Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Tydzień się nie odzywałam ale nawał pracy...
Byłam wczoraj na wizycie, dzidzio ma 2 cm. Będę umawiać się na badania prenatalne końcem czerwca
Ja też mam prenatalne na końcu czerwca,ale my na podobnym etapie ciąży jesteśmyCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:dobrze,że z dzieciątkiem wszystko ok
Ja też mam prenatalne na końcu czerwca,ale my na podobnym etapie ciąży jesteśmy
U mnie z rozmiarów ciąża nieco młodsza, wiec może się okazać, ze pod koniec czerwca według terminu będzie ok ale dzidziuś jeszcze będzie malutki i będę musiała przyjść np tydzień później. Zobaczymy
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:U mnie z rozmiarów ciąża nieco młodsza, wiec może się okazać, ze pod koniec czerwca według terminu będzie ok ale dzidziuś jeszcze będzie malutki i będę musiała przyjść np tydzień później. Zobaczymy
Prenatalne na NFZ robisz? -
Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo byłam na USG serduszkowym tydzień temu i oprócz pęcherzyka nic nie było widać A to był 7+0. Dodatkowo lekarka twierdziła, że widzi pierwsze oznaki, że się organizm szykuje do poronienia. Także moja sytuacja była niepewna. W sumie dalej jest. Wczoraj na USG u innego lekarza z lepszym sprzętem było wszystko co trzeba (pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek z widocznym bijącym serduszkiem). Natomiast ciąża młodsza o dwa tygodnie! To jest wg mnie niemożliwe, żeby zapłodnienie było 2 tygodnie później no ale może natura jednak rządzi się swoimi tajemniczymi prawami. Za 10 dni mam kolejną wizytę i jak będzie ok, to wtedy mi założy kartę ciąży i wtedy już myślę, że będzie dobrze Pozdrawiam!
Klio86 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyAntonna nie wiem czy to Cię pocieszy, Ale ja w poprzedniej ciąży poszłam w 7 tc, a tam był tylko pęcherzyk i nic więcej (według usg 5 tc) później poszłam w 10 tc i już był mały człowiek, fakt faktem nadal do tyłu ale był i tak do połowy ciąży. A później młoda wystartowała i wyrównała te dwa tyg. Także moim zdaniem wszystko możliwe! Trzymam kciuki za Was! Musi być dobrze ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyokularnica91 wrote:O której trzymać kciuki? 😉 koniec pracy już nie długo 😊 w miarę zleciało?
O 11. Mam nadzieje ze dostanę skierowania na wszystkie badania bo po to w sumie idę do lekarza na NFZ.
Zaraz wychodzę ale tak mi się dzisiaj dłużyło okropnie i czułam się tez niezbyt dobrze 😢SusieOne lubi tę wiadomość
-
Aniawaw88 wrote:O 11. Mam nadzieje ze dostanę skierowania na wszystkie badania bo po to w sumie idę do lekarza na NFZ.
Zaraz wychodzę ale tak mi się dzisiaj dłużyło okropnie i czułam się tez niezbyt dobrze 😢
Kurde współczuję najgorzej upał źle samopoczucie a trzeba w pracy być. Kiedy chcesz powiedzieć?
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy cały czas macie tam uczucie mokrosci czy różnie?
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Aniawaw88 wrote:U mnie raczej takie uczucie ze mokro
Angelius Provita -
nick nieaktualny