Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina ja póki co też jestem w miare zadowolona z lekarzy, bo chodze i prywatnie i na nfz, niedługo bede musiała wybrać szpital w którym bede chciała rodzic ale na pewno zdecyduje się na ten gdzie pracuje mój gin prywatny
Dziewczynki ide się na chwilkę położyć bo mnie coś plecy bolą ;/
potem zajrzę :*ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ja też chodzę i prywatnie i na nfz rodzić będę państwowo - ale położną będę opłacać itd. także w zasadzie rodzę pół prywatnie
Fidelissa, Joaśka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ania07 wrote:Witam Was Kochane ;*
Ja dzisiaj przykuta do łóżka. Katar, kaszel, ból gardła i brzucha. W dodatku krew z nosa też idzie masakra .. mam nadzieję, że przejdzie. Lecę na soku z cytryny z miodem bleee
Co do łóżeczka i wózka to mam upatrzone. Bez względu na płeć, jesteśmy za tym, aby kupować większość rzeczy w kolorze uniwersalnym
Myślę, że zaczniemy zakupy ok 7 miesiąca
My chyba tez bedziemy kupować pod koniec ciazy:))Ania07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Aniu dbaj o siebie:)) nie ma jak wygrzac sie w łóżeczku;))
My chyba tez bedziemy kupować pod koniec ciazy:))Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Driada0102 wrote:Hej kochane
Witam nowe dziewczyny
Dzisiejsza noc to koszmar dla mnie, śniły mi się dzieci, impreza, znajomi miedzy czasie budziłam się na wymioty koszmar. schudłam 1kg już się boję co będzie do końca kwietnia ;( Mam niedowagę jest mi niewskazane chudnąć mój się wścieknie codziennie już na mnie krzyczy, że mało piję, a ja nie mogę ;(
Santoocha a Ty pracujesz jako kto? wiem że jakaś dziewczyna miała klinikę weterynarii
Ania pij dużo herbatki z cytryną, zrób sobie syrop z cebuli, czosnku miodu i cytryny smakuje jak cukierek cytrynowy jak dasz duzo miodu i cytryny
Ja też piłam mleko z czosnkiem itd -
Fidelissa wrote:Czesc kochana. Dowiedziałam sie od gin co jest dobre na wymioty. Herbata z imbirem. Spróbuj moze pomoże?
możesz też kupić lokomotic imbirowy w sklepie i też mi lepiej było po nimFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ewelina:P wrote:Hej normalnie nie moglam sie najesc . robilam 2 podejscia
A pozniej poprawilam ciastaki w czekoladzie hehehewelina:P lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Fidelissa wrote:Czesc kasiula:)) dotarlas )
Wszystkie Was witam i nowe koleżanki tez:))
Przerwa na placki:))
Tak dotarłam a dawno mnie tu nie było bo niestety musiałam być w szpitalu ale na szczescie już jest wszystko oki Fajnie że tu jesteścieFidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Tak dotarłam a dawno mnie tu nie było bo niestety musiałam być w szpitalu ale na szczescie już jest wszystko oki Fajnie że tu jesteście[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Co się działo? matko jedyna!!!
w niedziele miałam wymioty ale czułam sie jeszcze w miare bo wystepowały praktycznie po jedzeniu wiec stwierdziłam norma w ciązy w koncu kiedyś musiały sie pojawić, a w poniedziałek tam mnie zmogło ze wymiotowałam niezależnie od tego czy coś jadlam czy coś piłam wymiotowałam co 20, 30 minut a że miałam tez umówioną wizyte do ginki wiec jej o tym powiedziała i od razu dała skierowanie na oddział bo ja szybko sie odwadniam wiec nie chciała do tego dopuscić i w szpitalu podłączyli mi kroplówke od razu i musiałam leżeć trzy dni ale juz jest ok i dziś mnie wypuściliFidelissa lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:No i witam Was też po zakupach Mama kupiła sobie cudną parkę i gdyby nie rosnący brzuch to kupiłabym taką samą chyba
kupiła jeszcze skarpetki dla dzidziucha i powstrzymałam ją od kupienia kolejnych rzeczy
ja dostałam od mamy dwie bluzki na długi rękaw z takimi śmiesznym nadrukami na brzuchu
no i ja kupiłam cudny kocyk, na który zachorowałam od pierwszego wejrzenia, jak go ujrzałam na jednym z blogów
http://motherhood.pl/sklep/kocyk-bawelniany-30
padniętam jestem po całym dniu szaleństw po galeriach