Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakich butelek uzywacie do mm??
My uzywalismy aventa ale one szybko zachodza mlekiem i biale sie robia a szukalam szklanych bo moja znajoma gdzies znalazla ale juz ich nie ma . Dzis kupilam jej z timme tipeer tam sa inne smoczki ale u nas problemu ze smoczkami nir ma jaki by nie byl wypije .
Ciekawe czy te tak szybko zajda .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinko mała nie je ci mleka? mam ten sam problem, dopiero jak zmieniłam smoczek na 6m+ to jest ok:) rano po przebudzeniu zje 180 ml a o 21:00 150 ml:) teraz wprowdziłam małej dodatkowy posiłek koło 15:00 - jakiś banan, jogolino nestle, biszkopcik, ciasteczko, codziennie coś innego aby jej się nie znudziło:) dziś nawet koło 9 zjadła sobie samą marcheweczkę z rosołku który ugotowałam:)
-
nick nieaktualnyMamunie jak tam zaplanowaliście Dzień Dziecka? Kupiliście jakiś prezent? My chyba podjedziemy do Smyka, podobno jest pełno fajnych promocji na zabawki z Fisher Price:P przydałoby się, bo to co teraz ma się znudziło... Jeszcze na weekend mają zjechać się goście, dziadkowie, chrzestni itp:) a w środę z okazji że mąż ma 3 dni urlopu to się pojedzie do ZOO i Wesołego Miasteczka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:05
-
Smoczki mamy zmieniane co 3 msc . Teraz je mleko normalnie (gdzie ona to miesci i chudnie )
Nie chciala mi jesc mleka jak zaczely jej wychodzic te pierwsze zeby . Ale jak juz wyszly to normalnie zaczela jesc . Matko co ja cudowalam biszkopty fo mleka bledowalam aby zjadla .
Ona ma butle 7-8 po 10 ma sniadanko jajeczniczke na maselku z grzankami z chleba , kaszke ,kanapeczke z szynka , tub platki na jrj mleko sa w sklepach od 7msc . Kolo 2 dostaje owoce to co jej przyszykuje . Ostatnio miala jabulko ,gruszka banan . Dzis jej zrobilam truskawki , brzoskwinia, arbuz . o 14-15 obiadek okolo 18 kaszka po 20 mleko . No i w nocy o 3 sie budzi niekiedy . Plus miedzy czasie serek dostanie , cxy biszkopta , chrupka .
Wczoraj dalaam jej arbuza w reke ale nie chciala nawet go wziasc do us a do reki to juz wogole . Z truskawka bylo dzis ze do reki wziela a do ust zapomniej . Zbledowane je .
-
U nas zmienia sie co jakis czas przyuwazylam pory jedziemia
Bo w zaleznosci czy ona wstanoe na te mleko w nocy czy nie .
Ostatnoo nie chciala mi jesc obiadkow bo nie daje jej juz zbledowanych . Miala ziemiaczki pulpety , kalafior , marcheweczke . I biore widelcem zeby nie miala packi .
To nie chciala jesc dokuczaja jej te zeby . Narazie jej bleduje . poki nie wyjda . Bo juz coraz bardziej je widac na dniach powinny sie przebic . A pozniej tak jak mowilam eidelcem rozdrobnic i mniam . Poki te zeby nie szly jadla ladnie .
-
my juz chyba trzeci raz zrobilismy prezenety na dzien dziecka, obkupilismy mala w zarze , jak zwykle nie moglismy sie powstrzymac.
ja uzywam lovi- jest dla nas najepszy w sumie od samego poczatku, troche aventa uzywalam jak sciagalam pokarm bo laktator mialam z tej firmy ale nie lubilam tych butelek. mamy jedna z tommego i jest nawet ok. my smoczkow +6 uzywamy juz od samego poczatku 6 miesiaca.
Sliczne te buciki Ewelka, moja dzis zgubila jednego bucika i szukalam po sklepach ale znalazlam
SciskamEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Tez myslalam nad zoo na dzien dziecka ale w sumie ona mala jest i pamietac nie bedzie .
Nieszcze niewiem co do konca bedziemy robic . I zastanawiam sie nad prezetem . Ale nie mam pomyslu . A wy moze macie jakis pomysl ?
Ja dzis pojechalam na zakupy , kupilam prezent na jutro bo idziemy na roczek . Zrobilam sernik ugotowalam obiad , wykapalam nicole uspilam i gotuje jaja bo mam ochote na paste jajeczna
Milego wieczorku :*Joaśka lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
juz niewiadomo co kupowac , zabawek juz ma tyle , ze nie mieszcza siea ostatnio bardziej kubeczki plastikowe , jakies slomki ja interesuja niz zabawki. zastanawiam sie czy klockow jakis na poczatka nie kupic
Milego dniaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Czesc laski ! Z gory Was przepraszam za taka dluga nieobecnosc ale mielismy troche zamieszania, ale juz wszystko ogarniete. W miedzy czasie mala nam troche chorowala, teraz znowu ma lekko czerwone gardziolko ale poza tym wszystko ok, mielismy chrzciny tez
Jutro Nela ma sesje takze trzymajcie kciuki zeby byla grzeczna i ladnie pozowala
Przepraszam ale nie dam rady Was nadrobic, wiec postaram sie juz na biezaco byc z Wami.
Joasiu. Ewela dziekuje za pamiec
Z nowinek to u nas Nela sama siada i siedzi, wspina sie i juz chce chodzic, ma 8 zebow. Poki co 4 nie ida
Co do prezentow na dzien dziecka to ode mnie mala dostala 3 od chrzestnej i moich rodzicow tezale ha jej non stop kupuje zabawki
jakos nie moge sie opanowac
My dzis mala zostawiamy na caly dzien u moich rodzicow i mamy dzien dla siebie, gril i odpoczynek
Macie jakies plany na dlugi weekend?
Buziaki i milego dnia ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:07
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Hej .
Fajnie Amelko ze sie odezwalas .
My mamy 3 zeba wyszla 2 dolna . I gorne ida nadal . A nawet niewiedzialam o dolnej
Wychodza jej wszystkie chba naraz . I moze taka marudna.
Dzis juz 8 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:55
Joaśka, amela, mungo lubią tę wiadomość