Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też dobrze mały zaczyna chodzić przy meblach teraz mu wychodzą górne jedynki. Cały dzień by raczkowala coś tam po swojemu gada A jak jest zły to wolą mama. Od jakiś 3 miesięcy nie budzi się już na mleko w nocy i pomału sobie rośnie.
Daffi, Lajni85, Kaga lubią tę wiadomość
Pcos
-
Biedna Malwa niestety jak ja trafilam po urodzeniu corki do szpitalq z 40 stopniowa goraczka tez pierwsze co ze zapalenie.. Po porodzie mnie lyzeczkowali bo łożysko było watpliwe a znow piersi byly miekkie i nie bolaly. Po kilku dniach jednak zrobily sie skały i nie szlo sie dotknąć taki ból. Zreszta z mlodym teraz tez zaliczylam 2 dni 40 stopni i ból ale pierś tylko z boku byla twarda i rozmasowalam to.. Naprzemiennie jadlam apap i nurofen i przeszło. Ale konsultacja z ginekologiem jak nie widzisz zadnych wyraźnych powodów do gorączki jest bardzo słuszna.
Daj znać co Ci powiedzą.
My się zbieramy i ruszamy w drogę nad morze. Zalezy mi jedynie na bezpiecznej podróży. -
Ja też dziś miałam w końcu wizytę po czterech tygodniach. Mała ułożona główka w dół, ma wagę ponad 2100, wszytkie parametry w normie. Moja szyjka tez na razie dobrze trzyma. Odliczam już dni do naszego spotkania. 💞
Lajni trzymam kciuki za badania 😊 przykro mi że masz tak pod górkę, ale wszytko na pewno dobrze się skonczy. 😘Lajni85, Applejoy, Malwa1333, Ania95, Lola_M lubią tę wiadomość
-
U mnie dziewczyny zapalenie piersi wczoraj było już wszystko ok A dzisiaj gorączka powyżej 39, ból piersi, zaczerwienienie i tak mnie rozłożyło, że dziecka nie dałam rady przebrać. Ale nie ma zgrubien i położna mówi, że minie Daffi udanego wyjazdu
Miss i jak tam?
Kaga super wieści:D
Lajni już niedługo się to skończy i wszystko będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 20:59
Kaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko ok maluśka ma już prawie 2280g i sobie bryka w brzuszku coraz częściej dostaje po zebrach ale jeszcze kilka tygodni i przytule moje maleństwo ❤ dziś dała sobie pierwszy raz zrobić zdjęcie w 3d- już włożyłam w ramkę i stoi przy jej łóżeczku 😊
Lajni u mnie też cyrki w moczu wyszło mi białko, leukocyty i coś tam jeszcze, dostałam antybiotyk na to... trzymam kciuki za wizyty
Malwa przykro mi że tak musisz cierpieć z powodu piersi ale wytrwasz na pewno i niebawem minieAnia95, Kaga, Lola_M, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Malwa jak masz zaczerwienienie nie rob cieplych okladow. Masuj delikatnie w str sutka, po karmieniu rob chlodny oklad zeby mleko tak szybko nie naplywalo i spokojnie mizezz ibuprofen na stan zapalny brac. Mnie to uratowalo. Przystawiaj czestom. Jak masz możliwość proś by ci dziecko do łóżka ktos przynosil bo wiem jak ciężko siedziec i karmic.. Mnie bolaly wszystkie kości jak przy grypie. Czas okropny.. Goraczka prawie 40.stopni..caly czas 39.6 przez 2 dni i odpuscilo.
Malwa1333 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super ze wizyty udane. Malenstwa bardzo ładnie ważą. Juz lada moment i sie spotkacie będziemy przezywac wasze porody.
My jutro na szczepienie. Maly 17 dni temu wazyl 7.5kg zobaczymy jak jutro przybral
Od 2 tyg przekreca sie na brzuch jak szalony. Dzis zaczal cmokac ustami jak mu robimy i powtarza
Lola_M, Kaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Malwa zapalenie piersi to koszmar miałam przy małym 4 razy i też właśnie robiłam sobie zimne okłady raz nawet przykladalam kapustę ale później mały nie chciał piersi i został tylko zimny okłady. Ale to i tak lepsze zło niż jakieś inne gorsze zapalenie albo coś. Niestety taki urok kp
Daffi ale ten twój chłopak rośnie jaki już duży i jaki zadowolonyDaffi lubi tę wiadomość
Pcos
-
Lola czas pędzi jak szalony. U was zaraz 10 miesiecy. Ja sie pytam kiedy to zlecialo? Pamietam jak wpadlas napisac ze juz urodzilas a tu zaraz roczek bedziecie świętować. Najbardziej boje sie ze ten czas przytulanek sie skonczy.
-
Dziękuje dziewczyny 🥰 mam nadzieję, że już do końca będzie w miare dobrze. 🙂
Mogę sobie tylko wyobrażać taki ból jak zapalenie piersi. ☹️ Nawet brzmi to strasznie, więc życzę Ci Malwa szybkiego pozbycia się tego dziadostwa.
Heh a z dzieciaczkamj to prawda, rosną Wam jak na drożdżach. Daffi Ty też dopiero co rodzilaś a tu już taki kawaler. 😊 -
Lajni już tyle przetrwalaś w walce o maleństwo, że i z tym sobie poradzisz. Nie stresuj się, bo to wcale nie pomaga a z cukrzyca ciążowa można sobie radzić. Wiadomo że to nie jest przyjemna wiadomość, ale głowa do góry. Tutaj dziewczyny też miały takie problemy i mają zdrowe dzieciaczki. 😘
Lajni85, Applejoy lubią tę wiadomość