Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny w ten piękny słoneczny poranek czy moge dołączyć z moją perełką?? Ja mam wizytę 18 marca liczę na to że będe znała juz płeć jest nam to obojętne ważne żeby zdrowe było ale fajnie wiedzieć
Malinowa Panienka, Joaśka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hey Suzi Pewnie, że możesz dołączyć - u nas każdy jest mile widziany
a kogo obstawiasz jako lokatora - córa czy syn?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
suzi wrote:Witam dziewczyny w ten piękny słoneczny poranek czy moge dołączyć z moją perełką?? Ja mam wizytę 18 marca liczę na to że będe znała juz płeć jest nam to obojętne ważne żeby zdrowe było ale fajnie wiedzieć
No to mamy wizytę w ten sam dzień -
Malinowa Panienka wrote:Hey Suzi Pewnie, że możesz dołączyć - u nas każdy jest mile widziany
a kogo obstawiasz jako lokatora - córa czy syn? -
suzi wrote:hmm coś wydaje mi się że chyba dziewczyna, choć kilka osob juz mi mówiło że wyglądam na chłopaka... ale wcale tak sie nie czuje bo miałam okropne mdłości wymioty i do tego jestem tak pryszczata. A mówią że dziewczynka odbiera urodę kobiecie mój mąż oczywiście przekonany że to chłopak jak to facet by chciał Camilia a ty juz wiesz co będzie ?
ja mówię dziewczynka a moja mama, że chłopakFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
suzi wrote:hmm coś wydaje mi się że chyba dziewczyna, choć kilka osob juz mi mówiło że wyglądam na chłopaka... ale wcale tak sie nie czuje bo miałam okropne mdłości wymioty i do tego jestem tak pryszczata. A mówią że dziewczynka odbiera urodę kobiecie mój mąż oczywiście przekonany że to chłopak jak to facet by chciał Camilia a ty juz wiesz co będzie ?
Wszyscy mi mówili, że promienieje na chłopca a będzie DZIEWCZYNKA
Mój mąż też chciał chłopca a teraz ciągle mówi, że to jego córeczka haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:31
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja jako kobieta wolałabym dziewczynkę bo wiadomo sukieneczki buciczki kucyczki ahh nasza księżniczka będzie. A chłopak to znowu jak będzie już większy to taki dryblas jak przy nas stanie do tego przystojny to jaka duma mamusi Joaśka juz po 12 tygodniu można wylukać co będzie, ale lepiej poczekać bo to moga byc przypuszczenia bo co nieco sie może gdzieś tam schować
Camilia gratuluje dziewczynki a tak to wszystko ok u was ?
Malinowa panienko własnie wszystkie moje koleżanki które mają chlopaków mieć własnie wyglądają super zero wymiotów i mdłości, więc to dużo zależy od organizmuMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
suzi wrote:Ja jako kobieta wolałabym dziewczynkę bo wiadomo sukieneczki buciczki kucyczki ahh nasza księżniczka będzie. A chłopak to znowu jak będzie już większy to taki dryblas jak przy nas stanie do tego przystojny to jaka duma mamusi Joaśka juz po 12 tygodniu można wylukać co będzie, ale lepiej poczekać bo to moga byc przypuszczenia bo co nieco sie może gdzieś tam schować
Camilia gratuluje dziewczynki a tak to wszystko ok u was ?
Malinowa panienko własnie wszystkie moje koleżanki które mają chlopaków mieć własnie wyglądają super zero wymiotów i mdłości, więc to dużo zależy od organizmu
Nie mam wymiotow moze sie uda nawet mam taki odruch ze wszystko mowi na chlopca ale to moze zalapalam od Piotrka bo on tak mowi -
Widzę Ewelinka że Twój mąż również nazywa się Piotrek może juz niebawem dowiedziecie się o płci jak lekarz ma dobry sprzęt to będzie mógł zobaczyć chyba że bobas spłata figla i guzik wam pokaże
Ahh ja jestem zachwycona po każdej wizycie kiedy zobacze maluśkiego brzusio jeszcze nie takie duże jeszcze nic nie czuje że cos tam siedzi a na ekranie maluch tak bryka że serce się tak raduje chcialabym już maluszka mieć w rękach ah ale to jeszcze troszke czasu :)Na kiedy macie terminy dziewczyn ? Ja mam 1 września - nasza 2 rocznica ślubuewelina:P, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka kurcze 1600 zł to sporo ja miałabym rodzic w CSK MSW na Wołoskiej bo tam pracuje mój lekarz, tak naprawdę to musze z nim już zagadać o porodzie na następnej wizycie
Witaj Suzi, ja mam wizytę 17 marca wraz z usg połówkowym i mam nadzieje ze lekarz mi już na 100 % potwierdzi dziewczynkę!
