Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczynki moje
Ewelinka gratuluję pracki
Joasia, my tez mamy Jedo, tylko, że memo special edition i również jestem mega zadowolona
fotelik mamy recaro jung profi plus (do 13kg) więc też póki co nie potrzebujemy nowego.
my za to całymi dniami teraz na działce- wracamy padnięte i ja i Gosia i nasza sunia- biedna ledwo po schodach wlazła na to 3 piętro
a buciki fajne są w zarze, my mamy póki co dwie pary takich atrapek- sandałki i złote balerinki, bo jeszcze stópka malutka
poza tym Gocha dziś spędziła dzień z krótkim rękawem, w krótkich portkach i z bosymi stopami i baaardzo jej się podobało jak ją postawiłam tak na bosaka na trawce, aż piszczała z radości
pędzę lulu, bo jutro rano trening, trzeba wstać wcześnie
o diecie pamiętam, ale czasu braknie napisać co i jak
buziaczki dziewczynki, usciskajcie od nas swoje laleczkiEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
A i zapomialam wam powiedziec .
Bedziemy mieli male kotki .
Wracam po 2 dniach od siostry patrze co ona taka gruba macam a tam taki duzy brzuchal . Jeszcze miesiac i beda kociaki .
Wczesniej nic nie bylo widac ale mowilam do piotrka ze ona cos grubsza sie robi .
No i prosze .Joaśka, mungo lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki
Mungo pochwal sie ile zlecialo kilogramów? Mi raczej przybywają
Ewelka to będziesz miala dodatkowo przedszkole male w domu hihi, ciekawe ile kociatek będzie.
My dzis kiepska noc. O 1, potem o 5 sie obudziła i chciala jeść. Niewiem o co chodzi, bo wiecej je a w ciągu dnia dalam nawet jej więcej trochę. Tak bym chciala sie wyspać w końcumungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:czesc dziewczynki moje
Ewelinka gratuluję pracki
Joasia, my tez mamy Jedo, tylko, że memo special edition i również jestem mega zadowolona
fotelik mamy recaro jung profi plus (do 13kg) więc też póki co nie potrzebujemy nowego.
my za to całymi dniami teraz na działce- wracamy padnięte i ja i Gosia i nasza sunia- biedna ledwo po schodach wlazła na to 3 piętro
a buciki fajne są w zarze, my mamy póki co dwie pary takich atrapek- sandałki i złote balerinki, bo jeszcze stópka malutka
poza tym Gocha dziś spędziła dzień z krótkim rękawem, w krótkich portkach i z bosymi stopami i baaardzo jej się podobało jak ją postawiłam tak na bosaka na trawce, aż piszczała z radości
pędzę lulu, bo jutro rano trening, trzeba wstać wcześnie
o diecie pamiętam, ale czasu braknie napisać co i jak
buziaczki dziewczynki, usciskajcie od nas swoje laleczki
uwielbiamy zare, przeważnie kupujemy tam ciuszki, buty też są super - w ogóle jakość jak i cena powala, pozytywnie oczywiściemungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
nocka super
Majcia zasnęła po kąpieli koło 18 i wstała po 6:30
dziś rezygnujemy ze słoiczków, podaliśmy małej na obiad barszcz ukraiński tylko że bez soli
jadła aż się uszy trzęsły
jutro dajemy zupkę szczawiową a za tydzień próbujemy z jajkiem na twardo
Dziś malutka pobiła mamunie na kolana, posadziłam ją w chodzik na 15 min, widzę że coś marudna, więc chciałam zrobić jej piciu i położyć na drzemkę, patrze a ona ze swoją smutną minką idzie do mnie, wyciąga łapki, a skoro piciu się studziło to ją wzięłam, no i patrze a ona się przytuliła do mnie i zasnęła :****
mungo lubi tę wiadomość
-
Powiem wam ze ja ostatnio Nicoli nie slysze w nocy . Piotrek daje jej mleko 2-3 i picie . Bo malo je w dzien obiadku tez nke zawiele wiec w nocy sie budzi . A ja spie jak zabita . W niedziele ja zabral to wstalam o 11 .
Jutro ide do pracy do 14 pozniej ten scan w szpitalu . Sroda tez praca do 14 i wizyta u poloznej na 15:30 . Wiec zalatana jak narazie . Moze schudne co hehe
Bylam w h&m dzis byly takie baleriny fajne ale najmniejsza 20 i duze . Wiec jak baleriny to jej narazie nie bralam . Musze do Nexta zajechac albo Debekhamsa zobaczyc jeszcze .
Nivola nie chciala jesc mojej zupki dzis brokulowej to zrobilam pulpety z ziemiakami kalafior nie bledowalam tylko widelcem rozgniotlam . Ale tez za wiele nie zjadla . Chyba dokuczaja jej te zeby .
Uspiona corka to ja leze na kanapie i zajadam lody .
Milego wieczorku
-
Hej .
A wiec w pracy bardzo duzo do robienia .
