Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż musiałam też zajrzeć na sierpniowki
Aniu gratulacje !!!
Jaka szybka akcja u Ciebie z porodem, aż miło się czyta takie posty i duży chłopak ja też miałam równe 4kg jak się urodziłamAnia95 lubi tę wiadomość
-
Jejku piekny porodu pod względem czasu.. Ania napisala ze kolo 7 czula pierwsze bolr w szpitalu o 9.30 a 11.18 synus byl juz na swiecie. Popekala biedula mocno ale mam nadzieje ze szybko sie zagoi i zapomni o tym.
To teraz kolej na applejoy?? -
Dziękuję Wam dziewczyny! 😘
Dopiero teraz dochodzę do siebie pierwsze dni są straszne przez ten ból krocza 😛 ale jest coraz lepiej, a w środę będę miała zdejmowane szwy
Mikołaj jest cudowny ❤ mogłabym patrzeć na niego godzinami 😍 bycie matką to najpiękniejsza rzecz na świecie ❤MissKathy92, Kaga, Malwa1333, Konieczynka, Daffi lubią tę wiadomość
-
Malwa, to zazdroszczę, bo strasznie się boję ściągania ich
Teraz już jest znacznie lepiej ale hormony szaleją. Potrafię się rozpłakać po czkawce Mikusia, bo przypominam sobie, że jeszcze tak niedawno czułam ją w brzuszku 🙂 tak się cieszę, że go mam, to jest niesamowite ❤ -
Ania szybko zapomnisz o porodzie, krocze zazwyczaj dobrze się goi. Możesz przemywac tantum Rosa.
Ja miałam dziś USG trzeciego trymestru. I Lili waży 2180g. Do tego główka nie mieści się w siatkach centylowych, już ma 9cm średnicy tyle co powinna mieć za 3 tygodnie. Jak tak dalej pójdzie to przy porodzie będzie ważyć koło 4kg i nie wiem jak ja wypchne taka kluseczke. Przerażona jestem tą waga i wymiarami główki.Daffi, Ania95, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Ania szybko zapomnisz o porodzie, krocze zazwyczaj dobrze się goi. Możesz przemywac tantum Rosa.
Ja miałam dziś USG trzeciego trymestru. I Lili waży 2180g. Do tego główka nie mieści się w siatkach centylowych, już ma 9cm średnicy tyle co powinna mieć za 3 tygodnie. Jak tak dalej pójdzie to przy porodzie będzie ważyć koło 4kg i nie wiem jak ja wypchne taka kluseczke. Przerażona jestem tą waga i wymiarami główki.
Pieknie mala wazy:)
Wiem co czujesz bo ja na kazdej wizycie mialam stres jak lekarz ocenial wage brzuszek i glowke zawsze filip 3 tyg różnicy mial w przód.. No i wazyl 4500 ale pociesze Cie ze corke mialam 4150g i porod nie byl dla mnie ciężki. Bolesny ale szybko poszlo. -
Dziewczyny macie jakąś radę, od wczoraj mam temperaturę 38 I bóle mięśniowe. Byłam wczoraj w szpitalu to mi tylko powiedzieli, że to na pewno od piersi i żeby często mała przystawiac. Ale piersi są miękkie, mała je często i tylko mam brac paracetamol.
-
Malwa1333 wrote:Dziewczyny macie jakąś radę, od wczoraj mam temperaturę 38 I bóle mięśniowe. Byłam wczoraj w szpitalu to mi tylko powiedzieli, że to na pewno od piersi i żeby często mała przystawiac. Ale piersi są miękkie, mała je często i tylko mam brac paracetamol.
Najlepiej skontaktować się że swoim lekarzem prowadzącym. Ja tak miałam 3 tygodnie po porodzie gorączka bóle mięśniowe osłabienie poszłam do lek prowadzącego zrobił usg wyszło że miałam skrzepy w macicy poszłam do szpitala na łyzeczkowanie macicy.
Oczywiście nie jest powiedziane że u Ciebie jest coś nie tak ale powinien Cię dobrze zbadać gin bo jesteś chyba jeszcze w połogu? Więc to nigdy nie wiadomo poza tym badanie moczu krwi i crp warto zrobic
Tylko tyle Ci mogę poradzić A w szpitalu to nie powinni Cię tak z niczym odesłać bo to nigdy nie wiadomo co jest tym bardziej że jesteś nie dawno po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 19:44
Pcos
-
Tak mam, badała mi brzuch jakis czas temu i sprawdzała jak wygląda wkładka i było wszystko w porządku i macica już była obkurczona. Połóg wygląda dobrze, teraz zanikają mi odchody poporodowe. Nie byłam właśnie jeszcze, bo przy wypisie po porodzie mi kazali iść po 6 tygodniach i wczoraj też mi powiedzieli zebym poszła jak minie te 6 tygodni
-
To może jest wszystko w porządku chociaż mi przez usg brzucha też za wiele nic nie wyszło dopiero po usg wew wykazało. Ale jeśli masz możliwość sprawdzić to może lepiej. Albo po prostu skonsultuj jeszcze z położna bo chyba przychodzi do CiebiePcos