Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:O imionach ja już kiedyś pisałam U mnie będzie Amelia Ligia, a dla chłopca jeszcze nie mamy niestety wybranego nic nam się nie podoba
Mi z kolei dużo imion się podoba i ciężko się zdecydować. Z chłopakiem nie mieliśmy problemu jak rozmawialiśmy o dzieciach. Z dziewczynką w sumie też. Miała być Maja, ale mi się spodobała Lena i teraz się sprzeczamy -
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:U nas chyba wygra Szymon, a z dziewczynek ja chcę Adriannę, ale Mężu się nie zgadza[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
fizjo wrote:Majek i Lenek jest obecnie spore oblężenie...u mnie na osiedlu jest 5 Lenek[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
mada_lena wrote:Mamuśki kurujcie sie!
Mnie tez chyba zaczyna pobierać jakies paskudztwo:/ juz mam zatkany nos.
Dobrze, ze maz w domku ma kto herbatke do łóżka przynieść
Fidelissa jak masz możliwość weź L4. Fasolka teraz najważniejsza
ja wiem kochana....tylko nie planowalismy nikomu jeszcze mowic a jak wezme l4 do pracy to wszyscy beda wiedziec.... -
Dzien dobry z rana! Wszystkie mamusie spia czy pracuja?
My dzis ostatni dzien w PL ostatnie zakupy i sprawy...
Strasznie wieje!
Ewela fajny ten film cos dla mnie, bo kilka razy blizniaki pokazane
Ale sie boksuja tam w brzuszku kosmos
Ja tez chora od 2 dni. Nos zatkany, budzi mnie w nocy albo rano nostop kicham prycham
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie leje deszcz i pochmurno okropnie. Właśnie zabieram sie za śniadanko pączek z kawą inką
Driada super że już czujesz się lepiej, uważaj na siebie !
Co do imion to my zdecydowaliśmy na Jogódke już zanim zaszłam w ciąże nam się podobało
Moja mała jak wrócił mąż wczoraj z pracy to tak zaczęła kopac, tak jakby się cieszyła że tata wrócił
Misty87 gratuluje bo chyba spodziewasz się bliźniaków? cudownie A ja nos zatkany i katar mam prawie od początku ciąży ;/Fidelissa lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hejo,
zapraszam na bloga nowy wpis
Co do nastroju i pogody to dziś u mnie ok idziemy z rodzicami na obiad do restauracji ukraińsk0-kazachsko-gruzińsko-uzbeckiej - uwielbiam a wcześniej jedziemy poszukać mebli do kuchni - mamy swój typ i jak wszystko nam zagra to kupimyFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyDzień Dobry
Co za pogoda, spać nie można bo ciągle wieje i pada. brrr
Amela, jezu jak ja ci zazdroszczę tych kopniaków. Ja to już od tygodnia czatuję na mego króliczka, no i niestety na złość nie chce nawet pokazać że istnieje
Driada wracaj do zdrowia
Buziaki!amela, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Gosia19 ja poczułam pierwsze ruchy 15/16 tc , takze spokojnie kochana jeszcze chwilia i będziesz regularnie kopana
Oj pogoda fatalna...
My niedlugo jedziemy do teściów i wrocimy dopiero wieczorem, wiec odezwę się pewnie jutro.
Buziaki, miłego dniaGosia19, Fidelissa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKochane mam do was pytanko jakie kosmetyki polecacie dla maluszków. Ja myślałam o nivea baby, emolium ewentualnie HIPP. Ale teraz zgłupiałam i sama nie wiem które są najlepsze. Wiem że to za wcześnie na takie szczegóły, ale wole wiedzieć teraz bo później przyjdzie 30tc, będzie straszne zamieszanie i sama nie wiem czy dam radę korzystać z jakichkolwiek porad
Z góry wam dziękujeamela lubi tę wiadomość
-
Hej pięknotki ale wiejee! Ja dziś mam dzień terminu @ troszkę schizuję tempka spadła ale o 2 stopnie(do lini brakuje 6) brzuch mnie troszkę ćmi ale nie tak jak zawsze kiedy dostawałam okres chyba będzie dobrze! Ja dziś z mężulkiem jedziemy do mamy pomoć w sprzątaniu a pozniej ogladamy mieszkanko bo chcemy kupic(nasza kawalereczka za malutka na naszą trójkę) Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dzionka mimo słabej pogody. Ciepło się ubierajcie żeby nie przychorować:*
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Kochane mam do was pytanko jakie kosmetyki polecacie dla maluszków. Ja myślałam o nivea baby, emolium ewentualnie HIPP. Ale teraz zgłupiałam i sama nie wiem które są najlepsze. Wiem że to za wcześnie na takie szczegóły, ale wole wiedzieć teraz bo później przyjdzie 30tc, będzie straszne zamieszanie i sama nie wiem czy dam radę korzystać z jakichkolwiek porad
Z góry wam dziękujeGosia19 lubi tę wiadomość
Witam deszczowo:)) wieje, leje i pochmurno:)) leżę w łóżeczku i cieszę sie, że nie muszę nigdzie iść) choruje sobie...głowa boli, z nosa kąpie ale jest opuchnięte i suchy w środku, kaszlę jak grużlik:)))
Dzisiaj rano zadzwonił domofon....kurier
40 tulipanów i miś z gratulacjami od siostry i szwagra:)) ale miła niespodzianka:)))
Driada0102, Joaśka, Evik lubią tę wiadomość