Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Celia89 wrote:No moja wyjątkowo dobrze zniosła adaptację. Miewa dni że się robi koszmarna, ale szybko się dotarlysmy.
Mam nadzieję że będę miała szansę jej wyprodukować rodzeństwo bo cytologia alarmujaca. Wyniku nie widziałam ale jestem między ryzykiem a normą i muszę się podleczyc żeby nie wylapac nowotworuCelia89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czytałyscie o tej dziewczynie 27 letniej zarazonej przez matkę koronowirusem która wróciła z Włoch ? Dziewczyna zmarła parę dni po urodzeniu dziecka podobno przez wystąpienie sepsy po CC ale jaka jest prawda nikt nie wie . Tragedia straszna popłakałam sie
-
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny czytałyscie o tej dziewczynie 27 letniej zarazonej przez matkę koronowirusem która wróciła z Włoch ? Dziewczyna zmarła parę dni po urodzeniu dziecka podobno przez wystąpienie sepsy po CC ale jaka jest prawda nikt nie wie . Tragedia straszna popłakałam sie
-
Sovi wrote:Robiłaś już cytologia po porodzie? Bo gin mi powiedział bym zrobiła dopiero pół roku po porodzie
No właśnie wiele osób robi dopiero po pół roku. Ja mam za 3 mc przyjść to skontrolować bo lekarz powiedział że wcześniej nie ma sensu. Dopiero co stan zapalny zaleczylam. Ehhh całe życie ładna cytologia to po ciąży zawsze coś.
Sprawa tej kobiety mną wstrząsnęła.
-
Ja mialam taki stan przed zajsciem w druga.ciążę. gin kazal to ogarnąć bo bali się zaczynac stymukacje dodo ivf bo nie chcieli mnie mieć w razie czego na sumieniu. Ale u mnie to byl błąd badania bo byłam na kolposkopii i wszytsko wporzadku było.
Celia89 lubi tę wiadomość
-
Nie zdarzylam przed tym wszystkim zrobic kontroli po połogu. Zadzwonili mi ze przyjmuja tylko ciezarne. A ja oczywiwscie zapisując sie do gin zapomnialam ze pomimo ze prywatnie to sie dlugo czeka. Gdybym bula zapisana po 6 tygodniu to juz bym miala z głowy
-
Moja od początku ładnie spała tylko te pobudki na początku mnie bolały :p od 2 dni pada mi po piersi o 18 o 20 daje jej przez sen ściągnięte i na noc o 22 mm przez sen i wstaje o 6 dopiero. I tu już na żądanie co 2-3 h. Za dnia prawie wcale nie śpi poza spacerem 3 h.
Wreszcie je obie pięści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 10:40
-
Celia nie chce czytać o dzieciach, które tak śpią 😂
Kropeczko jest lepiej, bo już nie płacze tak rozpaczliwie aż do utraty oddechu przy kaDym baku. Ale widać, że wciąż go to dużo wysiłku kosztuje, bo się wije, stęka, poplakuje. Najgorzej nad ranem. Tak od 3 już w sumie nie ma spania, aż do 6-7, bo wtedy robi kupę.
Ale widać poprawę, do końca kwarantanny powinno być dobrze 😉
Dziewczyny czy wasze dzieci już się interesują jakimiś zabawkami, leżeniem na macie? Mój jeszcze wciąż.nie.Celia89 lubi tę wiadomość
-
Nasz lubi karuzele, mate tez ale początkowo sie jej bal tzn tych pałakow do maty a teraz juz coraz bardziej... kupiłam mu tez zabawki kontrastowe z baby sens i szczególnie polubił krolika grzechotkę...ja wykrakalam dzis ciężki dzień...
Celia89 lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...