Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Synus kopie mocno, ja się czuję świetnie.. A tu 7 miesiac:-)
Dziewczyny macie zylaki na nogach? Mi w tej ciąży pojawiły się i qrcze niefajnie.. Lykam Cyclo3fort z zalecenia ginki ale chyba niewiele to daje:(
W ogóle zaczynam czuć ekscytacje że to już niedługo. Oswajam myśli w głowie związane z bólem, party i, skupieniem. Przypomniałam już sobie jak się oddycha w trakcie porodu i czasami sobie ćwiczę dla treningu. Pamiętam że to dużo mi pomogło gdy bolało. A wy jak? Myslicie już o rozpakowaniu? -
ja mysle codziennie nie boje sie bolu tylko stresu z tym zwiazanym. Wyrwe jakis stan katatoniczny i bedzie slabo. Mam nadzieje, ze personel bedzie mily bo jak beda sie drzec i wywierac presje to moj mozg zadziala odwrotnie. No i czeka mnie ten neurolog zeby orzekl czy moge SN rodzic.Wszyscy mi gadaja ze lepuej nie ryzykowac a po za tym cesarka taka fajna. No nie wiem.
-
Hmmm na plener bardzo chciałam wykorzystać mój prześlicny peniuarek morelowy, ale jadę do studia. Mam wykupione 7 kadrów. Napewno bardzo będę chciała z przyszłym tatą z jedno. Też myślę nad nagością zakrytą. hmmm hmmm uwielbiam tiule i szyfony oraz lejące się materiały. Akurat tam gdzie jadę to ona styluzuje, czesze i daje ubranka. Ale może jeszcze z jedną sesje palnę plenerową i studio/ wnętrza więc mam upatrzone kadry, pozy, stylizacje które mi się podobają.
Genialna pozycja. Inna ciązówka niz klasyczne.
Bardzo proste zdjęcie i stylizacja, ale ma fajny przekaz.
-
Noo super. Też chcę jedno z tjulem, będę z dziećmi i mężem więc myślę że zdj będą wesołe, możemy też wziąć psa.. Więc może jeszcze z nim heh:-) suknie i rekwizyty daje fotograf, ale mam tylko dwie stylizacje przy 10 zdh:(
Celia89 lubi tę wiadomość
-
Pozowanie z brzuszkiem nie jest łatwe;P najlepiej go widać profilem a lekko ugiętą nogą bardziej go się eksponuje. Amfas nieraz wygląda się jakby się coś zjadło dobrego i tyle;p Najważniejszy dobry foto. Bo jak pierwsza sesja, brak doświadczenia, kontroli nad ciałem i modelka spięta to jeszcze osoba która Cię widzi;p musi zapanować nad Twoim ciałem.
-
Ja chyba też góra 2-3 będę miała. U tej foto jakoś tak wychodzi. Miałam u niej 2 lata temu przy okazji sesji rodziców, to tam dopłacili ze mnie i 3 zdjęcia 1 stylizacja. Portet + 2 kadry "amerykańskie" czyli takie do kolan Ah jaka ja na nich pięka .... ile musiała mnie obrabiać w photoshopie hahaha...
Vella83 lubi tę wiadomość
-
Ja nie będę żadnej sesji robić
abbigal, sasquacz lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Ja zrobiłam wczoraj z mężem i córeczka, marzylo mi się żeby uchwycić naszą Michalinke jakos tak głównie i gdzieś przy tym oczekiwanie na braciszka bo uważam ze mala ma świetny okres, jest super naturalna i przesłodka w tych swoich 22 miesiącach ukończonych dlatego nie zdecydowałam się na sesje studyjna która chciałam początkowo.
Koleżanka fotografka kiedy byłam w ciazy z córeczka tez był wtedy październik zrobiła mi sesje ale finalnie bardzo się zrazilam do sesji plenerowej bo koleżanka zdjęć potem niedopracowana i mimo pięknej pogody wyszły bardzo ponure..
Dałam się tym razem namówić na park tylko przez 22 stopnie ciepła i myśl ze jednak córeczka będzie się świetnie bawić, za sama brzuszkowa sesje chyba nie dałabym aż tyle pieniążków ..
Zobaczymy w listopadzie bo nasza fotograf teraz wyjeżdża na tydzień na zlecenie i musi się odrobić, czy będziemy mieć jakieś piękne portretowe zdjęcia..
Niestety jestem osoba która się przed obiektywem czuje bardzo zle, wiec trochę się boje ze znów nie będę zadowolona, ale jak już będę fit to chyba pójdę zrobić sobie samej bez rodziny dla siebie pare strzałów żeby podbudować swoje ego 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 03:09
-
Hej dziewczyny, widzę że przygotowania do przyjęcia maluszka idą pełna parą są już wyprawki itp.
My w listopadzie chcemy już mieć finał w zakupach i spokojnie odpocząć i czekać na Zuzannę ❤
O sesji też myślałam ale ostatecznie odpuszczam sobie, idziemy na bardzo dobre usg na sesję dla małej modelki 🤗 A potem po porodzie zrobimy sesję noworodkową rodzinną. Chcemy te zdjęcia umieścić w pokoiku małej.
Klio86, Celia89 lubią tę wiadomość
-
Ja powoli kompletuje wszystko i wrzucam do torby, narazie wrzucam bez logiki.. Mam szczoteczkę, pastę, majtki i podkłady poporodowe etc.. Jak coś widzę w dobrej cenie a jest potrzebne to biorę.. Pozbieralam reklamówki kremów z gazet żeby nie brać moich domowych kosmetyków, bo chyba nie ma sensu..
-
nick nieaktualnyJa z wyprawka słabo, ale niestety inne sprawy wszystko pochłaniają:p
Ja sesji w ciąży nie robię, mój brzuch jest malutki i ja źle się czuje więc nie ma to sensu. Ale za to umówiłam się już ja sesję rodzinną w styczniu ❤Celia89, abbigal, Klio86 lubią tę wiadomość
-
No moja dziecina to sesje będzie miała obowiązkowo. Muszę ja nauwieczniać na miliony sposóbów. Czas tak leci. Widzę po dzieciach kyzynek. Niedawono co ogłaszały że są w ciąży, a teraz juz do przedszkola poszły. yyyy... czuję się jakbym przepiła lata życia... Praca dom praca i poszło !
-
Ja w 1 ciąży nie robiłam sesji ciazowej i trochę mi było smutno, że jednak się nie zdecydowałam choćby jakos amatorsko niemowlęca była oczywiście! ale bez matki bo się źle że sobą czułam. Przy synku robiłam tydz przed porodem mimo że byłam wielka to się cieszę że mam pamiątkę i mały też swoją sesję ma teraz nie wiem... zastanawiam się czy nie połączyć sesji świątecznej dxieciakow i gdzieś się tam wcisnąć na kilka zdjęć.
Celia89, abbigal, Klio86 lubią tę wiadomość
-
Ja z Alicją w brzuchu miałam sesję, ale domową, na spokojnie...potem noworodkowa, ale samo dziecię tylko..( chyba za dobrze nie wyglądała skoro mnie na tych zdjęciach nie ma🙈). Teraz był chciała, ale jakoś tyle mam tematów, że czas mi ucieka:/