X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola hej! Witamy w gronie styczniówek 😊 na kiedy wychodzi Ci termin? 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!

MalinovaJa, Iga66, Rumiankowa, Alphelia, Tinnera, Vella83, okularnica91, Miniaturka, AleKsandra, evs6, lotka1990, mmalibu, Jotka, dana222, sisi, sasquacz, Groszka, Karolcia126, justa8902, Cherry_Blossom, Vanilka, marie_marie22, gonia13 lubią tę wiadomość

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    dzoewczyny to jest jakiś cud... cztery dni temu leżałam w szpitalu z wenflonem do usunięcia ciąży bo przyrost bety niewłaściwy...dzisiaj byłam u swojego ginekologa wszystko ok,serduszko bije!
    Najwspanialsze wieści ♥️ wszystko będzie dobrze. Widzisz. Maleństwo ma wielką moc!niech rośnie ♥️

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Cudownie Kochana ❤❤❤ masz silne maleństwo 😘
    Zdrówka i odpoczywajcie, wspaniałe wieści 🤗

Endi90 lubi tę wiadomość

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Super 😍 to bardzo wspaniała wiadomość:) tak to właśnie z tą beta jest :p

Endi90 lubi tę wiadomość

• Rumiankowa Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Wspaniałe wieści ! :)

a626892bbb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie nadgonie czytania ale poslucham lekarza i zaczynam wszystko od nowa! Stwierdził że z beta jest jak ze wzrostem u ludzi każdy ma swój i nie zawsze jest tak jak piszą...a zabiegu tylko na podstawie wynikow nie skomentowal... powiedzial ze zdaje sobie sprawe ze trauma pozostanie ale teraz jest czas na to zeby sie cieszyc coaza. Takze moj przyklad chodzenia z oczekiwaniem na poronienie wezcie jako nauke kochane-nie poddawajcie sie nigdy i wierzcie do konca!

okularnica91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi cudownie! Wierzyłam, że tak będzie! Bardzo się cieszę 😍 rośnijcie zdrowo!

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Niestety nie nadgonie czytania ale poslucham lekarza i zaczynam wszystko od nowa! Stwierdził że z beta jest jak ze wzrostem u ludzi każdy ma swój i nie zawsze jest tak jak piszą...a zabiegu tylko na podstawie wynikow nie skomentowal... powiedzial ze zdaje sobie sprawe ze trauma pozostanie ale teraz jest czas na to zeby sie cieszyc coaza. Takze moj przyklad chodzenia z oczekiwaniem na poronienie wezcie jako nauke kochane-nie poddawajcie sie nigdy i wierzcie do konca!

Super!!!! Bardzo dobre wieści.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Kleo2012 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi super wieści. Trochę mnie podniosło na duchu bo ja jakoś dzisiaj chandrę mam i rycze. I coś lekko mnie mdłości dopadły.

Ja mam wizytę w czwartek już nie mogę się doczekać.

Endi90 lubi tę wiadomość

2 procedury ivf, 9 transferów
    1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
    2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja śpiąca jestem cały dzień, muli mnie i jak nic nie było tak jest mi od dwóch dni po prostu niedobrze. Nie wymiotuje ale nie jest to przyjemne. Jutro pierwsza wizyta wiec EMOCJE. Pozdrawiam Was kochane!

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Niqa89 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:

Super wieści! ❤ gratulacje!

mhsvi09kaq7hme36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś pierwsza ciążowa zachcianka 😂 makaronowa sałatka 😍 najadłam się jak 🐷 ale mi dobrze 😂😂

Iga66, marie_marie22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Ola hej! Witamy w gronie styczniówek 😊 na kiedy wychodzi Ci termin? 😊

Belly pokazuje mi na 19.01 poczekam co powie gin:)
    Na razie bardzo bolą mnie piersi no i mam wyjątkowo dobre przeczucie co do tej ciąży

Trzymam za wszystkie ciążę kciuki:)

• dana222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy tylko drugie prenatalne były za darmo na podstawie skierowania ale pamietam ze moja gin cos tam wymyśliła. A teraz weszłam na stronę przychodni gdzie robiłam prenatalne i mozna tez mieć za darmo pierwsze razem z PAPPa tylko trzeba mieć skierowanie ale mysle ze to nie problem. A i ńie zostawiajcie zapisywania na ostatni moment bo tam gdzie ja chodziłam to był problem sie dostać a jak teraz jest za darmo to moze byc większy

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_lala wrote:
    Belly pokazuje mi na 19.01 poczekam co powie gin:)
    Na razie bardzo bolą mnie piersi no i mam wyjątkowo dobre przeczucie co do tej ciąży

Trzymam za wszystkie ciążę kciuki:)
    Witam i zapraszam na naszą styczniową listę 😘
    Wpisuje Cię na 19 a jeśli będzie zmiana to daj znać.

Ola_lala lubi tę wiadomość

40 lat - 13cs 🥰
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Nie umawialam jeszcze, czytałam że to testy z krwi i usg genetyczne. U mnie dopiero po 20.06 będzie 11tydz.
    Ale państwowo, czy prywatnie idziesz?

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Cudowne wiadomości!!!!!!

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziolinka wrote:
    Ale państwowo, czy prywatnie idziesz?
    Madziolinka w luxmedxie możesz zrobić prywatnie i bezpłatnie. Wystarczy że masz skierowanie od ginekologa. Ale z tego co wiem to praktycznie wszędzie zrobisz jak masz skierowanie niezależnie czy chodzisz do gin prywatnie czy na NFZ. Poprostu jest program który refunduje te badania wszystkim kobietom 35+. Na wizycie twój ginekolog powinien Ci to wystawić i powiedzieć gdzie możesz zrobić 😘

40 lat - 13cs 🥰
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czuję się fatalnie, mulilo i mylilo no i poszło, pierwsze spotkanie z muszlą.tesknilam za objawami to JE mam -w 1 i 2 ciąży też wymiotowałam.. Boję się bo jutro pytam 6 godzin na maturze...a jak mnie przymuli i haftne.. ://grrr.. Leżę i dogorywam..

relgx1hpi2zbw8vm.png
‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