Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Goraczki narazie nie ma teraz ma drzemke powinna pospac . Nos zatkany zielone gile . Trzeba psiukac i odciagac . Kaszlu nie ma wiec nie ma po co jechac do lekarza bo powie zeby nosek czyscic i kroplami . Jak oddycha przez buzke nie charcze jej wiec nie jest zle .
I chyba ja cos zalapalam bo katar mnie dopadl i gardlo boli ale starszy da sobie rade .
A jak u was Jolaska ?
-
Tu zdarzylam ja przelozyc do lozeczka to jest chwila gdzie tak spi bo zaraz na brzuch nogi podkurczone i dupka do gory .
Dzis bez goraczki katarek u Nicoli jak by przechodzil bo coraz lepiej sie oddycha . U mnie tez lepiej bo nie telepie mna ze zimna . Tylko katar ale ja sobie z nim poradze a nicola sama nie . Wiec awantura o odciaganie noska i daniu kropli . Ale to dla jej dobra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:29
-
Nicola wczoraj 7 msc
Nie mam sily po dzisiejszym dniu . Zasnelam kolo 1 dopiero i wstalam juz 7:15 bo mnie ksiezniczka obudzila. Poszlam do znajomej po klucz do jej domu bo bede zajmowala sie psem bo leca do polski , zakupy , sprzatanie zrobilam przemeblowanie obiad . Nicola dzis ladnie pospala bo spala 3h w ciagu dnia .
A ja w tym czasie posprzatalam do konca .
Mialam dzis isc na urodziny do znajomej ale padam i piotrek wrocil dopiero z pracy po 18 wykapal sie zjadl i uspil nicole .
Ide i ja zaraz spac .
-
Witajcie dziewczynki
ząbki nadal twardo nie wychodza tylko dokuczają i prześwitują na biało.
To ładnie 3h pospała hoho to mog,łaś posprzatac spokojnie. ja to jak na wyscigach wszystko szybko robie bo niewiem kiedy ksiezniczka sie obudziczęsto niedokoncze jakiejs czynnosci bo juz oczka otwarte
Rozmawialas z Amelką ?
Katarek juz calkiem przeszedl?
Milego dnia, dzis nie sprzataj hihi -
Hej pisalam do Amelki ale nie odpisala mi .
Nicola coraz lepiej z katarkiem .
Kurcze dlugo te zabki .Oby szyko wysly . Ja juz myslalam ze moze ona taka oslabiona od zabkow ze ida kolejne ale nie ma zadnych zmian ani nic . Wiex to przeziebienie . Juz przechodzj .