Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
ziolko wrote:Dziewczyny tak Was podczytuje, ale niewiele się odzywam... Chyba ze względu na te stresy związane z serduszkiem.
Idę w czwartek na echo, umówiłam się na troszkę wcześniejszą wizytę niż było w zaleceniach bo zwariuje. Obiecałam sobie że kupię coś dla dzidzi po połówkowych, jeśli wszystko będzie ok. Nie było ok więc nadal nie nie mam, prócz łóżeczka po synku i ubrankach które są neutralne 😕 teraz sobie obiecuję że jeśli w czwartek usłyszę że jest poprawa to już na pewno coś kupię. I mam nadzieje, że w końcu jakies pierwsze ubranko będzie dane mi zamówić 😉
Susie, też zerknelam na ten sklep wyprawkowo, fajne mają rzeczy w przystępnych cenach! Także na pewno coś od nich zamówię jak już się przełamię 😉
Pozdrawiam Was wszystkie!!
Trzymam kciuki!!!
Celia89, ziolko lubią tę wiadomość
-
Ehh Dziewczyny.. wczoraj przegięłam. Córka pojechała do dziadków to postanowiłam porządnie wysprzątać mieszkanie, potem zakupy, a jak mała wieczorem wróciła to ja ledwo żyłam. Dzisiaj mam zakwasy dosłownie wszędzie a czeka mnie pakowanie, bo jutro wyjeżdżamy.
Celia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ziolko na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki 💕💕💕
Celia89, ziolko lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Iga66 wrote:Dziewczyny dopadło mnie przeziębienie:(
Co naturalnego można stosować, a leki jakie
Na kaszel można domowy sok z cebulki. Do nosa sól morska. Dużo pić dużo spać
A z apteki to na pewno seria prenalen choć czy to pomaga to trudno powiedziec. Mi pozwalał też tantum verde do ssania choć tak jak mówię to już po zezwoleniu doktora.Celia89 lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Dziewczyny tak Was podczytuje, ale niewiele się odzywam... Chyba ze względu na te stresy związane z serduszkiem.
Idę w czwartek na echo, umówiłam się na troszkę wcześniejszą wizytę niż było w zaleceniach bo zwariuje. Obiecałam sobie że kupię coś dla dzidzi po połówkowych, jeśli wszystko będzie ok. Nie było ok więc nadal nie nie mam, prócz łóżeczka po synku i ubrankach które są neutralne 😕 teraz sobie obiecuję że jeśli w czwartek usłyszę że jest poprawa to już na pewno coś kupię. I mam nadzieje, że w końcu jakies pierwsze ubranko będzie dane mi zamówić 😉
Susie, też zerknelam na ten sklep wyprawkowo, fajne mają rzeczy w przystępnych cenach! Także na pewno coś od nich zamówię jak już się przełamię 😉
Pozdrawiam Was wszystkie!!Celia89, ziolko lubią tę wiadomość
-
U mnie na szczęście wczoraj mnie zlapalo a dziś puszcza, muszę oszczędnie spożywAć lecznicze mikstury bo jeszcze na złość ósemka sobie przypomniała że rośnie i reaguje na cukier. Wczoraj to apokalipsa katar z jednej dziurki a z drugiej po kichnieciu krew, biegunka.
-
A mnie coś boli jak się przekrecam po lewej więzadło chyba eh
Celia89 lubi tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Szalwi chyba nie, choć gdzieś czytałam że któraś z dziewczyn używała na dziąsła ale rumianek można. Staram się teraz często myć zęby i rzuć gumę. Jak mam neutralność w buzi to jest ok. Najgorzej na wieczór i zarAz po przebudzeniu. Jak by mi ktoś przywalil.
-
Sovi wrote:Rumianek na pewno on też jest taki łagodzący . Można też iść do dentysty na pewno coś doradzi
-
Sovi wrote:Mini a jak u Ciebie? Kiedy kolejna wizyta sprawdzająca podtuczenie maluszka?
Dopiero 2.10 bo lekarka na urlopie.
Wkraczamy w 6miesiac... My byliśmy w piątek na weselu i wywijalam we wszystkie strony mój nie nadazal haha. Ale wychodzenie na dwór w nocy też skończyło się, że od wczoraj mam katar i źle mi się dziś spało.
Na gardło można też hasco septem psikac i fajnie pomaga. Ewentualnie zrobić syrop z cebuli ale tego też max łyżka dziennie -
Mini89 wrote:Dopiero 2.10 bo lekarka na urlopie.
Wkraczamy w 6miesiac... My byliśmy w piątek na weselu i wywijalam we wszystkie strony mój nie nadazal haha. Ale wychodzenie na dwór w nocy też skończyło się, że od wczoraj mam katar i źle mi się dziś spało.
Na gardło można też hasco septem psikac i fajnie pomaga. Ewentualnie zrobić syrop z cebuli ale tego też max łyżka dziennie
Angelius Provita