Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobitki,
Witam w piękny wtorkowy poranek
/fotka z neta, ale niebawem nas wszystkie będzie budził taki wspaniały widok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b4ddc6deffd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 08:04
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Mysle ze nasze obawy to normalne
Choc powiem Wam ze w pierwszej ciazy nie mialam wogole obaw.jakos tak wszystko szlo na spokojnie.a teraz? Boje sie o wszystko.objawow szczegolnych nie mam .cycki czasem bola czasem nie .ale mam milion pryszczy na twarzy i mega wzdecia.brzuch ciagnie najbardziej wieczorem. I tak to -
MalinovaJa wrote:Mysle ze nasze obawy to normalne
Choc powiem Wam ze w pierwszej ciazy nie mialam wogole obaw.jakos tak wszystko szlo na spokojnie.a teraz? Boje sie o wszystko.objawow szczegolnych nie mam .cycki czasem bola czasem nie .ale mam milion pryszczy na twarzy i mega wzdecia.brzuch ciagnie najbardziej wieczorem. I tak to
Właśnie ja to samo. W pierwszej ciąży zero obaw. Cieszyłam się od początku a teraz ciągle jakieś obawy. I taki wew wewnętrzny niepokój.
Mam nadzieję, że to minie.Asiulka
-
nick nieaktualnyJa też nie mam ochoty na słodycze wcześniej chociaż jeden cukierek musialam zjesc a teraz już tak nie mam Zrezta wogole nie mam ochoty jeść. Za to piersi bola mnie tylko czasami i wogole nie są ani większe ani nic.
Jeśli chodzi o niepokój też go często czuje najbardziej kiedy bili mnie bardziej lewy jajniki i boję się że jest coś nie tak
Głowa do góry damy radę będzie dobrze -
nick nieaktualny