Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak się chwalilam że na nic nie narzekam... Chyba mnie rwa dopadła. Od 3 dni mam taki ciągły ból w pośladku, co promieniuje po całej nodze aż do kostki. Muszę skonsultować lekarka i moim fizjo bo mam coraz większy problem z chodzeniem. Z jestem sama z dzieciakami bo mąż wyjechał...
-
Mini mnie też to dopada, szczególnie jak wstaje. Trwa chwilę i puszcza, ale nieprzyjemne. Ogólnie jestem też podziebiona, nos zapchany,szczesliwie tylko nos.reszta w normie.
Jutro wizytuje, całe szczęście z rana ufff..za każdym razem myśli o szyjce...i lekki stres co powie ginka. -
Kropeczka1986 wrote:Ja sie boje tych kokos gryka bo czytałam o robakach i Kurcze sama nie wiem...
Ja też czytałam ii gadałam z facetem ze sklepu dziecięcego.. Ii on mi wyjaśnił, że chodzi o te tanie z importu.. Aa po2 jakby nee było zmienia się prześcieradło więc się zauważy..
Ja mam robaków nee mamy :p
No Aa w sklepie wtedy facet mówił, że ii tak najczęściej jest ten kupowany 🤷Kropeczka1986, Klio86 lubią tę wiadomość
-
Tez mam kokos gryka, nawet chwilkę leżał zapakowany na poddaszu i nie zauważyłam żeby nam się coś lęgło. W użytku już ponad rok. Następny na pewno będzie lateksowy albo piankowy porządny już.
Mini współczuje 🌷 Sama miałam córeczkę przeziębiona półtora tygodnia w domu i już chciałam uciec. Nie wiem co bym poczęła bez tego żłobka teraz 😓
Ja z rozpędu zrobiłam ponad miesiąc temu dopplera bo nie wiedziałam czy to rwą czy Zatorowość czy jakiś inny diabeł.. ake po badaniu przeszło w ciągu dwóch dni.. oczywiście wyszło ze żylnych problemów nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 14:02
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 16:10
ppieguskaa, SusieOne, Ewi28, Mini89, abbigal, Celia89, lipa, Klio86, I_1985, Vella83, sasquacz lubią tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Jaki fajny :*
Kropeczka1986, Celia89 lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Susie Ty Katowice jesteś? W ndz są warsztaty fundacji Rack and roll i robią bezpłatne usg piersi u kobiet ciężarnych i karmiących. Na ich profilu na fb jest info:)
U mnie tylko młoda do przedszkola chodzi, bo syn dalej przeziębiony i taka ledwo sprawna muszę gonić za nim po domuSusieOne, sasquacz lubią tę wiadomość
-
Mini89 wrote:Susie Ty Katowice jesteś? W ndz są warsztaty fundacji Rack and roll i robią bezpłatne usg piersi u kobiet ciężarnych i karmiących. Na ich profilu na fb jest info:)
U mnie tylko młoda do przedszkola chodzi, bo syn dalej przeziębiony i taka ledwo sprawna muszę gonić za nim po domu
No ale ja się nie przemieszczam 😂😂😂 powinnam mieć w środę usg ale pzu coś mnie na razie nie umówilo
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Vella83 wrote:Na suwaczku też widać że coraz blizej:-)))
Celia89 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Ja wróciłam właśnie z krzywej cukrowej i powiem Wam ze mi to smakowała ta glukoza trochę sie udenerwowalam bo pojechałam przed otwarciem laboratorium co by byc pierwsza i sie okazało ze ta glukoza ktora mam jest zła bo ja miałam o smaku cytrynowym a to laboratorium nie uznaje smakowych tylko zwykła... wszystkie apteki od 8 ale całe szczęście w tym samym budynku co lab. wiec czekałam grzecznie... ludzi dzis wogole nie było wiec przynajmniej tyle dobrego ze sie nie musiałam prosić kogoś o wpuszczenie...
Karola zazdroszczę ale u mnie tez juz tuż tuż zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 11:23
Celia89 lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
U mnie bardzo chwaliły te glukotesty, że to najlepsza i bardzo dobrze, że mam taką. Dziś mam badanka na 15:40 więc postaram się wycyganić od lekarza takie dane jak masa dziecka Omówić co mam zrobić ze swoim torbielom w mózgu, czy konieczny jest neurolog, czy rodzimy cc czy sn i tp... I poznam wyniki morfologii, moczu i krzywej
Za 2 dni 10ty a piniędzy nie mam, ale ZUS się rządzi własnymi prawami. Jestem ciekawa, czy teraz na okres sprawdzania mnie czy faktycznie pracowałam wstrzymają mi kasę i potem wyrównają. Czy przeleją normalnie, a opóźnienia to wina jak zwykle zakładu pracy... Zadzwonię tam 11-stego. Bo już ostatnio przyłapałam zakład pracy na tym, że kasę dostali od zusu a mi nie wypłacili, a zusowi odhaczyli, że ja tą kase już mam i przecież wojna była... Co za debile. ...
-
Kropeczka1986 wrote:Celia Ty to masz nerwy ze stali powiem Ci bo jak czytam o tej Twojej pracy i przejściach z kasa to grrr