Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiqa89 wrote:Hej Dziewczyny!
Tak się zastanawiam, kiedy będzie widać serduszko na usg? Chciałam umówić wizytę na ten piątek to byłby 6t3d i zastanawiam się czy jest sens i czy będzie już coś widaćNiqa89 lubi tę wiadomość
-
Niqa89 wrote:Hej Dziewczyny!
Tak się zastanawiam, kiedy będzie widać serduszko na usg? Chciałam umówić wizytę na ten piątek to byłby 6t3d i zastanawiam się czy jest sens i czy będzie już coś widaćNiqa89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Co myślicie odnośnie mierzenia temperatury na poczatku ciazy? Bo ja się stresuje a i tez widzę ze temperatura mia padła i się obawiam czy wszystko dobrze? Czy jest to miarodajny wskaźnik czy wszystkimi porządku czy darować sobie?❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
Iga66 wrote:Witam dziewczyny, miłego dnia 👶👶👶
Która ma w tym tygodniu wizytę?
Dzień dobry Ja mam jutro wizytę. Jak będzie wszystko dobrze to założą mi kartę ciąży. Gin też twierdzi, że jutro powinno dać się usłyszeć już serduszko.
U mnie mdłości jeszcze nie ma i po cichu liczę, że nie będzie, a przynajmniej nie będą takie jak w poprzedniej ciąży, bo wtedy byłam na skraju wyczerpania. Za to często robi mi się słabo, wczoraj bałam się, że nie dojdę do łóżka. Możliwe, że mam słabe żelazo, jutro pewnie zrobią mi badania u gin.
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualnyWięc ja się dziś nic nie dowiedziałam jak t9 na nfz doktor nie miła tylko krzyknęła że ona nie ma usg i że wogole to powinnam chodzić prywatnie i czego szukam państwowo na dodatek wystawiła mi badania nie na mnie tylko na inną osobę więc porażka nic nie wiem nic się nie dowiedziałam A niby byłam w szpitalu ginekologiczny trudno grzecznie czekam do 21 A no i przez to że zaczęła na mnie krzyczeć to aż mi łzy poleciały eh te hormony
-
Karolika wrote:Więc ja się dziś nic nie dowiedziałam jak t9 na nfz doktor nie miła tylko krzyknęła że ona nie ma usg i że wogole to powinnam chodzić prywatnie i czego szukam państwowo na dodatek wystawiła mi badania nie na mnie tylko na inną osobę więc porażka nic nie wiem nic się nie dowiedziałam A niby byłam w szpitalu ginekologiczny trudno grzecznie czekam do 21 A no i przez to że zaczęła na mnie krzyczeć to aż mi łzy poleciały eh te hormony
Madziolinka lubi tę wiadomość
-
Niqa89 wrote:Hej Dziewczyny!
Tak się zastanawiam, kiedy będzie widać serduszko na usg? Chciałam umówić wizytę na ten piątek to byłby 6t3d i zastanawiam się czy jest sens i czy będzie już coś widać
Myśle ze jest duża szansa ze już coś będzie widaćNiqa89 lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:Więc ja się dziś nic nie dowiedziałam jak t9 na nfz doktor nie miła tylko krzyknęła że ona nie ma usg i że wogole to powinnam chodzić prywatnie i czego szukam państwowo na dodatek wystawiła mi badania nie na mnie tylko na inną osobę więc porażka nic nie wiem nic się nie dowiedziałam A niby byłam w szpitalu ginekologiczny trudno grzecznie czekam do 21 A no i przez to że zaczęła na mnie krzyczeć to aż mi łzy poleciały eh te hormony
-
Alphelia wrote:Dzień dobry Ja mam jutro wizytę. Jak będzie wszystko dobrze to założą mi kartę ciąży. Gin też twierdzi, że jutro powinno dać się usłyszeć już serduszko.
U mnie mdłości jeszcze nie ma i po cichu liczę, że nie będzie, a przynajmniej nie będą takie jak w poprzedniej ciąży, bo wtedy byłam na skraju wyczerpania. Za to często robi mi się słabo, wczoraj bałam się, że nie dojdę do łóżka. Możliwe, że mam słabe żelazo, jutro pewnie zrobią mi badania u gin. -
nick nieaktualnyNiqa89 wrote:Cykl 28 dni, owulka jakos 14-15dc (miałam monitoring)
A Ty na jakim jesteś etapie? Bo widzę, że dzisiaj wizyta
Co do lekarza to już mi brak słów i chce o tym jak najszybciej zapomniećNiqa89 lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:To powinno już być widać Ja byłam w równo skończonym 6 tygodniu i niestety było widać tylko pecherzyc ciążowy ale ja mam nieregularne cykle i owulacje miałam ok 20 dnia cyklu więc ciaza ma prawo być młodsza i staram się myśleć pozytywnie
Co do lekarza to już mi brak słów i chce o tym jak najszybciej zapomnieć
Dzięki za odpowiedź. Własnie widzialam, jak przebiegła wizyta, jakaś tragedia... szkoda, że jeśli człowiek chce być obsłużony na przyzwoitym poziomie musi wszystko załatwiać prywatnie... -
nick nieaktualny
-
Madziolinka wrote:Iga a Ty umówiłam już te badania genetyczne? Jak to w ogóle wygląda?
Madziolinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja byłam dziś na wizycie i serduszko było widać ładnie. Bije 129 uderzeń. Pani doktor powiedziała że po wielkości ocenia ciążę na ok 4 dni starszą niż wychodzi z miesiączki ale za wcześnie na konkrety. Pokazała też gdzie tworzy się kręgosłup bo już było to widoczne.W każdym razie wszystko wygląda ok. Dostałam zdjęcie na pamiątkę i listę kolejnych badań oraz adresy placówek gdzie mam zarezerwować wizytę na badania prenatalne. Było bardzo sympatycznie i miło. Trzymam kciuki za wasze serduszka.
okularnica91, Iga66, Alphelia, lotka1990, sasquacz, Cherry_Blossom, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mogę do Was dołączyć? Chyba mam szansę być styczniową mamą.
Od soboty wychodzą mi pozytywne testy ciążowe. To byłby 4tc1d.
Wizytę mam za tydzien w środę. A aktualnie jestem na wakacjach wiec nawet nie mam jak zrobić bety stresować sie wynikami itp;)
Mam juz też prawie 4letnia córkęokularnica91, Alphelia, dana222, marie_marie22 lubią tę wiadomość