X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja tez mam zawsze problem z wklejaniem zdjec :)
    Mungo pisalam Tobie wiadomosc :) jak nie odczytasz to daj znac to napisze tu :)
    ja mam kamerke Angel i jest spoko.
    my dzis wyjezdzamy na weekend odpoczac :)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa faktycznie Asik :) odhaczyłam przez przypadek jako przeczytaną :P

Joaśka lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela nie mogę znaleźć takiego modelu tej motorolki.
    ale jak patrzyłam w rankingach, to dobre oceny ma model MBP36, tylko kosztuje około 800zł :/
    weź mi jak możesz podrzuć link do zdjęcia tego Twojego konkretnie modelu, bo w tym linku co mi przesłałaś to niezły mix wszystkiego jest, nawet wspomiany przez Asię Angel :P

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/motorola-baby-monitor-mbp-421-elektro-niania-video-i4909533667.html
    Na alegro sa model 421 ale ona jest taka sama i ma wszystko to co my .
    Koszt ponad 300 zl
    Wiec cena ok bo ja dalam z promocji przeliczajac 260 zl

mungo lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy już tez zauwazacie, ze wasze dzieci zaczynają wymuszać i miec humorki? :-) moja jak jej sie coś zabierze np to płacz

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolaska moja robi tak od kad zaczela sie poruszac . Jak dojdzie gdzies i wie ze nie moze ja ja wezme to placz . Albo na reke nie zwracam uwagi nieraz ze placze bo wiem ze chce na reke a nic jej sie nie dzieje . Bo musze ja odzwyczaic bo coraz ciezsza jest a moje plecy juz wysiadaja . To placze dotad az jej nie wezme wiec wygrywa . Ale dzis zrobilam myk zaczela plakac wyszlam z pokoju i po chwili cisza weszlam usiadlam potrafila sie soba zajac i bawic .
    Kiedys znajoma mi pow jak dziecko moze wymuszac a no moze i moja jest na to przykladem .

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie tak samo moja robi! Jak trochę poudaje, ze jej nie widzę i nie zwracam uwagi jak placze to po jakimś czasie zajmuje sie sobą, bawi się nagle. Dlatego myślę, że raczej trzeba teraz juz zwracać na to uwagę bo później wejdą na głowę i będzie tupanie . Tylko jak udac czasem, ze sie nie widzi tej smutnej minki i lezek? :-) ostatnio mówię jej nie wolno i mam wrażenie, że rozumie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:57

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Jolaska mi ciezko udawac bo az sie serce sciska jak placze . Ale trzeba nauczyc od malego bo pozniej ciezko bedzie .
    Ja nicoli tez pokazuje ale dziala na chwile i ucze ja cacy robic bo bije po twarzy jak sie ja wezmie ale narazie sie smieje .
    Ucze ja mowic mama i tata . Mowie gdzie jest tata to po chwili patrzy na piotrka :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja Małą tak samo wymusza, żeby jej cos dać albo wziąć na ręce, tak samo jak zostawiam ją samą w pokoju. ale robię tak jak Ewelinka mówi, że po prostu, jak nie to nie, jak muszę wyjść to wychodzę i po chwili Gosia zajmuje się sobą i już jest wszystko ok :)

dzięki Ewelinka za ten link, zaraz sobie zobaczę :*

a tak z innej mańki- jak wyglądała wasza pierwsza miesiączka po porodzie? bo u mnie dwa skąpe dni, a dziś już praktycznie koniec... u Was też tak było?

zmykam laseczki, bo golonki dochodzą i zaraz wybywamy z domku, więc się trza co nieco ogarnąć :P
    miłego dzionka :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj moja pierwsza @ po porodzie trwala 32 dni . 8 dni mialam bardxo obfitel pozniej jiz mniej i kilka dni plamien i po 2 dniach nowi dostalam . Ma wykres patrzylam bo juz nie pamietalam :) zerknij sobie na moje wykresy w stecz . I ogolnoe mi sie uregulowala 32-33 dc A wczesniej masakra 40-50 najkrotszy 32

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilismy nicoli takie ala basen na kulki w grudniu dzis sobie o nim przypomnialam wsadzialam wszystkie zabawki i posiedziala w nim 30 minut dopoki nie przypomiala sobie ze moze z niego wyjsc i wyszla hehe . I wchodzi spowrotem

