Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Emisia wrote:O Susie widzę wątek odnośnie Twojego leżenia. Ja mam tą szyjkę tak 2,60-2,90 i jeszcze jakiś miesiąc temu oddałabym wszystko za Twoja lekarkę, bo swojego lekarza nie mogłam przekonać chociaż do pesara. Nawet poszłam do innej lekarki na konsultacje i tez nie zaleciła. Teraz z perspektywy czasu jestem wdzięczna za takie zalecenia. Dużo poleguje i odpoczywam ale lubię gdzieś pojechać, coś załatwić i z kimś się spotkać.
Emisia lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:No właśnie widzę co dziewczyna to inny przypadek. Ale ja też miałam / mam osłabiona zabiegami, to. Na pewno też wpływa na decyzję lekarza odnośnie zastosowanego leczenia itd
Ja tez właśnie się o tę szyjkę bałam w kontekście zabiegów, bo niestety miałam 2 łyżeczkowania plus histeroskopia, wiec mój strach myślałam że jest uzasadniony - no ale lekarze uspokajają wiec nie pozostaje mi nic innego jak wiara że będzie dobrze💕SusieOne lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Mnie uspokajali ale szew założyli 🤔
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Hmmm nie wiem🤷🏼♀️Szew okej, ale tak jak pisałaś tej aktywności trochę brakuje. Trzymam kciuki żeby lekarka trochę Ci pofolgowała - oczywiście jeśli sytuacja na to pozwoli.
Ja korzystam póki nic nie mówią- nie przemeczam się, dużo odpoczywam, ale coś tam sobie zawsze porobię w pozycji stojącej czy siedzącej plus jeden spacerek dziennie.SusieOne lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
No naprawdę inaczej się żyje. Jak były te upały to leżałam rozeźlona na chacie. To na jednej kanapie to na drugiej. Nawet sprzątałam na raty bo bałam się, że zejdę na zawał. Teraz wychodzę na spacerek co wieczór taki pół godzinny na lepszy sen, a to znajomych spotkam
to oczywiście nieskromnie się przechwalam najwspanialszym niemezem i najpiękniejszym dzieckiem w brzuszku, a to jakieś sukieneczki oglądam. I tak nie mam czasu na rozmyślanie i wymyślanie sobie głupich powodów przez które od razu moje dziecko umrze. Juz przerobiłam dramat z luteina, upałem, obudzeniem się na plecach, airwickiem. Teraz wychodzę i zaczynam być normalna
Także mam wielką nadzieję, że Ci da trochę luzu. No kurde to powinien być piękny okres naszego życia.Emisia, SusieOne lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi w którym miejscu czujecie ruchy? Bo ja od dwóch dni czuje bardzo nisko aż mam czasem wrażenie ze synek mnie w szyjkę kopie... do tej pory były w okolicach pępka a teraz jakby sie obrócił i nie wiem czy tak może byc...
Celia89 lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi w którym miejscu czujecie ruchy? Bo ja od dwóch dni czuje bardzo nisko aż mam czasem wrażenie ze synek mnie w szyjkę kopie... do tej pory były w okolicach pępka a teraz jakby sie obrócił i nie wiem czy tak może byc...
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi w którym miejscu czujecie ruchy? Bo ja od dwóch dni czuje bardzo nisko aż mam czasem wrażenie ze synek mnie w szyjkę kopie... do tej pory były w okolicach pępka a teraz jakby sie obrócił i nie wiem czy tak może byc...
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Dziewczyny, czy robicie sobie drzemki? Ja od kilku dni od kiedy mam więcej odpoczywać ścina mnie w ciągu dnia i idę się zdrzemnąć. Zastanawia mnie czy to taki czas ciąży, bardziej męczący się zbliża i organizm się domaga zadania?? Nie opieram się temu oczywiście ale zauważyłam, różnice..
-
Vella83 wrote:Dziewczyny, czy robicie sobie drzemki? Ja od kilku dni od kiedy mam więcej odpoczywać ścina mnie w ciągu dnia i idę się zdrzemnąć. Zastanawia mnie czy to taki czas ciąży, bardziej męczący się zbliża i organizm się domaga zadania?? Nie opieram się temu oczywiście ale zauważyłam, różnice..
Vella83 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-