Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!
MalinovaJa, Iga66, Rumiankowa, Alphelia, Tinnera, Vella83, okularnica91, Miniaturka, AleKsandra, evs6, lotka1990, mmalibu, Jotka, dana222, sisi, sasquacz, Groszka, Karolcia126, justa8902, Cherry_Blossom, Vanilka, marie_marie22, gonia13 lubią tę wiadomość
-
Endi90 wrote:dzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!
-
Endi90 wrote:dzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!
Zdrówka i odpoczywajcie, wspaniałe wieści 🤗Endi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi90 wrote:dzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!
Endi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie nadgonie czytania ale poslucham lekarza i zaczynam wszystko od nowa! Stwierdził że z beta jest jak ze wzrostem u ludzi każdy ma swój i nie zawsze jest tak jak piszą...a zabiegu tylko na podstawie wynikow nie skomentowal... powiedzial ze zdaje sobie sprawe ze trauma pozostanie ale teraz jest czas na to zeby sie cieszyc coaza. Takze moj przyklad chodzenia z oczekiwaniem na poronienie wezcie jako nauke kochane-nie poddawajcie sie nigdy i wierzcie do konca!
okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Niestety nie nadgonie czytania ale poslucham lekarza i zaczynam wszystko od nowa! Stwierdził że z beta jest jak ze wzrostem u ludzi każdy ma swój i nie zawsze jest tak jak piszą...a zabiegu tylko na podstawie wynikow nie skomentowal... powiedzial ze zdaje sobie sprawe ze trauma pozostanie ale teraz jest czas na to zeby sie cieszyc coaza. Takze moj przyklad chodzenia z oczekiwaniem na poronienie wezcie jako nauke kochane-nie poddawajcie sie nigdy i wierzcie do konca!
Super!!!! Bardzo dobre wieści. -
Endi super wieści. Trochę mnie podniosło na duchu bo ja jakoś dzisiaj chandrę mam i rycze. I coś lekko mnie mdłości dopadły.
Ja mam wizytę w czwartek już nie mogę się doczekać.Endi90 lubi tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyokularnica91 wrote:Ola hej! Witamy w gronie styczniówek 😊 na kiedy wychodzi Ci termin? 😊
Belly pokazuje mi na 19.01 poczekam co powie gin:)
Na razie bardzo bolą mnie piersi no i mam wyjątkowo dobre przeczucie co do tej ciąży
Trzymam za wszystkie ciążę kciuki:)okularnica91 lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciazy tylko drugie prenatalne były za darmo na podstawie skierowania ale pamietam ze moja gin cos tam wymyśliła. A teraz weszłam na stronę przychodni gdzie robiłam prenatalne i mozna tez mieć za darmo pierwsze razem z PAPPa tylko trzeba mieć skierowanie ale mysle ze to nie problem. A i ńie zostawiajcie zapisywania na ostatni moment bo tam gdzie ja chodziłam to był problem sie dostać a jak teraz jest za darmo to moze byc większy
-
Ola_lala wrote:Belly pokazuje mi na 19.01 poczekam co powie gin:)
Na razie bardzo bolą mnie piersi no i mam wyjątkowo dobre przeczucie co do tej ciąży
Trzymam za wszystkie ciążę kciuki:)
Wpisuje Cię na 19 a jeśli będzie zmiana to daj znać.Ola_lala lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Ale państwowo, czy prywatnie idziesz?
-
Dziewczyny czuję się fatalnie, mulilo i mylilo no i poszło, pierwsze spotkanie z muszlą.tesknilam za objawami to JE mam -w 1 i 2 ciąży też wymiotowałam.. Boję się bo jutro pytam 6 godzin na maturze...a jak mnie przymuli i haftne.. /grrr.. Leżę i dogorywam..