Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
kasig wrote:Miałam zacytować a przez przypadek polubiłam i jak się czujesz? Pojechałaś na ip? Wszystko w porządku ?
Zdażyło mi się to podczas zaparcia. Miałam tak kilka dni przed pierwszą wizyta i lekarz wtedy powiedział ze jestem tam bardzo ukrwiona teraz i przy mocnym parcie może tak sie zdarzyc. I chyba zaczęłam panikować.
Dziękuję za rady. Wsparcie i pamięć :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 18:54
kasig, Madziolinka lubią tę wiadomość
-
Asiulka88 wrote:A ile bije ?
Który tydzień ciąży masz ?
I jakiej wielkości zarodek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 19:22
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Asiulka88 wrote:Dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza innego na USG. Ten powiedział, że ja nie mam żadnego krwiaka.
Ja zwariuję.
Ciąża jest 6+5.
Termin na 04.01.2020.
Serce bije 125 uderzeń na minutę.
Czy to nie za mało ?
Koleżanka mi mówi, że powinno być powyżej 160
Serduszko na początku wolniej bije. Potem zwiększa uderzenia -
Karolcia126 wrote:Nie bardzo ciała jechać na IP bo bratowa tam pracuje a jeszcze nic nie wiedzą. I zaraz by się zaczęły jej rady. Do wieczora nic nie było. Dziś tez.
Zdażyło mi się to podczas zaparcia. Miałam tak kilka dni przed pierwszą wizyta i lekarz wtedy powiedział ze jestem tam bardzo ukrwiona teraz i przy mocnym parcie może tak sie zdarzyc. I chyba zaczęłam panikować.
Dziękuję za rady. Wsparcie i pamięć :*Karolcia126 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży też przy zaprciach miałam krwawienie. Jak trafiłam na izbę to pierwsze pytanie było czy uprawiałam seks z mężem lub miałam zaparcia i powiedzieli, że się zdążą. Żyłka jakaś pękła i już.
Karolcia126, Tinnera lubią tę wiadomość
Asiulka
-
Byłam dzisiaj u lekarza innego na USG. Ten powiedział, że ja nie mam żadnego krwiaka.
Ja zwariuję.
Ciąża jest 6+5.
Termin na 04.01.2020.
Czy to nie za mało ?
Koleżanka mi mówi, że powinno być powyżej 160
Faktycznie mozna zwariowac jak kazdy mowi co innego ale tez slyszalam,ze na poczatku serduszko wolniej bije i pozniej wyrownuje swoj rytm takze wszystko bedzie dobrze!
Kleo Ty tez badz dobrej mysli. Nie ma co sie stresowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 21:59
Kleo2012 lubi tę wiadomość
-
Ja zwariuję.
Ciąża jest 6+5.
Termin na 04.01.2020.
Czy to nie za mało ?
Koleżanka mi mówi, że powinno być powyżej 160 -
Tinnera wrote:No tak tylko dla dziecka to caly rok do tyłu. Ja tam wole w styczniu rodzic ☺
u nas jest inaczej (szwajcaria). Dzieci urodzone do konca maja danego roku ida an przelomie sierpnia/wrzesnia do szkoly. czyli rocznik szkolny jest jakby od czwerwca do czerwca, wiec grudniowe/styczniowe dzieci sa razem. ale majowe/czerwcowe juz nie...wiec u mnie nie ma w ogole tej kwestii szkolnej. w ogole tu sie idzie do szkoly w wieku 6-7 lat. zalezy od dziecka, gotowosci szkolnej, troche kiedy poszlo do przedszkola.
Gratuluje serduszkowych wizyt!Tinnera lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. A ja jestem w kiepskim stanie:(..Kolejny dzień mdłości (duże), wymioty i w ogólne rozbicie. Masakra. Nie miałam tak przy poprzednich ciążach. Zmęczona jestem już od pierwszych minut po przebudzeniu. Nie mam siły na nic - porazka.. Córka ma za tydzień komunię a ja w ogóle nie mam energii. Nawet na forum nie wchodzę.. mam nadzieje ze za kilka dni to się zmieni. W zasadzie każdy dzień to myśl "byle do wieczora"..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny