Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zniklo nie ma nic jak narazie .
Dzis pierwszy dzien jestesmy na krowim mleku mleku zobaczymy jak to bedzie .
Jade do pracy a tak mi sie nie chce .
Jutro po pracy czeka mnie przygotowania wszystkiego na urodziny . Piotrek teraz na nocki pracuje . Niewiem ciezko mi sie ogarnac ze wszystkim .
Milego dnia .
Mungo co u was ?
-
Gdzie imprezę roczkowa robisz małej? Ja w domu robiłam bo tylko rodzina najblizsza, salon przystroilam mega plus schody, okna i co się dalo:-) rano jak wstała i zobaczyła to buzke otworzyła i zrobiła ooooooo:-) wszystko z myszką miki I przyjaciółmi. Po całym dniu była Padnieta z emocji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:08
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Amelko dobrze się czuje, choć mdłości wracają co jakiś czas. Ale taki urok ciąży
U nas też ciężko było ostatnio i w dzień i w nocy przez ząbki. Na razie się uspokoilo , ślina nie leci ale nocki to my ciągle mamy męczące juz niewiem ci robić żeby się nie budziła.
Ewela pochwal się jak impreza
Mungo a co u Was ?amela, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Nela ostatnie dwa dni malo je przez te zeby
Musimy jakos przetrwac te noce
Ehh te mdlosci ja licze ze w drugiej ciazy mnie ominą !
Joasiu Jak czujesz, chlopczyk czy dziewczynka ??Joaśka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
U nas impreza udana . Nicoli wyszly 2 zeby czyli 4 dolna i gorna lewa mamy 10zebow ja sie klade spac bo jutro do pracy z urodzin bede miala zdjecia za jakis czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 23:13
Joaśka lubi tę wiadomość
-
Amelko Czuje, że to chłopczyk trochę inaczej znoszę te ciążę.
Tak te zęby to masakra u nas mała źle znosi każdego zabka. Mamy już 8 ząbków i dwa idą. Wogole ostatnio tylko mama i mama i rączki. Czy wy też macie problem z rączkami ?
Ewela czekamy na zdjęcia