Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Gosia
Bardzo ładny brzusio
Ja narazie uciekam umówiłam się ze znajomymi na spacer do parku. Oglądałam dziś pogode to jutro u mnie cały dzień ma padać deszcz ;/
do potem :*Gosia19 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe mamusie
my po spacerku w parku - psy szczęśliwe
Gosia19, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja się zakochałam w tych łóżeczkach - a jak coś mi się podoba to umarł w butach
stołu nie miałam chyba ze 3 miesiące - aż znalazłam taki, który mnie urzekł
a co do mebelków w pokoju to mam upatrzone szafy białe z drewna.ale to już po przeprowadzce do domu jak będę ustawiać wszystko w dziecięcym pokoju
BTW. Powiem Wam, że będąc z mamą wczoraj na zakupach 80% ubranek dla dzieci to Hello Kitty, Disney, Carsy, Moster High, wszechobecny róż w każdej możliwej tonacji zetsawiony z różem w innej tonacji, dużo cekinów i brokatuczułam się jak w okresie karnawału - błysk musi być
jestem przerażona w co będę córkę ubierać????
Z bratową doszłyśmy ostatnio do tego samego wniosku. Jej 2 córy bawiły się z koleżanką, wszystkie prawie ten sam wiek i tak spojrzałyśmy na nie i stwierdziłyśmy że jest tak różowo, że aż się niedobrze robiAle prawda jest taka że nic innego w sklepach nie ma
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
Chorym zdrówka życzę ;*
Ja mam termin na 2 listopada, a co do płci to wiadomo, aby zdrowe byłoAle jeśli chodzi o te przesądy to wyglądam na dziewczynkę, trądzik jak nie wiem i ciągle brzydko wyglądam
Mój mąż znowu mówi że będą bliźniaki chłopiec i dziewczynka
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Witam nowe dziewczyny
Chorym zdrówka życzę ;*
Ja mam termin na 2 listopada, a co do płci to wiadomo, aby zdrowe byłoAle jeśli chodzi o te przesądy to wyglądam na dziewczynkę, trądzik jak nie wiem i ciągle brzydko wyglądam
Mój mąż znowu mówi że będą bliźniaki chłopiec i dziewczynka
Mam tak samo, nawet nie wiem czy jakikolwiek makijaż by coś pokrył, każdy mówi córka, córka, a mąż może to będzie przystojny chłopak
Pomarzyć dobra rzecz, a termin to akurat mam na 7 wrześniaCzarnaa94, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Mam tak samo, nawet nie wiem czy jakikolwiek makijaż by coś pokrył, każdy mówi córka, córka, a mąż może to będzie przystojny chłopak
Pomarzyć dobra rzecz, a termin to akurat mam na 7 września
Mi nawet makijaż ostatnio nie wychodziZawsze umiałam się ładnie umalować a teraz to porażka jakaś nawet mi się nie chce w lustro patrzeć
-
nick nieaktualny
-
Spójrzcie na te mebelki:
http://allegro.pl/meble-dzieciece-lozeczko-szafka-przewijak-komoda-i3975125167.html
Cena powalająca!!!
A tak po prawdzie, to mi się za specjalnie nie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:37
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia19 wrote:Mam tak samo, nawet nie wiem czy jakikolwiek makijaż by coś pokrył, każdy mówi córka, córka, a mąż może to będzie przystojny chłopak
Pomarzyć dobra rzecz, a termin to akurat mam na 7 września
Witaj Gosiu
Śliczny brzuszek!Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia19 wrote:A właśnie? Jakie macie typy imion dla dziecka? Coś już wybrałyście?
Ja postanowiłam że będzie albo Wiktoria albo Kacper
Też kiedyś myślałam o Wiktorii
Na dzień dzisiejszy zastanawiamy się nad Hubertem i LenkąGosia19 lubi tę wiadomość
-
Gosia ładny brzusio już myślałam że to ja mam taki duży brzuch jak na ten tydzień
santocha z czego te mebelki są wykonane że tyle kosztuja masakra jakaś nawet ładne nie są.
Ja od jakiegoś czasu mam w głowie imie Natalka dla dziewczynki bardzo mi się podoba a dla chłopaka Bartek, Paweł, Mateusz. Proste polskie imionaAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mebelki nie mój gust zupełnie... a to jest jakieś ręczne wykończenie więc sobie liczą - teraz to modne... acz kolor i reszta absolutnie nie dla mnie
Co do imion to będzie Tymon Paweł albo Pola IrenaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:54
Ania07, suzi, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150