Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mój sposób na uspokojenie "niepokojów," które mam też cały czas to obsesyjne sikane na testy rozumiem Wasze niepokoje bo sama ponad rok się starałam i przeszłam też sporo łącznie z ciażami biochem. Ja wiem że cały czas będę się niepokoiła, teraz do pierwszej wizyty, potem do serduszka, potem badania prenatalne itp.. jedyne co można zrobić to myśleć pozytywnie, no w końcu kto ma najbardziej wierzyć w powodzenie naszej ciąży jak nie MY 🤗🌷
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a22e7a06782.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 09:38
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Kochane mój sposób na uspokojenie "niepokojów," które mam też cały czas to obsesyjne sikane na testy rozumiem Wasze niepokoje bo sama ponad rok się starałam i przeszłam też sporo łącznie z ciażami biochem. Ja wiem że cały czas będę się niepokoiła, teraz do pierwszej wizyty, potem do serduszka, potem badania prenatalne itp.. jedyne co można zrobić to myśleć pozytywnie, no w końcu kto ma najbardziej wierzyć w powodzenie naszej ciąży jak nie MY 🤗🌷
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a22e7a06782.jpg
haha jakbym widziała swój poczet sikaczy -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Kochane mój sposób na uspokojenie "niepokojów," które mam też cały czas to obsesyjne sikane na testy rozumiem Wasze niepokoje bo sama ponad rok się starałam i przeszłam też sporo łącznie z ciażami biochem. Ja wiem że cały czas będę się niepokoiła, teraz do pierwszej wizyty, potem do serduszka, potem badania prenatalne itp.. jedyne co można zrobić to myśleć pozytywnie, no w końcu kto ma najbardziej wierzyć w powodzenie naszej ciąży jak nie MY 🤗🌷
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a22e7a06782.jpg -
Ahhh już styczeń, ależ mam sentyment do tego miesiąca a to za sprawą mojego prawie 4 miesięcznego synka.
Rok temu sama ujrzałam dwie kreski na teście a 4 stycznia urodził się mój drugi skarb.
Dla każdej z was dużo zdrowia i nudnej ciąży ! A już niebawem będziecie tulic wasze maluchy.
Kwietniowka 2017 i styczniowka 2019Endi90, Iga66, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
gonia13 wrote:Hej dziewczyny,
dopiszcie mnie do listy termin na 05.01.2020
Jestem majowka 2017, wiec mam prawie dwulatke w domu. Teraz mam nadzieje, ze styczniowego dzidziusia -
Toonney wrote:Poprosze o usuniecie mnie z listy :(Beta ponizej 5 na tym etapie powinna byc duzo wyzsza wiec klinika stwierdzila ze to cisza biochemiczna
-
Asiulka88 wrote:Dziewczyny!
Poszłam z synem na bazar po zakupy. Czułam.sie jakbym powietrza nie mogła złapać i miała zaraz zemdleć. Wróciłam do domu i koniec spacerów.
Też tak macie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki wracać już z pracy i pisać jak tam samopoczucie
Ja od dzisiaj urlop do 6 maja więc mogłam poleniuchować i odespać 🤗
Zastanawiam się jak mój pracodawca zareaguje na wiadomość o ciąży 😳 i jak to wszystko przeorganixuję zawodowo no na codzień dojeżdżam i pracę też mam dość stresujacą.
Jak to wygląda u Was jak pracodawcy podchodzą do tematu macierzyństwa itp
A