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86b9edf7b42b.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3226b81097ce.jpg

mungo, Joaśka lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie trwała ze dwa- trzy dni, skapa. Ogólnie mam teraz znacznie lagodnijsze, krótsze, bez tabl.przeciwbólowych :-) i regularne bardzo tak jak miałam.
    Nicolka staje juz sama całkowicie czy pomagasz jej?
    Mungo narobilas mi ochoty golonka- a jestem przed okresem hihihi :-)

mungo lubi tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona sama wstaje przy wszystkim od 2,5-3 tyg przy sofie , lawie , w lozeczku i po moich nogac sie wspina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 18:02

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilismy z nad morza wlasnie zaraz jedzonko i spanie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie u mnie też po 2 dniach praktycznie kniec :D to lubię :)
    my standardowo weekendy w "podróży", wczoraj też dopiero na spanie wróciliśmy do domku :) Małgosia wczoraj poznała chłopaka- Jasia :D mały ma roczek i dawał jej wszystkie zabawki swoje, próbował ją nawet paluszkami nakarmić, a Gocha jak na damę przystało w nosie go miała, brała tylko wybrane zabawki, no fakt, ze na paluszki się rzuciła :P czyli jednak- przez żołądek do serca :P
    zmykam, bo zaraz jedziemy do pradziadka, a potem spacerek :D
    buziaki i miłego dzionka :*

Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Hehe no tak damy wiedza co dobre . Super . Nas tez nieraz nie ma calymi dniami . Nie ma co siedziec w domku jak pogoda fajna.

mungo lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemanko kochane :)
    Ewela daje dwa miesiące i Twoja mała bedzie chodzic :) ale ona spryciulka :)
    MOja mala plywala pierwszy raz w basenie, na poczatku smiala sie ale potem zaczeła plakac. Pierwszy raz ma juz za soba :) ona wogole uwielnbi podroze, wyjazdy a ze my z nia duzo jezdzimy to jest w siodmym niebie :)
    a Wam jak dzien minał ?? :):)

mungo lubi tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwie znajome gdzie jej corka zaczela chodzic w 9,5 msc a drugiej w 10 msc .
    My dzis marudzilismy caly dzien . Wychodzenie z pokoju dzialalo na 10 min. Juz niewiem co mam z nia robic zeby zajela siw soba i ciagle nie bylo mama .
    Ja chciala bym isc z nia na basen ale moje rozstempy mi na to nie pozwalaja . Zamowilam kolagen podobno dziala cuda a wiec czwkam na niego . Moja znajoma go uzywala na blizne po cc i rozstempy. No i sladu prawie nie ma . Jak bede widziala ze dziala to ide na basen do lata muszw sie ich pozbyc :) po porodziw tak mi wylazly sa wszwdzie . :/ Nicola tez lubi poroze . A jak jedziemu za dlugo to jej sie nudzi to oglada bajki z yutuby . Wtedy znow jest ok .
    Dajcie jakies rady zwby ja oduczyc od tego ciaglego mama i zeby zajwla sie soba na dluzwj .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowi sie aby do 3 mac 6msc 9msc i tak fo roku . Ale u mnie nie widze zmian jak byla reka tak jest wie jak postawic na swoim . Jak juz zaczwla raczkowac to chwila i obierq kierunek mama . Wspina sie wstaje i jeczy . Moze kiedys minie obu . Bo moje plecy mi odmowia posluszenstwa . :(
    Lwce spac dobranoc .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas kolejna noc marudzenia :/ pobudki co dwie godziny :( koszmar :/
    u nas Ewela podobnie, bo jak Mała mnie widzi to zaczyna piszczeć, że chce na ręce, jak wychodzę to krzyki, piski, marudzenie, ale jak mnie przez jakiś czas nie widzi to jest ok, bo zajmuje się sobą, uwielbia rozpinać rzepy, np. w bucikach.
    a generalnie moja Gwiazda ostatnio testuje chyba siłę swojego głosu, bo wydziera się ot tak dla zabawy strasznie, że nawet miała przerwę dwudniową w okrzykach, bo chrypy dostała :P
    pędzę na siłkę, do później jak cos :D

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