Ja mam termin na 3 sierpnia
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
suzi wrote:Widzę Ewelinka że Twój mąż również nazywa się Piotrek może juz niebawem dowiedziecie się o płci jak lekarz ma dobry sprzęt to będzie mógł zobaczyć chyba że bobas spłata figla i guzik wam pokaże
Ahh ja jestem zachwycona po każdej wizycie kiedy zobacze maluśkiego brzusio jeszcze nie takie duże jeszcze nic nie czuje że cos tam siedzi a na ekranie maluch tak bryka że serce się tak raduje chcialabym już maluszka mieć w rękach ah ale to jeszcze troszke czasu :)Na kiedy macie terminy dziewczyn ? Ja mam 1 września - nasza 2 rocznica ślubu
idziemy na wizyte 21 marca bedzie 13 tydz . Moze pokaże co tak maamela, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Mamusie w ten piękny słoneczny piątek
Joaśka pytałaś o moje choróbsko. Dziękuję, dzisiaj już lepiej ;*
Wylądowałam rano u lekarza, bo wczoraj dostałam małego plamienia. Niestety nie było położnej, a mój gin jest na urlopie. Pielęgniarka powiedziała, że to się często zdarza i że mam się nie stresować, nie denerwować, uważać i obserwować przez weekend. Jak pojawi się krew to od razu do szpitala. Wizyta dopiero w poniedziałek, więc czekam ..
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Poproszę lekarza o leki na podtrzymanie.
Co do płci, mi się marzyła pierwsza dziewczynka, drugi chłopak, a trzecie obojętnie. Ale i tak powtarzam, że nie ważne jaka płeć, ważne aby było zdrowe
3 razy śniła mi się córcia i mam przeczucie na dziewczynkę, ale zobaczymy Póki co modlę się aby wszystko było ok.
Miłego dnia Wam życzę i przesyłam słoneczko do tych którzy mają szaro za oknem
amela, Fidelissa, Joaśka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
ewelinkna mam nadzieje ze dzidzia ładnie się ułozy do zdjęcia i pokaże co ma między nóżkami
Oglądałam ostatnio w pytaniu na śniadanie wypowiedz ginekologa, że dzieci podczas badania usg są niespokojne i strasznie się wiercą ponieważ leżąc na plecach żyła głowna uciska macice i dziecku jest wtedy bardzo niewygodnie, dlatego się mocno wierci. Moja na ostatniej to po prostu szalała, musiało jej być mega nie wygodnie.
Ja dziś nie mogłam się w nocy ułożyć przez to że na plecach nie można spac to boki już tak mnie bolą że nie mam jak spac;/ewelina:P, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Ania07 wrote:Witam Mamusie w ten piękny słoneczny piątek
Wylądowałam rano u lekarza, bo wczoraj dostałam małego plamienia. Niestety nie było położnej, a mój gin jest na urlopie. Pielęgniarka powiedziała, że to się często zdarza i że mam się nie stresować, nie denerwować, uważać i obserwować przez weekend. Jak pojawi się krew to od razu do szpitala. Wizyta dopiero w poniedziałek, więc czekam ..
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Poproszę lekarza o leki na podtrzymanie.
Co do płci, mi się marzyła pierwsza dziewczynka, drugi chłopak, a trzecie obojętnie. Ale i tak powtarzam, że nie ważne jaka płeć, ważne aby było zdrowe
3 razy śniła mi się córcia i mam przeczucie na dziewczynkę, ale zobaczymy Póki co modlę się aby wszystko było ok.
Miłego dnia Wam życzę i przesyłam słoneczko do tych którzy mają szaro za oknem
Ja bym na Twoim miejscu poszła do szpitala żeby Cie zbadali
Tak to prawda takie plamienia się zdarzają ale czasami nie oznaczają nic, najczęściej związane jest to z powiększającą się macicą a czasami to jest pierwszy zły objaw. Jakbyś cały czas plamiła to idz do szpitala kochana i to jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 11:30
Ania07 wrote:Witam Mamusie w ten piękny słoneczny piątek
Miłego dnia Wam życzę i przesyłam słoneczko do tych którzy mają szaro za oknemAnia07 lubi tę wiadomość
-
amela wrote:ewelinkna mam nadzieje ze dzidzia ładnie się ułozy do zdjęcia i pokaże co ma między nóżkami
Oglądałam ostatnio w pytaniu na śniadanie wypowiedz ginekologa, że dzieci podczas badania usg są niespokojne i strasznie się wiercą ponieważ leżąc na plecach żyła głowna uciska macice i dziecku jest wtedy bardzo niewygodnie, dlatego się mocno wierci. Moja na ostatniej to po prostu szalała, musiało jej być mega nie wygodnie.
Ja dziś nie mogłam się w nocy ułożyć przez to że na plecach nie można spac to boki już tak mnie bolą że nie mam jak spac;/
Ja nie lubilam spac na plecach a teraz uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 11:33
-
ewelina:P wrote:Tu nie dosc ze ciaza liczy sie dopiero od 12 tyg to nie chca za bardzo robic usg zeby nie naswietlac dziecka .
Czyli pierwsze usg dopiero bedziesz miała po 12 tc ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif