Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:u nas to samo. Czasem już po prostu kładziemy się w trójkę do łózka, bo sami z mężem jesteśmy padnięci i walczymy, żeby nie zasnąć przed nią.
Też bym synka czasami wzięła do nas, ale on nie chce! I niestety zasypia tylko ze mną, już go powoli nastrajam, że będziemy musieli to zmienić, jak urodzi się rodzeństwo. Marzę o tym, żeby zasypiał chociaż o 20 - 20:30, ale to chyba niewykonalne, chyba ma za dużo energii. Wstaje około 8 (może zacznę budzić go o 7?), Nie ma żadnych drzemek w ciągu dnia... I jakbyśmy mu pozwolili, to by biegał do 24... -
Piszecie o bólach brzucha. Też miewam ale raczej przy wstawanie czy nagłym ruchu. Czasem jak już pęcherz mam pełny to czuję że brzuch mam stwardnialy i uczucie ie do końca przyjemne. Mogą to być już te skurcze przygotowujące macice do porodu, od 20 +- mogą zacząć się pojawiać. Ja z ginka widzę się a tydz w środę a za dwa tyg w pon mam polowkowe.
-
Aaa i jeszcze przyznam że byłam lepiej zorganizowana przy dwójce. Przyzwyczajona w sumie do biegu. Jak miałam pierwsze to był to szok ze:noce nieprzespane, że cykl dnia inny, że jestem niezadbana że z jedzeniem, obuadami nie wyrabiam itd itd. Przyzwyczajona do luksusu sam na sam z mężem nie umiałam ogarnąć nowej rzeczywistisci
lipa lubi tę wiadomość
-
Patentu żadnego nie mam
odkąd się mała urodziła była kladziona o 19 zawsze po kąpieli i tak jej zostało. Mały od urodzenia zasypial o 18 i ciągle tak jest. Wiadomo są dni że siedzi jedno albo drugie do 21 ale to są tak sporadyczne akcje że idzie przeżyć
wstają razem przed 7 bo juz małego dałam do siostry do pokoju i zdecydowanie lepiej śpi.
-
Mini89 wrote:Patentu żadnego nie mam
odkąd się mała urodziła była kladziona o 19 zawsze po kąpieli i tak jej zostało. Mały od urodzenia zasypial o 18 i ciągle tak jest. Wiadomo są dni że siedzi jedno albo drugie do 21 ale to są tak sporadyczne akcje że idzie przeżyć
wstają razem przed 7 bo juz małego dałam do siostry do pokoju i zdecydowanie lepiej śpi.
W takim razie ZAZDROSZCZE!!! 😍😊 -
Mini89 wrote:Patentu żadnego nie mam
-
Vella83 wrote:Aaa i jeszcze przyznam że byłam lepiej zorganizowana przy dwójce. Przyzwyczajona w sumie do biegu. Jak miałam pierwsze to był to szok ze:noce nieprzespane, że cykl dnia inny, że jestem niezadbana że z jedzeniem, obuadami nie wyrabiam itd itd. Przyzwyczajona do luksusu sam na sam z mężem nie umiałam ogarnąć nowej rzeczywistisci
-
nick nieaktualny
-
Miałam coś sprzed 2 tyg na tel. Teraz jest troszeczkę tylko większy 😉
https://zapodaj.net/1fab39ecfb0c2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 14:01
Celia89 lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:Miałam coś sprzed 2 tyg na tel. Teraz jest troszeczkę tylko większy 😉
https://zapodaj.net/1fab39ecfb0c2.jpg.html...