Po 30 minutach spocona jak kot . Ciezko po takiej przerwie . Jutro tez do 14
Nicola z scanem wszystko dobrze . Pytalismy czemu tqkie robia odpowiedz dla kontroli czy wszystko ok . Ale jest dobrze wiec spokojnaJoaśka, mungo lubią tę wiadomość
-
Nicola ma 72 cm wazy 8,520 schudla bo jak bylismy na 4 msc wazyla 8,940 czy jakos tak . Ale mowi ze ona zaczyna wszystko szybko i juz raczkuje staje to tez moze tak byc ze schudla . Wezwie nas za pare miesiecy zeby sprawdzic wage . Mowi ze szczupla a wysoka . Tak to wszystko dobrze
Nicola placz uzadzila jak pani do niej podeszla . Zaczela przy nirj raczkowac . A ona ze slilna dziewczynka i ze szybko . Pokazywala nam rozne ulotki mowiac co mozna a na co uwazac .Joaśka, mungo lubią tę wiadomość
-
A no i mowila zeby dawac jej taki kubek z uszami narazie niekapek aby nauczyla sie trzymac i pic . A pozniej probowac juz taki tylko z uszami . Bo ona nawet nie trxyma butelki a dzieci juz powinny z tego co powiedziala .
Mojrj znajomej corka trzyma od 5 msc
-
Hej
My kubek niekapek już w5 miesiącu próbowaliśmy no mala moja ładnie trzyma buteleczki. Umie z niego pic ale woli buteleczke. Dobrze ze wszystko ok z Nicolkaa jak Ty w pracy? , mala grzeczna była bez Ciebie? Ja ostatnio mierzylam swoje dziecko to ma juz 76cm a zwazwe ja jutro ale ostatnio ważyła 8.700kg
Mungoa Małgosia twoja ile mierzy i wazy,?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
W pracy nie ma czasu na nic. Nivola ok jak mnie nie widzi bo jak wejde i chce przejsc szybko do lazienki i mnie zobaczy to koniec . Niekapka mamy od jakiegos czasu ale ona nie umie pic z niego bo gryzie to a nie ssa
Kupilam Nicoli dzis buciki w next .
-
nick nieaktualny
-
Wasze tez nosza jeszcze wiekszosc 3-6 ?
Super myszko . Powiem wam ze w pracy odpoczywam od nicoli ale jak wracam jestem steskniona jak bym jej pare dni nie widziala . Mam chciala ja zabrac do siebie wiem ze by jej sir tam nic nie stalo ale chyba bym wisiala na tel i spac bym nie mogla . Jutro off i bede wiedziala jakie dni kolejne .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:56
-
Mungo co u was ?
Jak spedzilyscie pierwszy dzien mamy ?
Ja po pracy pojechalismy fo szpitala , zjadlam obiad poszlismy na spacer na lody , i do sklepu kupilismy bramke na schody . Polozylam nicole a Piotrek pojechal do sklepu . Kupil czekoladki , wino , i krewetki . Zrobil kolacjie .Pytam z jakiej okazji a on no imieniny masz dzis . A ja z tego wszystkiego zapomialam . No i dal Nicoli zeby mamie dala 20 euro i poszla sobie cos kupila .
A mama dzis pojechala zamiast kupic cos sobie kupila dziecku buty
A dwie pary jada kurierem z pl ooo .Joaśka, mungo lubią tę wiadomość
-
O a Nicola wola dada nie raz tatatata .
W nocy byla cos nie spokojna . Budzila sie z wielkim placzem i patrzyla w sufit nie chciala wogole do lozecxka . Wzielam ja do siebie zasnela to spowrotem do lozeczka ale znow placz i rozgladanie sie . Mleka nie chciala tylko picie . Wiec zostala z nami i wstala poki ja nie wstawalam czyli 7:30 . Dzis pozno zasnela bo dopiero po 21 bo mam nadzieje ze pospi rano .
-
jak Nicol po nocy? wiesz moja tez wczoraj obudzila sie nagle z placzem wielkim, niewiem o co chodzilo, chwile mi zajelo ululanie znowu jej.
Ja Ewelciu kupje malej ubranka 80cm spodnie a 86 cm gory. wole nawet luzniejsze bo ona nie lubi ciasnych ubran, wogole to nie lubi sie ubierac
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75046b9219d6.jpg
przespala cala noc wstala o 8:20 .
Nicola tez nie lubi ciasnych ubranek . W tych na 3-6 ma jescze luz i z 2 pary bodow sa za duze .
Ale to wlasnie duzo zalezy od firmy . Teraz wiekszosc kupowalam w next na 6-9 i mama and papas no ale za duze jeszcze .
Takie buciki wczoraj kupilam
Joaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasza niunia po kąpieli zasnęła koło 18:30 i wstała bez pobudki po 6
rano pobawiła się trochę i po 9 poszła na godzinną drzemkę, teraz się bawi, koło 12 zje obiadek, pojedziemy na zakupy i koło 14-15 mamy kolejną drzemkę a potem koło 17 kaszkę, zabawa, o 19 kąpiel, piciu i spać no i koło 21 mleczko przez sen 150 ml
Oj ile bym dała by ten czas mógł stać w miejscy.... ten czas leci nam niesamowicie szybkow sobotę mama idzie na wesele, ja niestety zostaję z dwoma maluszkami
a co mi szkodzi, przynajmniej troszkę nabiorę wprawy co do dwójki dzieci ;p
Aaaaa no i jak dobrze pójdzie to za tydzień mąż pójdzie zapytać się o pracę dla mnie, oby się udałotak to na grudzień czy luty mogłabym spokojnie przejść na L4
PS. Za 2 tygodnie Majcia skończy 9 miesięcyIle bym dała za ten czas kiedy była taka malutka ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:18
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość