Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
okularnica91 wrote:I każdego beta wzrasta inaczej. Nie ma co porównywać.
Iga ważne, że widać cokolwiek! Nic sobie nie wkręcaj i ciesz się ciążą!
Dziewczyny błagam! Nie wkręcajcie sobie nic złego.. no proszę Was! Cieszcie się tym pięknym stanem. Błagam!
Też jestem po stratach. Ale wierzę w mojego Groszka i wiem, że spotkamy się w styczniu!
Dziękuję! masz w 100% rację!
Bierzemy się w garść i cieszymy
okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia126 wrote:Dziewczyny poradźcie mi. Korzystając z toalety zauważyłam krew (żywa mocno czerwona) na papierze toaletowym. Po ok 15-20 minutach nie było już krwi. Powiedzcie mi jechać na pogotowie czy powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie 30.05? Nie zadzwonię do niego bo nie mam nr tel.
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Dziewczyny byłam na usg - jest pęcherzyk ciążowy 19mm, ciałko żółte 4mm, i bardzo słabo widoczny zarodek. Wg usg ciąża to 6tyg i to by się idealnie zgadzało z owu w 17dc.
Martwi mnie trochę to że zarodek jest słabo widoczny bo widziałam że przy takim pęcherzyku przeważnie już spokojnie widać...
Kolejne kontrolne 21.05 -
Karolcia126 wrote:Dziewczyny poradźcie mi. Korzystając z toalety zauważyłam krew (żywa mocno czerwona) na papierze toaletowym. Po ok 15-20 minutach nie było już krwi. Powiedzcie mi jechać na pogotowie czy powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie 30.05? Nie zadzwonię do niego bo nie mam nr tel.
30 maj to jeszcze kawał czasu, może podjedz na ip jak masz możliwość, będziesz spokojniejszaMeggs lubi tę wiadomość
-
Hej, dzięki, że pytacie. Niedawno dzwoniła gin, że beta jest na poziomie 6000,że nie jest aż tak niska. Jutro mam przyjść na usg, żeby zobaczyła czy coś rośnie. Jak nie będzie znów widać za wiele to powtórzymy betę. Ogólnie trochę mam wrażenie, jakby gin nie za bardzo wierzyła, że coś z tej ciąży więcej będzie. Mieszkam za granicą i nie mam tu opcji pójść do kogoś prywatnie, a też ciężko dostać się do kogoś. Ta gin nie jest zła, bo jest fachowa, ale ma specyficzny sposób bycia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 17:32
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Gratuluję wszystkim dużych pęcherzyków, zarodków i ładnych bet już i ja się nie mogę doczekać wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Na betę narazie się nie wybieram bo mam ranna zmianę w pracyna 6 więc na razie nie ma jak. Poczekam do przyszłego tygodnia a jutro kupię jeszcze jeden test żeby sprawdzić czy krecha ciemnieje. Co do samopoczucia to średnio, cycli nabrzmiałe no i moglabym spać non stop. W pierwszej ciąży mialam wymioty juz kilka dni przed terminem okresu i meczyły mnie do 5 miesiąca mimo tabletek od gina. Mam nadzieję że teraz tego unikne
-
Iga66 wrote:Dziewczyny byłam na usg - jest pęcherzyk ciążowy 19mm, ciałko żółte 4mm, i bardzo słabo widoczny zarodek. Wg usg ciąża to 6tyg i to by się idealnie zgadzało z owu w 17dc.
Martwi mnie trochę to że zarodek jest słabo widoczny bo widziałam że przy takim pęcherzyku przeważnie już spokojnie widać...
Kolejne kontrolne 21.05
🙂Iga66 lubi tę wiadomość
-
Karolcia126 wrote:Dziewczyny poradźcie mi. Korzystając z toalety zauważyłam krew (żywa mocno czerwona) na papierze toaletowym. Po ok 15-20 minutach nie było już krwi. Powiedzcie mi jechać na pogotowie czy powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie 30.05? Nie zadzwonię do niego bo nie mam nr tel.
-
Madziolinka wrote:Ale sam pęcherzyk? Czy już coś widać w środku?
W dużym powiększeniu coś widać, nawet ginka mówi, że coś tam pulsuje (akcja serduszka ale jest to jeszcze maleńkie) - wyglada ze owulacja była po prostu troszkę pozniej.. ogólnie pęcherzyk 1 cm. Za dwa tyg już bedzie widac więcej.Tinnera, Endi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Skrobiecie tak ze ciezko Was nadgonic! Mniej wiecej ogarnelam i jestem na bierzaco
Ja dzis tez miałam wizyte. Widzialam juz serduszko ❤ i chyba dopiero teraz do mnie tak totalnie dotarlo, że bede mama po raz drugi!Alphelia, Tinnera, okularnica91, mmalibu, kasig, lotka1990, evs6, Iga66 lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:A jaką wielkość ma maluch?
mmalibu, Madziolinka lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.."