Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Dziewczyny jak się dzisiaj czujecie? U mnie lekkie mdłości. Mam nadzieję, że przeżyje jakoś dzień w pracy...
Oj ja też z każdym dniem coraz gorzej... do tego zero apetytu próbuje wmuszać coś w siebie, bo wtedy chociaż na chwilę jest mi lepiej. -
u mnie byl wczoraj kryzysowy dzien...sennosci, mdlosci! koszmar po prostu. spalam bardzo dlugo i dzis juz dobrze
widze, ze tu prawie same mamy z dzieckiem/ dziecmi w domu, wiec raczej sobie nie odpoczniemy...
milego dnia!!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Ja dzisiaj mam wizytę w klinice i mam nadzieje ze serduszko już będzie, z wyliczeń wychodzi 6tc+6. Ja wczoraj miałam dola ze nic nie czuje itp. Ale dzisiaj już lepiej. Ja mam sporo leków bo prze z invitro. Prenatal Uno, magnez, luteine, duphaston, Estrofem, plastry systen50, neoparin ale mam nadzieje ze z niektórych już będę schodzić.
Miłego dnia2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualny
-
Kleo2012 wrote:Ja dzisiaj mam wizytę w klinice i mam nadzieje ze serduszko już będzie, z wyliczeń wychodzi 6tc+6. Ja wczoraj miałam dola ze nic nie czuje itp. Ale dzisiaj już lepiej. Ja mam sporo leków bo prze z invitro. Prenatal Uno, magnez, luteine, duphaston, Estrofem, plastry systen50, neoparin ale mam nadzieje ze z niektórych już będę schodzić.
Miłego dniaKleo2012 lubi tę wiadomość
-
Jakos tak wizja urodzin miedzy swietami a sylwestrem bardziej mi sie podoba niz na poczatku stycznia. Ja to zawsze jestem juz zmeczona tym swietowaniem i 01.01. juz chce wrocic do rzeczywistosci. A w ogole 01.01 To nogi sciskam!! Ta Data Absolutnie nie! Z moja majowka nie mialam takich mysli heheSophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
gonia13 wrote:Jakos tak wizja urodzin miedzy swietami a sylwestrem bardziej mi sie podoba niz na poczatku stycznia. Ja to zawsze jestem juz zmeczona tym swietowaniem i 01.01. juz chce wrocic do rzeczywistosci. A w ogole 01.01 To nogi sciskam!! Ta Data Absolutnie nie! Z moja majowka nie mialam takich mysli hehe
No tak tylko dla dziecka to caly rok do tyłu. Ja tam wole w styczniu rodzic ☺
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza innego na USG. Ten powiedział, że ja nie mam żadnego krwiaka.
Ja zwariuję.
Ciąża jest 6+5.
Termin na 04.01.2020.
Serce bije 125 uderzeń na minutę.
Czy to nie za mało ?
Koleżanka mi mówi, że powinno być powyżej 160Asiulka
-
Karolcia126 wrote:Dziewczyny poradźcie mi. Korzystając z toalety zauważyłam krew (żywa mocno czerwona) na papierze toaletowym. Po ok 15-20 minutach nie było już krwi. Powiedzcie mi jechać na pogotowie czy powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie 30.05? Nie zadzwonię do niego bo nie mam nr tel.
Karolcia126 lubi tę wiadomość