Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Gościu niestety jeszcze nie znam sie na kosmetykach dla bebe, ale słyszałam, ze Oilatum z apteki jest dobre do kąpieli i smarowania.
A czy macie jakieś balsamy dla nas mamuś ujędrniające, abyśmy sie miały rozstępów- do polecenia?
W przyszłym tygodniu zamierzam kupić)) -
Fidelissa wrote:Gościu niestety jeszcze nie znam sie na kosmetykach dla bebe, ale słyszałam, ze Oilatum z apteki jest dobre do kąpieli i smarowania.
A czy macie jakieś balsamy dla nas mamuś ujędrniające, abyśmy sie miały rozstępów- do polecenia?
W przyszłym tygodniu zamierzam kupić))
Super niespodzianka, tyle tulipanów
Ja aktualnie używam oliwki johnsona różowej i kremu zapobiegający rozstępom Gerbera, jestem z niego bardzo zadowolona, ładnie pachnie i widocznie nawilża skórę, wcześniej używałam pharmacerisa foliacti ale jakoś nie czułam że skóra po nim jest nawilżona.
Fidelissa lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Gościu niestety jeszcze nie znam sie na kosmetykach dla bebe, ale słyszałam, ze Oilatum z apteki jest dobre do kąpieli i smarowania.
Ja używam olejku babydream fur mama, kupiłam go w rossmanie za jedynie 12 zł narazie ciałko jędrne, nawilżone no i elastyczne
-
Ale fajny masz ten brzuszek:)) ja mam nadwagę, zastanawiam sie czy u mnie będzie Wogóle widać i kiedy.....i boje sie utycia...a najbardziej nie wierze w chudnięcie po.....
Chociaż dziewczyny mówią, ze jak sie lata za dzieckiem a wcześniej karmi to kg wyciąga:)) -
ja po ciąży mam zamiar szybko zabrać się za siebie - długie spacery z wózkiem i psami po lesie oj trzeba będzie , trzeba
Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:ja wiem kochana....tylko nie planowalismy nikomu jeszcze mowic a jak wezme l4 do pracy to wszyscy beda wiedziec....
Moze po prostu weź L 4 na grypę rodziny na pewno nie bedzie robił problemu z wystawieniem:)
Mnie tez rozłożyło.... Katar, głowa boli... Wstrętne sie czuje. Na szczescie od poczatku jestem na L 4 .
Dobrze, ze pogoda sie zepsuła nie żal w domu leżećFidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam u mnie słonecznie
ja używam krem Mustela jest to podwójnie działający krem przeciw rozstępom ma 150ml niestety nie należy do tanich ;/
https://www.google.co.uk/search?q=mustela+na+rozst%C4%99py&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uVAkU5WDPYqH0AXy8IDYAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hejka mamuski
U nas dzis sloneczko swieci ale wietrznie jest .
Fidelissa Super niespodzianka .
Co do imion to ja jeszcze niewiem musimy cos latwego wybrac zeby tu nie mieli problemu z tymawianiem i zeby nie trzeba bylo wszedzie literowac .
Dzis mnie naszlo na grochowa i wlasnie jest juz gotowa .
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:38
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ale fajny masz ten brzuszek:)) ja mam nadwagę, zastanawiam sie czy u mnie będzie Wogóle widać i kiedy.....i boje sie utycia...a najbardziej nie wierze w chudnięcie po.....
Chociaż dziewczyny mówią, ze jak sie lata za dzieckiem a wcześniej karmi to kg wyciąga:))
Moje znajome jak zaszły w ciąże, i jak dość mocno przytyły to odrazu po porodzie ćwiczyły raz dziennie po 15min z Ewą Chodakowską.
Nigdy jej ćwiczeń nie próbowałam, ale teraz jak patrze na figury moich koleżanek, no to już gołym okiem widać że warto było
-
nick nieaktualnyFidelissa bardzo trudne masz warunki w pracy? Ja bym jednak powiedziała. I nie bój się że może cię wyrzucić. Nie można złożyć wypowiedzenia kobiecie w ciąży, a jeśli już do tego doszło można wszystko cofnąć. Napisz jaką miałaś umowę - na jaki okres zawarta, od kiedy?
Ewelina ale mnie naszła ochota na grochową
ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Gościu niestety jeszcze nie znam sie na kosmetykach dla bebe, ale słyszałam, ze Oilatum z apteki jest dobre do kąpieli i smarowania.
Ja tez boje sie przytycia...
Pozdrawiam wszystkie mamy:) -
Gosia19 wrote:Fidelissa bardzo trudne masz warunki w pracy? Ja bym jednak powiedziała. I nie bój się że może cię wyrzucić. Nie można złożyć wypowiedzenia kobiecie w ciąży, a jeśli już do tego doszło można wszystko cofnąć. Napisz jaką miałaś umowę - na jaki okres zawarta, od kiedy?
Ewelina ale mnie naszła ochota na grochowąGosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evik wrote:Ale mi narobiłyście ochoty na grochówkę no szok i co ja teraz zrobię?:d nie chce mi sie teraz gotować:)Ja tez się boje przytycia tym bardziej ze teraz mam nadmiar ciała no ale trudno czego się nie robi:)
Gosia19, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:Ja caly gar nagotowalam wsiadajcie w samolot starczy dla każdej
Po tym ostatnim samolocie który za przeproszeniem "przepadł w powietrzu" wolę nie ryzykować chyba wolałabym rower, chociaż do twojej miejscowości napewno zajechałabym w datę planowanego porodu więc musiałabyś oprócz grochówki przygotować domową porodówkę
PS a może któraś ma fb? Lepiej sie takto poznamy
ewelina:P, amela lubią tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Po tym ostatnim samolocie który za przeproszeniem "przepadł w powietrzu" wolę nie ryzykować chyba wolałabym rower, chociaż do twojej miejscowości napewno zajechałabym w datę planowanego porodu więc musiałabyś oprócz grochówki przygotować domową porodówkę
PS a może któraś ma fb? Lepiej sie takto poznamy
Ja mam fb
A moze ktora ma ochote pokazemy sie na fotach tu ??Gosia19, amela lubią tę wiadomość
-
też mam FB - jak Cię nie ma na FB to nie żyjesz wg sławnego powiedzenia
opędzlowałam poza jedzeniem w restauracji właśnie część opakowania lodów - banany w karmelu <mniam mniam>Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150