Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIga, nie martw się, w 5 dacie radę!
U mnie po staremu, walczę z zatokami, ręce mi opadają, chyba jutro lekarz mi da antybiotyk... a tak chciałam domowymi sposobami...
Najbardziej to się martwię czy zdążymy kupić nowe mieszkanie albo zorganizować naszą kawalerkę do mieszkania z dzidzią
Już mówiliście komuś z rodziny? My na razie nie spieszymy z ogłaszaniemIga66, MalinovaJa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Witam się, kalkulator wskazuje termin porodu na 18.01. 🙌 mimo, że na pierwszej wizycie (w zasadzie z powodu infekcji) nie bylo widac nawet pecherzyka - jestem dobrej mysli i tlumacze sobie, ze to po prostu jeszcze za wczesnie... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i zagoszcze tu z Wami na kilka ladnych miesiecy! 😄
Widze, ze juz naprawde spora grupka sie uzbierala! 😊Iga66 lubi tę wiadomość
-
parenka wrote:Iga, nie martw się, w 5 dacie radę!
U mnie po staremu, walczę z zatokami, ręce mi opadają, chyba jutro lekarz mi da antybiotyk... a tak chciałam domowymi sposobami...
Najbardziej to się martwię czy zdążymy kupić nowe mieszkanie albo zorganizować naszą kawalerkę do mieszkania z dzidzią
Już mówiliście komuś z rodziny? My na razie nie spieszymy z ogłaszaniem
A próbowałaś ciepłe okłady z szałwi na zatoki? Ja byłam w szoku jak to dobrze zadziałało na mnie! Od razu trochę się odtykaly i była ulga
-
sasquacz wrote:Cześć dziewczyny, ja tu tez nieśmiało się zamelduje - termin na 16.01.2020. Ale póki co jestem pełna obaw i staram się nie nastawić, w ciągu ostatniego roku 1ciaza - puste jajo, 2ciaza biochemiczna...wiec jest stresik...
sasquacz lubi tę wiadomość
-
sasquacz wrote:Cześć dziewczyny, ja tu tez nieśmiało się zamelduje - termin na 16.01.2020. Ale póki co jestem pełna obaw i staram się nie nastawić, w ciągu ostatniego roku 1ciaza - puste jajo, 2ciaza biochemiczna...wiec jest stresik...
sasquacz lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Cześć dziewczyny! Witam się, kalkulator wskazuje termin porodu na 18.01. 🙌 mimo, że na pierwszej wizycie (w zasadzie z powodu infekcji) nie bylo widac nawet pecherzyka - jestem dobrej mysli i tlumacze sobie, ze to po prostu jeszcze za wczesnie... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i zagoszcze tu z Wami na kilka ladnych miesiecy! 😄
Widze, ze juz naprawde spora grupka sie uzbierala! 😊 -
Już mówiliście komuś z rodziny? My na razie nie spieszymy z ogłaszaniem -
lotka1990 wrote:A próbowałaś ciepłe okłady z szałwi na zatoki? Ja byłam w szoku jak to dobrze zadziałało na mnie! Od razu trochę się odtykaly i była ulga
styczniowe kobitki jest już nas 31🤗👶Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 21:13
lotka1990, okularnica91 lubią tę wiadomość
-
Już mówiliście komuś z rodziny? My na razie nie spieszymy z ogłaszaniem -
Hej dziewczyny ale naskrobałyście.
Witamy nowe koleżanki
Oj dziś była imprezka rodzinna, mało co zjadłam bo ciągle mam tą gulę w gardle a do tego spać mi się chciało. Napiłam się trochę Coli i mi pomogło na jakiś czas. A teraz boli mnie lekko jak na okres.
Z tego co pamiętam najfajniejszy był 2 trymestr. Zero dolegliwości.