X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina śliczne buciki ;) takie typowo wiosenne ;p

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis znow dzien zalatany . Oplaty , musze siostrze odebrac pare rzeczy jechac po prezent bo w sobote idziemy do Olivki na roczek . Na kulki choc moim zdaniem nicola za mala jeszcze na kulki ale podobno jest dla malych dzieci .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy piłki chyba ponad 100 i siedzi w pontonie z kaczki i jest mega zabawa, polecam Ewelka :-)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myslalam nad pilkami . Bo ala basen mam taki do zabawek . Ale jak bylam u znajomej i ona ma wlasnie taki basen z pilkami to nie interesowaly ja wogole . Ale w domu tez inaczej . Mozr jej kupie tylko niedlugo to bede spala na tych zabawkach

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakich butelek uzywacie do mm??
    My uzywalismy aventa ale one szybko zachodza mlekiem i biale sie robia a szukalam szklanych bo moja znajoma gdzies znalazla ale juz ich nie ma . Dzis kupilam jej z timme tipeer tam sa inne smoczki ale u nas problemu ze smoczkami nir ma jaki by nie byl wypije .
    Ciekawe czy te tak szybko zajda .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używaliśmy tommee tippee, teraz używamy Avent ;) no i mamy też niekapek z lovi typowy retro :P wszystkie są jak najbardziej na "tak" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko mała nie je ci mleka? mam ten sam problem, dopiero jak zmieniłam smoczek na 6m+ to jest ok:) rano po przebudzeniu zje 180 ml a o 21:00 150 ml:) teraz wprowdziłam małej dodatkowy posiłek koło 15:00 - jakiś banan, jogolino nestle, biszkopcik, ciasteczko, codziennie coś innego aby jej się nie znudziło:) dziś nawet koło 9 zjadła sobie samą marcheweczkę z rosołku który ugotowałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunie jak tam zaplanowaliście Dzień Dziecka? Kupiliście jakiś prezent? My chyba podjedziemy do Smyka, podobno jest pełno fajnych promocji na zabawki z Fisher Price:P przydałoby się, bo to co teraz ma się znudziło... Jeszcze na weekend mają zjechać się goście, dziadkowie, chrzestni itp:) a w środę z okazji że mąż ma 3 dni urlopu to się pojedzie do ZOO i Wesołego Miasteczka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:05

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczki mamy zmieniane co 3 msc . Teraz je mleko normalnie (gdzie ona to miesci i chudnie )
    Nie chciala mi jesc mleka jak zaczely jej wychodzic te pierwsze zeby . Ale jak juz wyszly to normalnie zaczela jesc . Matko co ja cudowalam biszkopty fo mleka bledowalam aby zjadla .
    Ona ma butle 7-8 po 10 ma sniadanko jajeczniczke na maselku z grzankami z chleba , kaszke ,kanapeczke z szynka , tub platki na jrj mleko sa w sklepach od 7msc . Kolo 2 dostaje owoce to co jej przyszykuje . Ostatnio miala jabulko ,gruszka banan . Dzis jej zrobilam truskawki , brzoskwinia, arbuz . o 14-15 obiadek okolo 18 kaszka po 20 mleko . No i w nocy o 3 sie budzi niekiedy . Plus miedzy czasie serek dostanie , cxy biszkopta , chrupka .
    Wczoraj dalaam jej arbuza w reke ale nie chciala nawet go wziasc do us a do reki to juz wogole . Z truskawka bylo dzis ze do reki wziela a do ust zapomniej . Zbledowane je .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zmienia sie co jakis czas przyuwazylam pory jedziemia

Bo w zaleznosci czy ona wstanoe na te mleko w nocy czy nie .
    Ostatnoo nie chciala mi jesc obiadkow bo nie daje jej juz zbledowanych . Miala ziemiaczki pulpety , kalafior , marcheweczke . I biore widelcem zeby nie miala packi .
    To nie chciala jesc dokuczaja jej te zeby . Narazie jej bleduje . poki nie wyjda . Bo juz coraz bardziej je widac na dniach powinny sie przebic . A pozniej tak jak mowilam eidelcem rozdrobnic i mniam . Poki te zeby nie szly jadla ladnie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    my juz chyba trzeci raz zrobilismy prezenety na dzien dziecka, obkupilismy mala w zarze , jak zwykle nie moglismy sie powstrzymac.
    ja uzywam lovi- jest dla nas najepszy w sumie od samego poczatku, troche aventa uzywalam jak sciagalam pokarm bo laktator mialam z tej firmy ale nie lubilam tych butelek. mamy jedna z tommego i jest nawet ok. my smoczkow +6 uzywamy juz od samego poczatku 6 miesiaca.
    Sliczne te buciki Ewelka, moja dzis zgubila jednego bucika i szukalam po sklepach ale znalazlam :)
    Sciskam :)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myslalam nad zoo na dzien dziecka ale w sumie ona mala jest i pamietac nie bedzie .
    Nieszcze niewiem co do konca bedziemy robic . I zastanawiam sie nad prezetem . Ale nie mam pomyslu . A wy moze macie jakis pomysl ?
    Ja dzis pojechalam na zakupy , kupilam prezent na jutro bo idziemy na roczek . Zrobilam sernik ugotowalam obiad , wykapalam nicole uspilam i gotuje jaja bo mam ochote na paste jajeczna :)
    Milego wieczorku :*

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry
    juz niewiadomo co kupowac , zabawek juz ma tyle , ze nie mieszcza sie :) a ostatnio bardziej kubeczki plastikowe , jakies slomki ja interesuja niz zabawki. zastanawiam sie czy klockow jakis na poczatka nie kupic :)
    Milego dnia :)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski ! Z gory Was przepraszam za taka dluga nieobecnosc ale mielismy troche zamieszania, ale juz wszystko ogarniete. W miedzy czasie mala nam troche chorowala, teraz znowu ma lekko czerwone gardziolko ale poza tym wszystko ok, mielismy chrzciny tez :)
    Jutro Nela ma sesje takze trzymajcie kciuki zeby byla grzeczna i ladnie pozowala :)

Przepraszam ale nie dam rady Was nadrobic, wiec postaram sie juz na biezaco byc z Wami.
    Joasiu. Ewela dziekuje za pamiec :)
    Z nowinek to u nas Nela sama siada i siedzi, wspina sie i juz chce chodzic, ma 8 zebow. Poki co 4 nie ida :)

Co do prezentow na dzien dziecka to ode mnie mala dostala 3 od chrzestnej i moich rodzicow tez :) ale ha jej non stop kupuje zabawki :) jakos nie moge sie opanowac :-D

My dzis mala zostawiamy na caly dzien u moich rodzicow i mamy dzien dla siebie, gril i odpoczynek :)
    Macie jakies plany na dlugi weekend?
    Buziaki i milego dnia ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:07

Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego weekendu kochane :)

da09eec49108c51cmed.jpg
    ba909d6b92d3bc58med.jpg
    ba68715944a6081dmed.jpg

W tą niedziele jak pogoda dopiszę to zabieram swój sprzęcik i swoją młodszą 5 letnią siostrę na plenerową sesje dziecięcą :) Na pewno po obróbce pochwalę się zdjęciami

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Fajnie Amelko ze sie odezwalas .
    My mamy 3 zeba wyszla 2 dolna . I gorne ida nadal . A nawet niewiedzialam o dolnej :)
    Wychodza jej wszystkie chba naraz . I moze taka marudna.
    Dzis juz 8 msc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:55

Joaśka, amela, mungo lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko nareszcie sie odezwalas , my tu z Ewela czekalysmy na Ciebie!
    Gratuluję zabkow, siedzenia i wogole :) tylko znowu nie znikaj nam!!

Mungo teraz Ty nie znikaj :)

amela, mungo lubią tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela super !! kolejny zabek i 8 miesiecy:)
    my dzis znajomych mamy na grillu a jutro pewnie dziadkowie przyjadą

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie szykujemy na urodziny . Pozniej moze wstawie jakies fotki :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie dziewczyny Nicoli nie ma siedzi w kulkach . Wspina sie i zjezdzamy . :) . Myslalam ze nie bedzie zadowolona ale ona sie tak smieje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:50

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