził od dwóch dni, wieje bardzo, pada. Nic tylko spać.guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Haha naleśniki powiadacie?! U mnie dziś z parówką, serem i papryką podsmażone na chrupko
Jutro wizyta całe szczęście udało mi się nakłamać i nie muszę jechać na usg w czwartek zrobi mi je na wizycie jutroWerix, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
A oto i kawalerka Zosiaczka w 36tc, zostało 28 dni do terminu.
Aaa, i mój codzienny outfit i makijaż
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc07a9993518.jpgWerix, baranosia, Krakuska, milky_way, Dobrawa, Madziula87, guerretenshi, RedLady, Iva79, MoBo, Martusiazabka, Kushina, Nita, Angela B-D, Izieth, Isia86, Olcia..89 lubią tę wiadomość