Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy zdarzają Wam się sytuację, skurczu podbrzusza w nocy? Podczas snu? Mnie 1-wszy raz dopadło tydzień temu, wylądowała u lek, ale ok wszystko.Dzis znowu...bardzo nisko skurcze podbrzusza, że ani wstać, ani rozprostowac się ani w klebek:/ rozrasta się coś??
Celia89 lubi tę wiadomość
-
Celia89 wrote:Dziewczyny korzystajcie dziś z pogody. Na balkonik czy na działkę
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
I_1985 wrote:A czy zdarzają Wam się sytuację, skurczu podbrzusza w nocy? Podczas snu? Mnie 1-wszy raz dopadło tydzień temu, wylądowała u lek, ale ok wszystko.Dzis znowu...bardzo nisko skurcze podbrzusza, że ani wstać, ani rozprostowac się ani w klebek:/ rozrasta się coś??
Ja w nocy nie miałam ale skurcze normalne macicy pojawiają się i ciągnięcia w pachwinach. Zapytałam się lekarki o to co powinno mnie zaniepoic. Głowie ciagniecie w dole, czyli szyjka. Jak ciągnie znaczy że trzeba się położyć.I_1985 lubi tę wiadomość
-
I_1985 wrote:A czy zdarzają Wam się sytuację, skurczu podbrzusza w nocy? Podczas snu? Mnie 1-wszy raz dopadło tydzień temu, wylądowała u lek, ale ok wszystko.Dzis znowu...bardzo nisko skurcze podbrzusza, że ani wstać, ani rozprostowac się ani w klebek:/ rozrasta się coś??
Vella83 lubi tę wiadomość
-
Sovi wrote:Hm wiesz u jednej to nie bedzie nic znaczyło albo tylko rozrastanie, a u drugiej skracanie szyjki a u trzeciej jeszcze cos innego . Trudno powiedzieć i coś doradzić. Zawsze jak coś niepokoi mysle ze warto chociaż napisać/zadzwonić do lekarza.
ale jeśli są niepokojące bóle warto się skonsultować. Może się źle przekrecilas stąd ból, ja mam jak się obróce niefortunnie ale to po jednej stronie mam takie
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Skracanie szyjki nie daje objawów w 99 procentach przypadków
ale jeśli są niepokojące bóle warto się skonsultować. Może się źle przekrecilas stąd ból, ja mam jak się obróce niefortunnie ale to po jednej stronie mam takie
-
Sovi wrote:A tu się nie zgodzę. Często twardnienie brzucha i związany z tym ból czy napięcie prowadzi do skracania / otwarcia szyjki dlatego to zawsze sprawdzają np w szpitalu jak się ktoś zgłosi z takim problemem.
bardziej o to mi chodziło
Angelius Provita -
SusieOne wrote:No zgodzę się ale mi mówiono że niewydolność nie daje, a nie każde skracanie to niewydolność
bardziej o to mi chodziło
dlatego ból taki może coś znaczyć u jednej a u innej jak u mnie nie znaczyć nic. Dlatego uważam że zawsze lepiej sprawdzić w jakiej jest się grupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 18:57
SusieOne lubi tę wiadomość
-
Cellia piękny strój
My mamy wesele w Świeta nie wiem jak to będzie bo napewno pójdziemy ale siedzenie za stołem tyle godzin mi się nie uśmiecha
Vella jaką mi narobiłaś ochotę na szarlotkę , jeśli jutro lekarz nie stwierdzi u mnie cukrzycy to chyba sobie zrobię
My też byliśmy na wyborach , taki piękny był dziś dzień i do czwartku ma tak być oby się sprawdziłoMiłej nocki dziewczyny
-
No u mnie tez bol i twardnienie nie ma nic wspólnego ze skracaniem... każda z nas ma inaczej ale jak wiecie ja 14 dni spędziłam
w szpitalu na obserwacji właśnie przez takie dolegliwości żeby wykluczyć skracanie szyjki właśnie...Nasz mały cudzie trwaj...
-
Justi2019 wrote:Cellia piękny strój
My mamy wesele w Świeta nie wiem jak to będzie bo napewno pójdziemy ale siedzenie za stołem tyle godzin mi się nie uśmiecha
Vella jaką mi narobiłaś ochotę na szarlotkę , jeśli jutro lekarz nie stwierdzi u mnie cukrzycy to chyba sobie zrobię
My też byliśmy na wyborach , taki piękny był dziś dzień i do czwartku ma tak być oby się sprawdziłoMiłej nocki dziewczyny
Angelius Provita -
Kombinezon mi kiedyś mama skombinowała, nie mam pojęcia, czy jakiś Outlet, czy winted, czy inne aliexpres. Firma angielska Signature/ sienature dowalili ozdobną czcionkę i nie wiem dokładnie. Bolerko kupiłam w lumpeksie za grosze.
trampki z haftem marki auchan...
Ja odmówiłam zlotów w święta. Ja tam nie wiem kiedy będę rodzić, albo kiedy mi każą w razie cesarki. Zobaczę jak z tymi chrzcinami...