Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela nie mogę znaleźć takiego modelu tej motorolki.
ale jak patrzyłam w rankingach, to dobre oceny ma model MBP36, tylko kosztuje około 800zł
weź mi jak możesz podrzuć link do zdjęcia tego Twojego konkretnie modelu, bo w tym linku co mi przesłałaś to niezły mix wszystkiego jest, nawet wspomiany przez Asię Angel -
http://allegro.pl/motorola-baby-monitor-mbp-421-elektro-niania-video-i4909533667.html
Na alegro sa model 421 ale ona jest taka sama i ma wszystko to co my .
Koszt ponad 300 zl
Wiec cena ok bo ja dalam z promocji przeliczajac 260 zlmungo lubi tę wiadomość
-
Jolaska moja robi tak od kad zaczela sie poruszac . Jak dojdzie gdzies i wie ze nie moze ja ja wezme to placz . Albo na reke nie zwracam uwagi nieraz ze placze bo wiem ze chce na reke a nic jej sie nie dzieje . Bo musze ja odzwyczaic bo coraz ciezsza jest a moje plecy juz wysiadaja . To placze dotad az jej nie wezme wiec wygrywa . Ale dzis zrobilam myk zaczela plakac wyszlam z pokoju i po chwili cisza weszlam usiadlam potrafila sie soba zajac i bawic .
Kiedys znajoma mi pow jak dziecko moze wymuszac a no moze i moja jest na to przykladem .Joaśka lubi tę wiadomość
-
No dokładnie tak samo moja robi! Jak trochę poudaje, ze jej nie widzę i nie zwracam uwagi jak placze to po jakimś czasie zajmuje sie sobą, bawi się nagle. Dlatego myślę, że raczej trzeba teraz juz zwracać na to uwagę bo później wejdą na głowę i będzie tupanie . Tylko jak udac czasem, ze sie nie widzi tej smutnej minki i lezek?
ostatnio mówię jej nie wolno i mam wrażenie, że rozumie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:57
-
Hej .
Jolaska mi ciezko udawac bo az sie serce sciska jak placze . Ale trzeba nauczyc od malego bo pozniej ciezko bedzie .
Ja nicoli tez pokazuje ale dziala na chwile i ucze ja cacy robic bo bije po twarzy jak sie ja wezmie ale narazie sie smieje .
Ucze ja mowic mama i tata . Mowie gdzie jest tata to po chwili patrzy na piotrka
-
moja Małą tak samo wymusza, żeby jej cos dać albo wziąć na ręce, tak samo jak zostawiam ją samą w pokoju. ale robię tak jak Ewelinka mówi, że po prostu, jak nie to nie, jak muszę wyjść to wychodzę i po chwili Gosia zajmuje się sobą i już jest wszystko ok
dzięki Ewelinka za ten link, zaraz sobie zobaczę :*
a tak z innej mańki- jak wyglądała wasza pierwsza miesiączka po porodzie? bo u mnie dwa skąpe dni, a dziś już praktycznie koniec... u Was też tak było?
zmykam laseczki, bo golonki dochodzą i zaraz wybywamy z domku, więc się trza co nieco ogarnąć
miłego dzionkaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Oj moja pierwsza @ po porodzie trwala 32 dni . 8 dni mialam bardxo obfitel pozniej jiz mniej i kilka dni plamien i po 2 dniach nowi dostalam . Ma wykres patrzylam bo juz nie pamietalam
zerknij sobie na moje wykresy w stecz . I ogolnoe mi sie uregulowala 32-33 dc A wczesniej masakra 40-50 najkrotszy 32
-
Kupilismy nicoli takie ala basen na kulki w grudniu dzis sobie o nim przypomnialam wsadzialam wszystkie zabawki i posiedziala w nim 30 minut dopoki nie przypomiala sobie ze moze z niego wyjsc i wyszla hehe . I wchodzi spowrotem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86b9edf7b42b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3226b81097ce.jpgmungo, Joaśka lubią tę wiadomość
-
U mnie trwała ze dwa- trzy dni, skapa. Ogólnie mam teraz znacznie lagodnijsze, krótsze, bez tabl.przeciwbólowych
i regularne bardzo tak jak miałam.
Nicolka staje juz sama całkowicie czy pomagasz jej?
Mungo narobilas mi ochoty golonka- a jestem przed okresem hihihimungo lubi tę wiadomość
-
no właśnie u mnie też po 2 dniach praktycznie kniec
to lubię
my standardowo weekendy w "podróży", wczoraj też dopiero na spanie wróciliśmy do domkuMałgosia wczoraj poznała chłopaka- Jasia
mały ma roczek i dawał jej wszystkie zabawki swoje, próbował ją nawet paluszkami nakarmić, a Gocha jak na damę przystało w nosie go miała, brała tylko wybrane zabawki, no fakt, ze na paluszki się rzuciła
czyli jednak- przez żołądek do serca
zmykam, bo zaraz jedziemy do pradziadka, a potem spacerek
buziaki i miłego dzionka :*Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
siemanko kochane
Ewela daje dwa miesiące i Twoja mała bedzie chodzicale ona spryciulka
MOja mala plywala pierwszy raz w basenie, na poczatku smiala sie ale potem zaczeła plakac. Pierwszy raz ma juz za sobaona wogole uwielnbi podroze, wyjazdy a ze my z nia duzo jezdzimy to jest w siodmym niebie
a Wam jak dzien minał ??mungo lubi tę wiadomość
-
Mam dwie znajome gdzie jej corka zaczela chodzic w 9,5 msc a drugiej w 10 msc .
My dzis marudzilismy caly dzien . Wychodzenie z pokoju dzialalo na 10 min. Juz niewiem co mam z nia robic zeby zajela siw soba i ciagle nie bylo mama .
Ja chciala bym isc z nia na basen ale moje rozstempy mi na to nie pozwalaja . Zamowilam kolagen podobno dziala cuda a wiec czwkam na niego . Moja znajoma go uzywala na blizne po cc i rozstempy. No i sladu prawie nie ma . Jak bede widziala ze dziala to ide na basen do lata muszw sie ich pozbycpo porodziw tak mi wylazly sa wszwdzie .
Nicola tez lubi poroze . A jak jedziemu za dlugo to jej sie nudzi to oglada bajki z yutuby . Wtedy znow jest ok .
Dajcie jakies rady zwby ja oduczyc od tego ciaglego mama i zeby zajwla sie soba na dluzwj .
-
Mowi sie aby do 3 mac 6msc 9msc i tak fo roku . Ale u mnie nie widze zmian jak byla reka tak jest wie jak postawic na swoim . Jak juz zaczwla raczkowac to chwila i obierq kierunek mama . Wspina sie wstaje i jeczy . Moze kiedys minie obu . Bo moje plecy mi odmowia posluszenstwa .
Lwce spac dobranoc .
-
u nas kolejna noc marudzenia
pobudki co dwie godziny
koszmar
u nas Ewela podobnie, bo jak Mała mnie widzi to zaczyna piszczeć, że chce na ręce, jak wychodzę to krzyki, piski, marudzenie, ale jak mnie przez jakiś czas nie widzi to jest ok, bo zajmuje się sobą, uwielbia rozpinać rzepy, np. w bucikach.
a generalnie moja Gwiazda ostatnio testuje chyba siłę swojego głosu, bo wydziera się ot tak dla zabawy strasznie, że nawet miała przerwę dwudniową w okrzykach, bo chrypy dostała
pędzę na siłkę, do później jak cos